Poraenco Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Poraenco bood de Alzheimer Klok aan voor een hele goede prijs in vergelijking met andere bedrijven (voor dezelfde klok). De verzending geschiedde op dezelfde dag van de aankoop. Goede verpakking! Toen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Valokuvaliike
  3. Kehystämö

Yrityksen kirjoittama

Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

101 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle levering toppie!

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed met de Frameo app.

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Hartelijk dank voor uw review. Jammer om te horen dat uw fotolijst bij ontvangst een defect aan het touchscreen had. We begrijpen dat dit een teleurstelling was.

Fijn dat onze klantenservice het uiteindelijk naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Daarnaast zijn we blij om te lezen dat u tevreden bent over de fotolijst zelf en de werking van de Frameo-app.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen. We wensen u veel plezier met uw fotolijst!

Saanut 5/5 tähteä

Het is een hele fijne camera

Het is een hele fijne camera, de service is ook helemaal top!

30. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de camera en onze service. Uw positieve feedback waarderen we enorm en motiveert ons om onze klanten de best mogelijke ervaring te blijven bieden.

Veel plezier met uw camera en we staan graag weer voor u klaar!

Saanut 2/5 tähteä

Artikel besteld

Artikel besteld: zou volgende dag bezorgd worden.
Zonder enige communicatie bleef bezorging uit, na 3 weken kregen we het eindelijk binnen.

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses dat de levering aanzienlijk langer heeft geduurd dan aangekondigd en dat u hierover onvoldoende bent geïnformeerd. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u rekent op levering de volgende dag.

We nemen uw feedback serieus en werken eraan om onze communicatie en leveringsprocessen te verbeteren. Fijn dat uw bestelling uiteindelijk is aangekomen, maar we betreuren dat uw ervaring niet aan onze serviceverwachtingen heeft voldaan.

Saanut 5/5 tähteä

Beantwoordt volledig aan wat ik,wou!

Beantwoordt volledig aan wat ik,wou!

11. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volledig aan je verwachtingen heeft voldaan. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Saanut 4/5 tähteä

Prima aan de afspraken gehouden.

Prima aan de afspraken gehouden.

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Alles perfect

Snelle levering, 15" fotolijst ziet er prachtig uit. Frameo werkt top. blij mee

19. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo tevreden bent met de 15” fotolijst en Frameo. Veel plezier met het delen en bekijken van uw mooiste herinneringen!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle reactie en een winkeladres in…

Snelle reactie en een winkeladres in nederland

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en dat ons winkeladres in Nederland handig voor je is. We staan altijd voor je klaar!

Top online winkel !

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je ons als een top online winkel ervaart. Daar doen we het voor! 😊 Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Snel telefonisch contact en via een app berichtje goede uitleg over het product met een korte video.

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het snelle telefonische contact en de uitleg via de app als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om alles duidelijk en persoonlijk toe te lichten, dus goed om te weten dat de video daarbij heeft geholpen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

10. huhtikuuta 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie toen de levering…

Goede communicatie toen de levering iets langer duurde.
De klok werkt goed voor doelgroep.

10. huhtikuuta 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze communicatie tijdens de iets langere levertijd als prettig heeft ervaren. We doen ons best om klanten goed op de hoogte te houden, dus het is mooi dat dit gewaardeerd wordt.

Ook geweldig dat de klok goed aansluit bij de doelgroep daar doen we het voor!

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk te bestellen die dementie…

Makkelijk te bestellen die dementie kalender/klok. Toen ik een vraag had, werd er per direct gereageerd en mijn vraag beantwoord. Alles naar tevredenheid opgelost!

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je snel geholpen bent bij je vraag. Daar doen we het voor 😊

We hopen dat de dementie kalender/klok goed bevalt en bijdraagt aan gemak en overzicht. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Prima website

Prima website. Bedrijf levert kwaliteit.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en de kwaliteit van onze producten/diensten. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Leuke digitale fotolijstjes voor een goede prijs

Heb twee digitale fotolijstjes, eentje voor hier in huis en eentje bij m'n schoonmoeder. Werkt superleuk om foto's in te kunnen sturen en geeft een helder beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een van de lijstjes gad onverhoopt een probleem wat snel en sportief is opgelost door de aanbieder

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Bedankt voor het delen van je ervaring! Leuk om te horen dat de digitale fotolijstjes zo goed bevallen, zowel thuis als bij je schoonmoeder 😊 Het is inderdaad een mooie manier om makkelijk foto’s te delen. Fijn ook dat het probleem met één van de lijstjes zo snel en netjes is opgelost dat zegt veel over de service. Bedankt voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Snel en product simpel maar efficent

Service en afhandeling was zeer goed

13. maaliskuuta 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als snel en efficiënt heeft ervaren en dat u tevreden bent over de afhandeling. We doen ons best om het zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken voor onze klanten, dus uw feedback waarderen we enorm.

Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Dementieklok gekocht en kwam er niet…

Dementieklok gekocht en kwam er niet uit hoe deze goed in te stellen, zodat ook dagdeel en de complete maandnaam zichtbaar zou zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en heel snel geholpen met uitleg hie dit juist te doen. Klok werkt nu dus perfect. Echt top geholpen👍

18. maaliskuuta 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het instellen van de Dementieklok in het begin wat lastig was, maar dat onze klantenservice u snel en duidelijk heeft kunnen helpen. Geweldig dat de klok nu perfect werkt en alles naar wens zichtbaar is, inclusief dagdelen en de volledige maandnaam.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop!

Rick

Saanut 5/5 tähteä

Hartelijk dank voor het vlotte…

Hartelijk dank voor het vlotte terugstorten van het aankoopbedrag na een dubbele betaling.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poraenco

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat het terugstorten van het bedrag na de dubbele betaling vlot is verlopen.

We streven ernaar om dit soort situaties snel en correct op te lossen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Goed product

Goed product, snelle levering.

23. helmikuuta 2026

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en dat de levering snel is verlopen. Daar doen we het bij Pora&Co voor. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop.

Team Pora&Co

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin