Saanut 4/5 tähteä

Super flotte plakater modtaget fra WeDoArt Desværre blev plakaterne returneret da GLS mailen var røget i min spam mail, men vi fandt en løsning. WeDoArt kunne med fordel oplyse mobilnr til transport... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super produkter, super service og super dialog - modtog tre rammer, hvoraf en af dem var gået i stykker under fragten. Stefan hjælp mig med at købe returlabel, jeg sendte ham et billede af skaden, og... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig levering og flotte plakater. Den ene plakatbleve dog eftersendt pga. den var på et andet lager hvilket betød jeg skulle afsted 2 gange (var ikke hjemme da PostNord ankom). Derfor 4 stjerner �... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var en super fin oplevelse at handle på Posters fordi det var så nemt at finde det vi gerne ville have gennem kategorierne på hjemmesiden. De kom også hurtigt, af god kvalitet og rigtig fint pakke... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Julistekauppa

Yrityksen kirjoittama

Hos Posters har vi et stort udvalg af plakater til hjemmet og børneværelset. Vi er engageret i den bæredygtige omstilling og har CO2-aftryk og ansvarlighed i alle vores overvejelser lige fra papir og blæk til strømforbrug og samarbejder. Og så har vi, synes vi selv, kunderservice i særklasse.

4,6

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Plakaten står til at være 70x100

Plakaten står til at være 70x100, men passede ikke i en 70x100 ramme - vi måtte skære ca 1 cm af på langsiden.

15. maaliskuuta 2026

Hej Irene
Jeg er ked af at høre, plakaten ikke passede i målene. En anden gang vil vi meget gerne hjælpe i kundeservice, og vi havde naturligvis tilbudt at sende en ny plakat.

Send mig en mail, hvis jeg kan hjælpe med andet, ellers hvis vi skal opdatere plakaten, så den har helt lige kanter.

Dbh Sandra
Posters

Saanut 5/5 tähteä

Det var en super fin oplevelse at…

Det var en super fin oplevelse at handle på Posters fordi det var så nemt at finde det vi gerne ville have gennem kategorierne på hjemmesiden. De kom også hurtigt, af god kvalitet og rigtig fint pakket ind.

8. syyskuuta 2025

Perfekt billed

Blev leveret af post Danmark
Til døren, nogle dage forsinket,
Flot billed som forventet,
Fået leveret andre ting før
Uden problemer

6. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Fantastik kunde service

Fantastik kunde service! Hurtigt og forstående 😀

15. maaliskuuta 2023

Hej Anja.
Tusinde tak! Jeg håber plakaten hænger flot i dit hjem :)
Mvh Stefan

Smukke farver

Farverne sætter rammerne - rammerne sætter farverne.
God kvalitet!
Fantastisk service - hurtig levering!

18. tammikuuta 2023

Hej Janne.
Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg håber du bliver glad for dine nye plakater :)
Mvh Stefan

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin