Saanut 5/5 tähteä

Heel toffe en correcte mannen die poke-mos.nl runnen ! Zeker een aanrader als je Pokémon spullen van de nieuwe rage wilt aanschaffen en ook voor grading kan je bij hun terecht ✌️

Saanut 5/5 tähteä

Toppers! enthousiaste medewerker; super leuk contact en mega goed; zelfs met extra service en advies! wij zijn niet meer dan lof! we kijken er zeer tevreden op terug.

Saanut 5/5 tähteä

PokeMOS zijn gedreven, enthousiaste en vriendelijke toppers die elke klant de maximale Pokémon ervaring willen en kunnen bieden. Enorm veel aanbod aan vaste stock maar ook alle ruimte voor specifieke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze toppers staan altijd klaar om je te helpen met de genodigde uitleg ze maken graag tijd voor je om alles uit leggen als je nieuw bent in de pokemwereld, ze hebben ook een redelijke assortiment... Näytä lisää

1. Keräilyliike
  2. Keräilykorttimyymälä

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij de leukste Pokemon Webshop van Nederland. Wij zijn PokeMOS, alle drie (Maurice, Oguzhan en Stefan) verzamelaars en spelers van de Pokemon TCG. Vanuit onze hobby begonnen aan een webshop om ons enthousiasme te vertellen over Pokemon. Wij zijn dan ook elke maandag en woensdag, Live te vinden op TikTok en (soms) Voggt, om daar de live gekochte pakjes te openen en te praten over Pokemon, nieuwe Pokemon kaarten en nieuwe series.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Een verpakking toevallig een beetje kapot? Dat had ik en mag ik gewoon komen omruilen. Goede service en goede communicatie van de boys
Ze zijn altijd bereikbaar en dat is waardevol

2. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeker een aanrader voor nieuwe/ervaren verzamelaars

Heel erg positieve en erg vriendelijke medewerkers, ik heb laast wat kaartjes besteld bij pokemos en ze hadden mij erg verrast hoe klantvriendelijk en persoonlijk ze waren bij het openen en het versturen van de bestelling.

Voor mensen die nog geen aankoop hebben gedaan of nog geen ervaring hebben gehad met pokemos is het zeker een aanrader voor nieuwe/ervare verzamelaars

Nogmaals heel erg bedankt namens mij voor de hele ervaring en ik hoop dat er nog veel mensen blij zullen gemaakt worden door deze 2 mannen want ze zijn top!!

17. toukokuuta 2023

Uitstekend!

Ik heb laatst producten gekocht en heb contact gehad met de eigenaar van het bedrijf. Zeer vriendelijke persoon die je graag verder helpt! De verzending verliep snel en alles was super goed ingepakt! Zeker een aanrader!

27. huhtikuuta 2023

Awesome!!!!

Doet wat het moet doen. Beantwoord vragen op dezelfde dag en levert kwaliteit en goed verpakt.

11. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Erg leuke en behulpzame mensen

Voor al mijn pokemon kaarten kom ik bij pokemos want het zijn leuke. Behulpzame. En vriendelijke mensen! Ook kan je met al je vragen altijd bij hun terecht en dat waardeer ik enorm!

6. huhtikuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin