wat een oplichters 2 premium loten al jaren lid. laatste keer 16 maanden geleden een zeeppakket. Ik had er een complete vakantie van kunnen betalen van 14 dagen all in wat het me gekost heeft,.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beste Joëlle, Je geeft aan het vervelend te vinden dat ik geen reactie heb ontvangen op mijn e-mail en dat het omruilen van een beschadigd boek onnodig ingewikkeld voor mij voelde, maar je doet... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 150 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er ruim 8,7 miljard euro aan mens en natuur geschonken.
De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2025 een recordbedrag van € 1 miljard aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Yrityksen kirjoittama
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Al die beloftes met veel geld winnen...vandaag lot opgezegd.
Zonde geld.
Stoppen met die reclames op tv!!!
3 dagen voor het einde van de maand sturen ze je een bericht om 1 maand gratis mee te spelen. Blijkbaar moet je dit voor de 1e van de volgende maand opzeggen. Ik had welgeteld 2 dagen om het op te zeggen, maar natuurlijk heeft de postcode loterij 2 weken nodig om administratief je loten te verwerken waardoor je niet direct kunt opzeggen. Vervolgens gebeld, wordt er gezegd dat het opgezegd kan worden, Ik geef expliciet aan dat ik geen reclame wil tijdens het gesprek daarna wordt mij nog 3 keer verteld wat ik wel niet misloop. Dit is een vorm van agressieve marketing, Hierop heb ik gezegd dat ik dit tijdens het bandje wil zeggen dat ik het er niet mee eens ben, dat mocht, maar toen ik het deed heeft de verkoper me weggedrukt waardoor ik opnieuw al het gezeik mocht horen. Ook heeft de medewerker geen manager die gesproken kan worden en vertellen verschillende medewerkers andere verhalen.
Tot slot heb ik tijdens het aangaan van het contract gevraagd of ik direct kon opzeggen online en dat ik het niet wou afsluiten omdat ik dan ook telefonisch moest afmelden. Toen werd mij verteld dat ik het ook online kon opzeggen. Nou mooi niet dus.
Wees gewaarschuwd, het is een bedrijf dat zich niet aan de wet/regels mbt marketing en morele standaarden houdt.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Speel al mee vanaf eerste maanden bestaan van de post code loterij, nog nooit iets bijzonders gewonnen zo af en toe in de zoveel jaar het minste pakket wat ze uitdelen van onze centen . Ermee stoppen is geen optie en dat weten ze dondersgoed dat dat psychisch niet te doen is ,want ik gun iedereen alle prijzen van de wereld maar ons zelf ook en als ze toevallig in de straat op de stoep staan en jij speelt niet meer mee !!

wat een oplichters
2 premium loten al jaren lid.
laatste keer 16 maanden geleden een zeeppakket.
duidelijk loten opgezegd, en blijven ze maar bellen en elke gezegd stop met bellen nummer geblokkeerd en daarna bellen ze weer met een ander nummer. kortom de hele postcodeloterij is scam en vergeet niet het verscheurt dorpen, straten enz. Dit soort loterijen moet halt worden toegeroepen. Levert alleen problemen op voor de mensheid. En al die BN'ers die moeten zich diep schamen. Wat zijn die werkelijk laag gezakt.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Na 2 keer een prijs van Risuals te hebben ontvangen die niet werken.Na tel contact te hebben gehad was het advies om dan maar langs een winkel te gaan
Geweldig ze mogen die houden!!!

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ik doe al bijna vanaf het begin mee dus ruim 35 jaar. Ze adverteren met “iedere maand winnen er 60.000 postcodes”. Als je weet dat er zo’n 470.000 postcodes zijn dan zou je zeggen dat je weleens in de PRIJZEN valt ipv zo’n lullig gesponsord weggeef dingetje. Helaas…. Nog nooit iets leuks gewonnen. Ik ken ook werkelijk niemand die dit ooit wel eens is overkomen. Tijd om iets te doen wat ik 34 jaar geleden al had moeten doen. Stoppen met het betalen van al die overgewaardeerde “Gastons”.

Beste Joëlle,
Je geeft aan het vervelend te vinden dat ik geen reactie heb ontvangen op mijn e-mail en dat het omruilen van een beschadigd boek onnodig ingewikkeld voor mij voelde, maar je doet geen enkele moeite om het minder ingewikkeld te maken.
Niet iedereen heeft Facebook of Instagram, ik wil dat er gewoon op mijn mail wordt gereageerd. Is dat nou zo’n moeilijke vraag?!
En wederom word ik niet gehoord. Inmiddels heb ik via het contactformulier mijn lidmaatschap opgezegd.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ik ben nooit fan van abonnementen maar dit slaat werkelijk alles. Via een wijkactie meegedaan met een gratis lot, daarna het abonnement stopgezet. Vervolgens kon er nog eens meegespeeld worden vanwege een actie en daarna zou het abonnement niet weer gestart worden. Uiteindelijk in juni 2x €21 betaald, terwijl dit onterecht is afgeschreven. Vervolgens word er in juni gebeld dat ze me 2 gratis loten konden aanbieden zonder strings attached. Het abonnement zou niet weer ineens gaan lopen maar de 2 loten was als bedankje voor het meedoen, uiteindelijk is er dus in juli 2x €42 afgeschreven en niets wordt teruggestort totdat je gaat bellen. Erg jammer de manier hoe dit is opgezet.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ook een "gratis lot" gekregen en meteen zat ik er aan vast... gebeld ..en ik had de fout gemaakt door ergens wel of niet op gedrukt... pure oplichting door de postcodeloterij.. er werd meegedeeld dat veel meer mensen dit probleem hadden... dus het was terdege een keus om dit bewust te doen.. ik zou zeggen... massaal opzeggen bij die oplichterboeven

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Door mijn auditieve beperking kan ik niet bellen. Daarom moet ik een brief opsturen om op te zeggen.
Dat is niet toegankelijk en niet klantvriendelijk. Schandalig!

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ik heb me ooit een keer ingeschreven voor een keer ‘gratis’ meedoen. Blijkt dat ik er aan vast zit en wordt er 3 keer geincaseerd binnen een maand. Ik heb geen account en moet dus telefonisch opzeggen, maar het moment dat je daar aangeeft met het keuzemenu dat je wilt opzeggen laten ze je net zo lang wachten tot je het opgeeft. Heb zelf 20 minuten in de wacht gestaan tot ik het wachtmuziekje echt zat was. Erg slechte communicatie en klantenservice.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Ik heb al meerdere keren gebeld omdat als ik word gemaild, ik aangeschreven word met de verkeerde klantgegevens. Er wordt namelijk een achternaam van iemand anders gebruikt. Ik ontvang ook een postcode van de desbetreffende persoon. Ik heb gevraagd of mijn gegevens ook aan iemand anders gestuurd worden, want los van dat het een datalek is, ontvangt iemand anders in dat geval mijn gewonnen prijzen.
Elke keer word ik doorgestuurd en krijg ik als antwoord dat het opgelost is en alles goed staat. Hoe kan dit gebeuren bij zo’n grote organisatie? Ik twijfel aan de discretie en twijfel zelf ook op te zeggen na jaren meespelen.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Goede doelen? Firma list en bedrog. Na jaren meespelen voor het “goede doel” besloten hiermee te stoppen. Vandaag voor de derde (!) moeten bellen voor stopzetting. Steeds blijkt er toch weer een bedrag van onze rekening te zijn afgeschreven. Crimineel gewoon! Tip: gewoon nooit meedoen!

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
postcode loterij probeert geld van mijn bankrekkening afteschrijven voor een gratis Bonuslot 2026.
Ik heb de gratis bonuslot geanuleerd op PostCode Loterij site via Postcodeloterij Online Stoppen. Voor dit service je moet eerst een PostcodeLoterij account aanmakken. Bericht op de scherm gezien dat mijn lot was geanuleerd. Dit scherm heb ik als pdf bestand gekopeerd. Tot nu toe heb ik geen bericht over anulering of stoppen van Loterij ontvangen, aleen de bericht ""welkom bij de postcode loterij"".

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Misschien eens meer mensen een kleine prijs geven als een kleine groep grote bedragen.. ben al zo lang klant geweest, en alleen maar van die goedkope rotzooi hema kaarten🤦♂️ goede doelen steunen jaja.. de mensen steunen nee nee.. jullie eigen zakken vullen dikke vette JA!
2 maanden geleden opgezegd want gooi mijn geld nog liever in de maas of aan een ander die het verdiend, maar aan jullie zeker niet!

Nou daar ben ik weer!!!
Opnieuw een fijne brief van Postcodeloterij. De mededeling dat ik verder af wilde zien van verdere deelname is opnieuw volgend de dametjes en heertjes daar niet voldoende. Ik had elk lotnummer apart moeten vermelden, zo stond in de fijne brief van vandaag.
Ik repliceerde: ik had destijds ook mijn lidmaatschap bij een sportschool opgezegd. En niémand van die sportschool vroeg mij of ik wel zeker wist dat náást de bicepmachines ook geen gebruik meer wilde maken van de benen-machines, en of ik misschien verder wilde met de cardio-apparatuur? Compleet gestoord daar bij de Postcodeloterij. Ik ga me maar gerechtelijk vervoegen, ze willen niet leren, daar.

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Je wint een prijs, een tijdschrift naar keuze.
Dan ga je naar de site, vult alles in& krijg je de tijdschriften te zien.....wat blijkt, je krijgt het tijdschrift, maar zit gelijk aan abbonement vast.......slecht zeg van de postcode loterij , geef gewoon de gewonnen prijs aan klanten ipv voor de gek houden!!!!!

Misleidende telefoontjes.
Contact gehad met de Postcodeloterij na de gratis loten actie, heb duidelijk aangegeven geen abonnement af te willen sluiten maar ben door de slinkse verkoper omgepraat om met een gratis extra maand er achteraan toch mee te doen, ik zou dus 2 maanden lang gratis meespelen en daarna zou het abbonoment pas van start gaan...
Nu zie ik tot mijn grote schrik een afschrijving van 42 euro 1 maand na het telefoontje, dus helemaal geen gratis extra maand gekregen, en de mail om mijn wachtwoord te herstellen om het abbonoment op te kunnen zeggen die komt/werkt niet...
lekker makkelijk om mensen op deze manier het onmogelijk te maken hun false abbonoment op te zeggen.

Promoot gokken
Vrije loten is niet kloppend
1 op de 5 wint? In reclame…. 1 op de 5000000000000000000000 denk ik

Vastaus yritykseltä Postcode Loterij
Een grote ergenis die quiz 1 tegen 100, en maar ouwehoeren Caroline je bent Iinda voorbijgestreefd!🏆
Die K reclame is al een grote ergernis, en de kandidaten hebben volgens mij ook verplicht een cursus ouwehoeren gekregen voordat ze mee mogen doen!
Boter bij de vis, ze komen er weer goedkoop vanaf!
Nog even een herinnering geven dat hij nog een escape heeft van -75%!👏
Sjonge jonge jonge!!!
Update 14 juli
Met jullie (leuke) klantenservice contact opnemen heeft werkelijk geen zin!
Maar om even terug te komen op dit onderwerp lijkt me wel nuttig misschien?
Hoe meer lulverhalen zoveel tijd er verloren gaat met/in de Quiz waar het eigenlijkom gaat!
Dus een mooi verdienmodel voor het salaris van bv Gaston en die andere kale man en al die andere
vrijwilligers bij de postcodeloterij!?
🤷♂️🙋