Desværre er jeg en af dem der hoppede…
Desværre er jeg en af dem der hoppede på siden og bestilte en sele. Jeg bestilte den 16/7 og har endnu ikke modtaget noget - men pengene er da trukket ☹️
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg bestilte antitreckseler til hund den 29.6 som vi endnu ikke har modtaget her 6 uger efter.
Jeg har flere gange henvendt mig til supporten men de svarer slet ikke. Ved ordren fik jeg et trackingnumner som ikke virker. Det er simpelthen så dårligt - men pengene kunne de finde ud af at trække. Aldrig mere og hold jer langt væk fra pote nord.
Varen kom aldrig og til trods for henvendelse til deres kundeservice om dette sender de blot et tracking nummer der ikke virker - har forgæves forsøgt at kontakte dem igen om dette samt et krav om pengene retur, men de vender ikke tilbage.
Hold jer langt væk fra denne butik, de sender ikke den vare der er betalt for, fup og svindel
Vi har bedt den sende en adresse på hvor varen skal sendes retur så vi kan få vores penge retur heller ikke det har de styr på så køb intet ved dem.
Købte en antitræksele. I annoncen stod der fulgte en gratis hunde snor med, den var ikke med I den pakke jeg fik leveret.
Der står det er et Dansk brand. Hvilket jeg ikke mener det er når det har kontor i Belgien. Det er vildledende markedsføring.
Hej lige en ting mere ang. ordre 1032
Har ikke modtaget mine vare endnu, får at vide at post nord har min pakke og jeg skal selv undersøge hvor mine vare er ikke godt nok. Jeg bestilt 2 hunde seler str. s i sort og der var en snor med gratis d.23/6 og 26/6 skriver i at mine vare er sendt også høre jeg ikke mere så d.16/7 skriver jeg til jer og får at vide at jeg selv skal undersøge hvor varen er dur da ikke jeg har ikke fået afhentning s code eller noget i har sendt et sporings nr. med har været inde på post nord app og da kan jeg ikke finde jeres vare så jeg tror ikke helt på jer.
Mvh
En sur kunde her
iKke et firma jeg vil handle med.sender ikke det du bestiller hurtig til at snuppe dine penge lover levering 2-5 dage og så tager det 3 uger.

Vastaus yritykseltä Potenord