Fik hurtigt en tilbagemelding på bestilling. I butikken fik jeg hurtigt hjælp og intet forsøg på mersalg. Udleveringen gik dog langsomt. Der gik minimum 10 min før en medarbejder reagerede på ringeklo... Näytä lisää
Vi købte amerikaner køleskab Da det blev leveret var ledningen på det Nye skab for kort Kortere end det tidligere som også var Samsung Utilfredsstillende at transportører ikke kunne installere... Näytä lisää
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Power i Glostrup i forbindelse med køb af hvidevarer, og især medarbejderen Janus fortjener stor ros. Janus leverede service i topklasse hele vejen igennem. H... Näytä lisää
Købsoplevelsen, servicen og prisen fejlede intet men desværre er produktet (70” Cepter-skærm) af en så kritisabel standard (en komponent i skærmen larmer konstant), at jeg bliver nødt til at aflevere... Näytä lisää
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Som altid god service og gode priser. Har købt køl/frys, vaskemaskine, iPhone, iMac, iPad og altid fået en super god service og vejledning gårde før og efter køb.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Vi havde en fantastisk oplevelse i mandags, da vi , to gamle enker kom efter nogle poser sand. To unge mænd, en mørk fra (Afrika) og en ung dansker hjalp os med at få poserne i bilen. Fantastisk !!!!♥️De må have alle stjerner!!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg er mildest talt ikke imponeret. Efter 3 forsøg på knapt 2 måneder kunne man ikke finde ud af den fejl der var på vores kaffemaskine. Sidste gang havde vi sendt en video med som viste at sikringen slog fra når stikket blev sat i stikkontakten,men svaret fra værkstedet var at der ikke var noget galt. Til sidst fik vi en ny og den virker.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Trimming og koncept var ikke til stede.
Der var ikke meget hjælp eller vejledning fra medarbejderne.
Men værst af alt var servicen ved kassen, hun lignede en der virkelig ikke gad hverken kunder eller jobbet

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Fint hurtigt online service og en god kundeservice i butikken

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
En fornøjelse at handle hos Power, både online og i butik. Intet at være utilfreds med.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Mange tak for en venlig og behagelig handel vi ses igen hej

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Ikke styr på skilte og priser. Virkelig ærgerligt ende med at købe forkert og dyrere vare

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg køber en iPhone 17 pro i Power, det udløser et hav at tilbud på strøm, cover, salg af gammel telefon osv. Dette påtrods af jeg klart siger jeg kun skal købe telefon. Sælgeren gav høflig, og sagde de skulle spørger. Jeg synes det er ærgerligt at Power det stakkels sælger i den situation. Og irriterende mig når jeg kun skal købe telefonen

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Hvis power ikke selv havde henvendt sig for at få en anmeldelse ville jeg ikke have skrevet den, for det er hvad man må forvente i Power.
Uvidende, lade og ugidelige rådgivere

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup.
Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.
Pakken er nu bestilt, med lille udbetaling, da den først skal leveres senere, når køkkenet er færdigt og klar.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Jeg har ikke modtaget mine penge retur siden d. 7 April. Jeg har både skrevet med deres kundeservice og forretningen, begge har anbefalet at kontakte min bank, som bekræfter at de heller ikke kan se min refundering.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Update: Powers svar er direkte løgn. Per dags dato d. 6 maj 2026, er fryseren stadig "På vej" og har aldrig modtaget en sms (korrekt mobilnummer er oplyst, jeg har lige tjekket). Hver gang jeg er i varehuset for at få status, så forsøger de at sælge mig noget overpriced Kina bras, jeg væmmes!!!!
Hold jer langt væk fra Power.
Jeg fatter ærligt talt ikke, hvordan de stadig kan slippe af sted med de metoder. De er blevet taget i det flere gange i Kontant, og alligevel fortsætter det bare.
Første gang fandt jeg et billigt TV online og bestilte det til afhentning. Da jeg møder op i butikken, påstår sælgeren, at det ikke er på lager. Imens står jeg og kigger direkte på flere af dem ude på gulvet. Først da jeg presser ham på det, kan det pludselig godt lade sig gøre alligevel. Meget belejligt.
Nu sker det igen. Jeg køber en fryser på tilbud, som ifølge deres egen side skulle være klar til afhentning efter én dag. Der er nu gået 10 dage, og den er stadig ikke klar. Ingen reel forklaring, bare venten.
Hvis det var en anden butik, ville jeg måske tro, det bare var forsinkelse. Men med Power ved man, at de trækker tiden i håb om, at man giver op og køber noget dyrere i stedet (kommer ikke til at ske).
Det er simpelthen for useriøst og kvalmende. Jeg har allerede tippet Kontant igen, for tydeligvis har tidligere afsløringer ikke været nok til at ændre noget.
Styr udenom, og lad vær fald for deres beskidte salgsmetoder! 🤮

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
Ubehagelig sælger i butikken, havde fået super service over jeres hjemmeside, samt rigtig god vejledning, med da jeg kom og skulle hente min vare, var sælgeren meget aogant, og ville slet ikke lytte, var bare interesseret i at skulle sælge alt muligt jeg ikke havde brug for, samt forstod ikke et nej tak

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Glostrup
God service og flink sælger ville bare ønske at de forskellige afdelinger ville snakke sammen jeg skulle købe et TV og fik at vide jeg kunne hente det i en anden afdeling desværre havde den første afdeling ikke ringet til den anden afdeling og tjekket om det var på lager der så de vidste ikke jeg kom men heldigvis var der et enkelt på lager og det er ikke første gang jeg oplever det ….men flinke og hjælpsomme medarbejder begge steder