POWER.dk - Aalborg Arvostelua 5 119

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Näytä lisää

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Näytä lisää

Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

5 t. arvostelua

klick and collect

Jeg havde bestilt en telefon på klick and collect. Det tog cirka tre kvarter inden vi blev ekspederet. Der var kun en i afdelingen for mobiltelefoner. Det er ikke god service

16. toukokuuta 2026

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig for længe at vente så længe på Click & Collect, og det giver ikke en god oplevelse i butikken.

Vi sætter pris på, at du deler det, og feedbacken er vigtig.

Venlig ekspedient

Venlig ekspedient

14. toukokuuta 2026

Hej Jonna,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg var god, og at betjeningen blev oplevet som venlig.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Forholdsvis lang leveringstid og da jeg…

Forholdsvis lang leveringstid og da jeg kunne hente min bestilling forsøgte ekspedienten at overtale mig til at vælge andet produkt

16. toukokuuta 2026

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt, at leveringstiden føltes lang, og at afhentningen ikke blev den oplevelse, du havde forventet.

Vi sætter pris på den slags feedback, fordi den er med til at pege på, hvor oplevelsen kan blive bedre.

Hvis du ønsker hjælp i forhold til den konkrete oplevelse eller feedback om det produkt, du blev tilbudt i stedet, må du gerne kontakte vores kundeservice direkte, så de kan se nærmere på sagen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Alt var som det skal være

Alt var som det skal være, fra bestilling til levering.

7. toukokuuta 2026

Hej Henry,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt forløb, som det skulle, fra bestilling til levering.

Prisgaranti problem

Jeg gav 800kr for høretelefoner. Jeg fandt ud af, at Elgiganten solgte samme sæt til 409kr. Jeg kontaktede Power kundeservice på chat. Her lovede man at forskellen ville blive refunderet. Jeg har indsendt den ønskede dokumentation. Men har endnu ikke modtaget pengene.

5. toukokuuta 2026

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og…

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havde flere, hvilket de så havde.. men når man nu kun vil have den ene vare og IKKE alt mulig andet fordi de ka gøre det billigere, så synes jeg at det er rigtig irriterende at sælgeren så bliver ved med at spørge og forsøger på at sælge andre ting når sælgeren har fået et nej første gang.. derfor giver jeg kun 3 stjerne

Hej Nikolaj,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Aalborg.

Det er godt at høre, at varen alligevel var på lager. Samtidig forstår jeg godt, at det kan føles irriterende, når du tydeligt har sagt nej og stadig bliver mødt med flere salgsforslag.

Vi sætter pris på den slags feedback, fordi den er med til at tydeliggøre, hvordan oplevelsen i butikken bliver opfattet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Meget anmassende for at sælge alt…

Meget anmassende for at sælge alt muligt andet end det jeg kom efter. Startede med at sige hvad jeg skulle købe, og han ikke behøvede at prøve og sælge alt muligt. Men stadig bliver han ved med at prøve og sælge alt fra forsikringer til tv pakker. Det eneste i får ud af det er at jeg handler et andet sted.

10. toukokuuta 2026

I gør meget ud af mer’ salg

I gør meget ud af mer’ salg. Det er forsikringer, ekstra forsikringer. Skal du ikke ha’ det, Det bliver næsten for meget. Jeg kan høre at folk var en del utilfredse. Man bliver total forvirret, når man står og skal høre på alt det.

10. toukokuuta 2026

I er hurtige til at anmode om en…

Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen endnu. Købt søndag 10/5 og efter aftale udlevering efterfølgende fredag 15/5, da varen skulle bestilles hjem. Så for nu afventer jeg og ser frem til at afprøve TVet når det er leveret og monteret op.
Freddy

11. toukokuuta 2026

Hej Freddy,

Tak for den ærlige anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at købsoplevelsen i butikken var god, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

Det giver også god mening, at det er svært at vurdere selve produktet, før det er leveret og sat op. Vi håber, at alt forløber som aftalt, og at TV'et lever op til forventningerne, når det er på plads.

Tak fordi du delte din oplevelse indtil videre.

Meget gode til fris

Meget gode til fris

13. toukokuuta 2026

Hej Jonna,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været så god, og at priserne blev værdsat.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Der var meget forvirring om man skulle…

Der var meget forvirring om man skulle trække et nr.
Og alle stod og ventede på noget.
Og pludselig blev det min tur og vupti var det en anden der tog over
Og jeg måtte over i ekspeditionen og høre om alt var ok.

6. toukokuuta 2026

Hej Orla,

Tak for din anmeldelse.

Det lyder som en oplevelse med unødig forvirring i butikken, især når det var uklart, om der skulle trækkes nummer, og hvem der egentlig hjalp dig. Det er selvfølgelig ikke en god oplevelse, når man bare gerne vil have et klart overblik og hurtig betjening.

Det er godt, at du selv fik fulgt op i ekspeditionen og sikret dig, at alt var i orden.

Sunt foarte multumit

Sunt foarte multumit

6. toukokuuta 2026

Bună Tereanu Ionut-Dumitru,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er meget tilfreds.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

En god oplevelse da vi havde problemer…

En god oplevelse da vi havde problemer med at finde et bestemt mål til en kogeplade og den unge mand der betjente os tog sig god til at finde en til os

9. toukokuuta 2026

Hej Jette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en god oplevelse, og at der blev taget god tid til at finde den rigtige kogeplade til jer.

Den slags service sætter vi stor pris på at høre om.

Behagelig købsoplevelse

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet.
Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om tlf. abonnement og internet; men han var ikke påtrængende med forsøg på mersalg.

12. toukokuuta 2026

Hej Jorn,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at købsoplevelsen i Aalborg var god, og at vejledningen gjorde det nemmere at vælge den rigtige tablet. Det er også skønt, at rådgivningen blev oplevet som hjælpsom og behagelig uden at være påtrængende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Alt var godt💪💪

5. toukokuuta 2026

Hej Helle,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt var godt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg har mange gange købt vare hos Power…

Jeg har mange gange købt vare hos Power og meget godt tilfreds og god handel

12. toukokuuta 2026

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for at du har handlet hos POWER mange gange.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har været meget godt tilfreds og har haft gode handler hos os.