Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde best... Näytä lisää
Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻
Vores positive oplevelse af hele stemningen og service i POVER Frederikshavn kan ikke overdrives. Da vi skulle købe en ny IPhone, blev vi på bedste og ikke påtrængende vis betjent af Christian, som s... Näytä lisää
Fik besked på at de havde Prismatch på deres telefoner, da jeg kom 2 dage senere med bevis på at den kunne fåes 500 kr. billigere, ville de ikke godkende det. (Det var ikke kø-tilbud, begrænset antal... Näytä lisää
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kompetent ung mand som var god til at råde og vejlede. Derudover var han god til at lytte til vores ønsker ☺️

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Fordi tingene bliver forsinket gang på gang når man bestiller noget

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Venlig betjening og god informationer om varen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Der var en rigtig flink og hjælpsom ung mand der hjalp mig med at vælge det helt rigtige produkt, som passer til mine behov.
Der var god service, og han havde god kendskab til produktet og hvad det skulle kunne😀

Rådgivning i verdensklasse 🤩
Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig rundt i tv universet og tilhørende soundbar til det valgte LG 55”. Vi har senere uden problemer opgraderet til et LG 65” og klarede den ombytning uden problemer pr. telefon.
Så kan klart anbefale Power i Frederikshavn og spørg efter Tobias, hvis du ønsker en god rådgivning om valg af TV og soundbar ✅

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Nu er jeg 2 gange pr mail blevet bedt om at bedømme power, trods varen endnu ikke er leveret? Det giver knap så meget mening. Forventet levering d 10/4. Første mail om bedømmelse af power den 13/4 og nu igen d. 15/4 uden varen er leveret.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Super dygtig ung mand der vidste hvad han anbefalede, kan varmt anbefale POWER Frederikshavn

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Så dårlig service. Vil gerne bestille en outlet vare, men Power vil ikke sende den. Så bestiller jeg en helt ny som de så sender fra samme by og butik som der hvor de havde outlet varen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Ringe kundeservice og alt - alt for lang ventetid.
Min mand skulle hente forudbestilt AEG vaskemaskine. Sælgeren forsøgte at prakke min mand en POINT vaskemaskine på i stedet for. Dette var min mand ikke interesseret i, men det forstod sælgeren tilsyneladende ikke, for endnu en gang blev min mand spurgt, om han ikke hellere ville have en POINT vaskemaskine. Min mand gjorde endnu en gang opmærksom på, at når vi har bestilt en AEG vaskemaskine, så er vi ikke interesseret i en POINT vaskemaskine. Hvad er det lige, personalet IKKE forstår?

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
En god betjening og god faglighed, fra en imødekommende sælger