Poraenco bood de Alzheimer Klok aan voor een hele goede prijs in vergelijking met andere bedrijven (voor dezelfde klok). De verzending geschiedde op dezelfde dag van de aankoop. Goede verpakking! Toen... Näytä lisää
Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Hollanti
- 0620736974
- info@poraenco.nl
- poraenco.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Eenvoudig retour
Digitale fotolijst besteld voor mijn zieke moeder. Helaas was het niet meer nodig voor de fotolijst uberhaupt uitgepakt was. Kan zonder problemen retour.

Kwaliteit en service Frameo
Ons Frameo fotolijstje had problemen en functioneerde helaas niet meer zoals bij aankoop. Door de goede hulp en service van Frameo is alles naar tevredenheid opgelost. Een kwaliteitsproduct is weinig waard als de service bij problemen te wensen overlaat. De service was top.

Vastaus yritykseltä Poraenco
Snelle levering en een goed foto scherm…
Snelle levering en een goed foto scherm voldoet aan alle verwachtingen.

Slechte klantenservice
Na telefonisch contact en app contact niks meer van ze vernomen.

Voldoet aan verwachting
Duidelijk contact. En snelle levering. Product voldoet aan verwachting

Top service
Het apparaat functioneerde niet correct. Na contact met Pora & Co direct een nieuwe ontvangen. Werkt prima. Geweldige service!

Top service
We zijn blij met het digitale fotolijstje. Die heeft een mooie plek op de keukentafel. Helaas trok onze jongste flink aan de stroomkabel en viel het apparaat. Die werkt nog prima, standertje is wel afgebroken. Gelukkig kon die eenvoudig besteld worden. Top service.

Vastaus yritykseltä Poraenco
Top lijst en top garantie
We waren al heel tevreden over de lijst. Makkelijk en gebruik en snel met anderen te delen. Na een tijdje reageerde het scherm niet meer in de linker bovenhoek en we kregen gewoon een nieuwe lijst. Echt top van dit bedrijf!

Hele goede service.
Hele goede service.
Foto lijst welke we hadden gekocht 1,5 jaar geleden ging ineens raar doen. Scherm werkte niet meer.
Contact gezocht met de verkoper en we hebben een hele nieuwe gekregen.
Zulke goede service heb ik nog nooit meegemaakt.

Vastaus yritykseltä Poraenco
Na contact te hebben gehad daar mijn…
Na contact te hebben gehad daar mijn toestel niet helemaal in orde was. Hebben ze mij zonder probleem direct een nieuw toestel opgestuurd.

Vastaus yritykseltä Poraenco
Snelle levering en super service
Snel verzonden, zaterdag besteld en maandag al geleverd. Helaas was het fotolijstje kapot maar dit werd super opgelost. Ik had de dag erna al een nieuwe. Helemaal blij ermee, dank! Top service!

Net bedrijf
Levering was iets later dan gepland. Netjes een e-mail gehad dat het pakket wat vertraging had. Ze boden uit zichzelf 20 euro korting aan dus dat was erg netjes. Pakket is een dag later bezorgd. Alles prima in orde.

werkt naar behoren
Snelle verzending, spijtig dat DHL het wat liet afweten.
Fijn scherm, werkt zoals verwacht met de laptop
Spijtig lukt het niet om mijn Samsung GSM erop aan te sluiten dan krijg ik geen beeld.

Vastaus yritykseltä Poraenco
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.