wat een oplichters 2 premium loten al jaren lid. laatste keer 16 maanden geleden een zeeppakket. Ik had er een complete vakantie van kunnen betalen van 14 dagen all in wat het me gekost heeft,.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beste Joëlle, Je geeft aan het vervelend te vinden dat ik geen reactie heb ontvangen op mijn e-mail en dat het omruilen van een beschadigd boek onnodig ingewikkeld voor mij voelde, maar je doet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Speel al mee vanaf eerste maanden bestaan van de post code loterij, nog nooit iets bijzonders gewonnen zo af en toe in de zoveel jaar het minste pakket wat ze uitdelen van onze centen . Ermee stoppen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben nooit fan van abonnementen maar dit slaat werkelijk alles. Via een wijkactie meegedaan met een gratis lot, daarna het abonnement stopgezet. Vervolgens kon er nog eens meegespeeld worden vanwege... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 150 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er ruim 8,7 miljard euro aan mens en natuur geschonken.
De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2025 een recordbedrag van € 1 miljard aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Yrityksen kirjoittama
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Doe iedereen een plezier maar haal die irritante gaston van de buis het stoort me heel erg. Hij hoort in het circus thuis

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
There's no difference in the premium and the normal tickets paying so much money for premium only to win chocolate, books,and worthless gifts looks like only the rich people are winning the million's

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Wat een giga slechte promo; 'We komen u bedanken voor uw steun mevrouw, hier en pakketje zeep want u doucht vast wel eens en deze buurt heeft een heel mooi bedrag opgehaald!' En daarna; oow u wil niet meespelen nu? Dan mag u de zeep weer inleveren. Serieus, hoe laag kan je gaan.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Wat een wassen neus weer. Zo kan ik ook prijzen uitdelen.
Krijg een cadeaubon die je kunt inleveren bij de hema. Een reistasje met shampoo en douche.
Ruim op tijd geweest om het in te leveren, helaas op.
Ook voor mij mensen die teleurgesteld waren.
Is niet de eerste keer dat bonnen niet te verzilveren waren.
Ga komende week maar eens opzeggen.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Jammer dat de prijs, reistasje met doucheschuim en shampoo van de Hema in zo'n waardeloos klimaat onvriendelijk plastic reistasje zit.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Gratis lot postcodeloterij? Hoe kan het dat er via automatische incasso maandelijks een bedrag word afgeschreven. Ik heb nooit toestemming gegeven!

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Weing keuze. Er is weinig keuze om te kiezen welk doel je wilt steunen. Je wint eigenlijk al niks en win je wat en het verloopt dan kan je het vergeten! Dan moet je bellen en gaan regelen dat je wat krijgt? De rest wat je krijgt is een sigaar uit eigen doos. En het ledenvoordeel systeem nou daar is de Winkens net als algemeen 0,0! (Ik blijf vanwege de goede doelen waar ik helaas NIET uit kan kiezen.)
Ps. Die actie van gratis lot is vaak onzin! Soms zit je daarna aan een extra lot kwijt. Rotstreek!

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Deze foute organisatie blijft brieven sturen, ondanks dat dit niet is toegestaan vanwege het stickerbeleid in de gemeente.
Nooit iets met deze toko te maken gehad.
Wat een verspilling van papier. Zonde, bah. Geeft niets om het milieu.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ik ben bestookt met e-mails en brieven om vooral een zogenaamd gratis lot voor de bonustrekking te activeren. Daarbij werd de indruk gewekt dat je nergens aan vast zou zitten, omdat het lot automatisch zou stoppen. Uiteindelijk toch maar gedaan, maar vervolgens bleek ik ineens een extra betaald lot te hebben waar ik nooit bewust voor heb gekozen.
Toen ik hierover contact opnam, werd het alleen maar erger. Opzeggen bleek allesbehalve eenvoudig en de klantenservice wilde hier om onduidelijke redenen niet aan meewerken. In plaats van begrip te tonen, kreeg ik de schuld: volgens hen zou ik zelf hebben doorgeklikt op een zeer onduidelijke pagina waarmee ik akkoord zou zijn gegaan met een extra lot.
Dit voelt als een bewuste verkooptruc waarbij mensen via verwarrende schermen worden verleid tot betaalde deelname. Vervolgens wordt het extreem lastig gemaakt om dit terug te draaien. De communicatie is misleidend, de voorwaarden zijn onvoldoende duidelijk en de klantenservice neemt geen verantwoordelijkheid.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Gratis eenmalig lot stopt automatisch.
Aanmelden zo opgezet dat je zo aan een vast lot vastzit.
Suggereren dat je op link klikken om te activeren maar je zit vast aan een lot
Vuile oplichters Bende die onder de. Noemer goede doelen linkse indoctrinatie en rechtzaken sponsoren. Prijzen zijn allemaal troep van bevriende bedrijven.
Loterij waar je alleen aan meedoet ivm fomo.
Heel snel verbieden deze oplichters loterij.
Uw reactie wijkt duidelijk af van alle reviews die hier te zien zijn.
Met een beoordeling van 1,3 sterren. Met alle opmerkingen over opdringerig gedrag misleidende en verkeerde informatie door jullie aan klanten gegeven.
En alle andere kritiek waar nooit iets mee gebeurt kunt u niet meer geloofwaardig vertellen dat dit niet de bedoeling is.
Postcode loterij is gewoon een grote scam oplichters Bende gebaseerd op fomo en mensen een goed gevoel geven door goede doelen te sponsoren die vervolgens procederen tegen de samenleving.
Links activistische oplichters
Vandaag nog Verbieden en schadevergoeding laten betalen aan de samenleving.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Paar minuten aan de telefoon om te annuleren. Wordt dan op een bandje opgenomen. Echter vlak voor de laatste vraag wordt de verbinding verbroken. Telefonisch is er ook hierna niemand bereikbaar.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Government-backed organisation that tries to get people addicted to gambling.
Has special rules so they can make advertisements and send personalised post.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Als je zogenaamd een prijs wint ter waarde van een HEMA‑cadeaukaart van vijf euro, dan win je feitelijk niets. Een lot kost ongeveer twintig euro, dus eigenlijk maak je gewoon vijftien euro verlies.
En eerlijk: wat koop je tegenwoordig nog voor vijf euro?
Daarnaast vraag ik me af wat het produceren van zo’n cadeaukaart kost. Het materiaal, de verpakking, het transport — en uiteindelijk het afval. De milieu‑impact staat toch haaks op het verhaal van “duurzaamheid” en “goede doelen steunen”.
Ondertussen verdienen vooral de bekende Nederlanders en het bestuur er goed aan. Maar ja, je kunt dan wel claimen dat je “de grootste prijzenpot van Nederland” hebt. Want zeg nou zelf: een pak stroopwafels als prijs… daar kun je toch bijna van stoppen met werken.
Met lieve groet,
De bijna‑miljonair.
P.S. Voor de mensen die nu denken: “Je doet toch zelf mee?” Ja, vooral door het misgunnen van de buren of de wijk — mocht er eens een grote prijs vallen. Dat dan weer wel.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Opzeggen lukt helemaal niet, je komt op geen enkele manier je account in om het op te zeggen dus kan je je account niet opzeggen. Laatst achter gekomen dat er al
Een halfjaar 20 euro wordt afgeschreven zonder mijn weten en toestemming. Opzeggen lukt totaal niet, kom op geen enkele manier mijn account in. Ik blijf het gewoon terugboeken totdat er een keer een normale oplossing komt.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Krijg heel moeilijk contact alles door elkaar heen geluid. Opzeggen hopelijk nu wel gelukt na 2 maanden. Niet aan beginnen die rotzooi. Incasso gaat gewoon door na opzeggen schande gr piet de haas

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
heb je de ene kado net gehad krijg je weer een reclame troep
gratis champo
Zou de postcode loterij nou echt denken dat mensen die mee doen zich niet wassen
waar om altijd die waardelose troep
voor dat geld kunnen er ook kleiner prijsje worden verlood minder mileu vervuiling en scheeld bomen kappen
let op wat de postcode schrijft
kleine prijsje willen mensen niet en kappen van bomen is niet want het is hergebruikt papier
ja hamahoela

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Zeer slechte service en klantvriendelijkheid !

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ik probeer in te loggen op de site...maar kom gewoon geen stap verder! Door een technische storing vragen ze om eenmalig je wachtwoord te wijzigen...nou zelfs dat lukt niet! Zorg dat jullie de boel op orde hebben! Lijkt me niet meer als normaal met zo'n groot bedrijf!

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Stop ermee, met ongevraagde, geadresseerde brievenbuspost te versturen. Dit kost een hoop geld dat beter besteed kan worden aan de door dit bedrijf genoemde woorden "goede doelen". Ik heb jaren geleden opgezegd en vind het heel vervelend dat men op deze manier doorgaat met klanten werven. Het is opdringerig en ook niet erg netjes. Doe iets echt goeds met je geld want nu komt het wel ongeloofwaardig over.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ongewenst post versturen naar huisadressen, gruwelijk irritant. Iedere envelop krijgen ze een nieuwe review van me.