Na de 1e hele positieve ervaring, vandaag de 2e en 3e bestelling op de deurmat gevallen. Deze hadden ze handig duurzaam bij elkaar gevoegd. Verzendkosten van de ene bestelling ook netjes teruggekr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Als je de wens hebt om twee losstaande verzamelingen compleet te maken, en daarvoor bijna 60 kaarten bestelt, dan verwacht je toch bijna dat er iets mis zal gaan.... maar nee! De hele bestelling kwam... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een bestelling geplaatst met ietwat duurdere kaarten en voornamelijk goedkope kaarten. Helaas ontbrak er 1 goedkope kaart. Ze hebben mij meteen de 1 euro 50 cent teruggegeven en een net m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Met de ALLERgrootste voorraad losse Pokemon kaarten van Nederland zijn wij specialist in losse Pokemon kaarten. Heel normale, maar ook heel speciale! Alle losse Pokemon kaarten heb je na bestelling super snel in huis zodat je ze snel kunt toevoegen aan je Pokemon collectie. Wij zijn Pokemeister: specialist in losse Pokemonkaarten
Kloosterweg 1, 6412CN, Heerlen, Hollanti
- 045-5718208
- info@pokemeister.nl
- pokemeister.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Klantvriendelijk en nette verzending
Losse kaarten zitten netjes verpakt en bestellingen zijn snel geleverd. Ze zijn erg klantvriendelijk en helpen je zo snel mogelijk als je een vraag hebt. Enigste minpunt is dat de specialere kaarten, zoals illustration rare, voor 2 tot 3x zoveel dat ze waard zijn worden verkocht. 9 van de 10 keer kan je zulke kaarten vele malen goedkoper vinden bij andere sites of fysieke winkels. Dus voor de prijs raad ik ze niet aan. De normalere kaarten worden wel voor de normale waarde verkocht. Dus mocht je specifiek opzoek zijn naar een bepaalde kaart hou hier rekening mee
Absolutely horrendous pricing
Absolutely horrendous pricing. Asking 300-500% above market value for singles. Even regular cards like EX or even rare are going sometimes for 10x market value. Buy your cards elsewhere

Oplichters
Als je waar voor je geld wilt, moet je niet hier zijn. Ze verkopen kaarten 3 tot 4 keer de marktwaarde prijs. Kaarten die op de markt 20 euro kosten verkoopt deze partij voor 70. Ik heb zelfs een kaart gezien die 8 euro waarde heeft die pokemeister verkoopt voor 60. Je kan ze via andere sites voor de helft minder krijgen met dezelfde kwaliteit als pokemeister aanbied.

Snelle verzending
Snelle verzending, kaarten goed verpakt!

Vastaus yritykseltä Pokemeister
Mooie kaarten en snel in huis

Vastaus yritykseltä Pokemeister
Goeie kwaliteit en snelle levering!

Uitstekende winkel
Goede, snelle levering met daarnaast een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding (product komt overeen).

Zeer tevreden!
De kaarten die ik had uitgezocht zaten netjes in een toploader en waren op tijd verzonden. Ze zijn in hele nette staat zoals omschreven. Ik ben tevreden! Ik zie mezelf nog wel vaker bij deze website bestellen! :)

Uitstekend
Kaarten van de beloofde kwaliteit + netjes en goed ingepakt

Alles was heel netjes!
Snel geleverd na de vakantie periode, alles is netjes aangekomen en een leuk persoonlijk notitie erbij!

Fijne en snelle levering
Fijne en snelle levering. Ondanks vakantie tijden kreeg ik mijn bestelling gelijk met goede communicatie en duidelijkheid na de vakantie met een persoonlijk geschreven berichtje en kortings bon :) super bedankt!

Vastaus yritykseltä Pokemeister
De bestelling is heel goed ingepakt en…
De bestelling is heel goed ingepakt en altijd op tijd geleverd. En mooie kaarten.

Vastaus yritykseltä Pokemeister
Leuk met persoonlijke kaart erbij

Vastaus yritykseltä Pokemeister
Kaarten keurig ontvangen in de post
Kaarten keurig ontvangen in de post. Prima prijzen en goed aanbod

Vastaus yritykseltä Pokemeister
Netjes aangeleverd binnen de beloofde…
Netjes aangeleverd binnen de beloofde tijd. Leuk persoonlijk kaartje erbij, we zijn erg tevreden

Test aankoop.
Ik had een Charizard van €30 gekocht om te testen. Ik wilde weten wat de conditie was en wat voor zaken deze mensen doen. Het is me 100% goed bevallen. De kaart was super verpakt. De mint conditie is exact wat het is. Volgende werkdag verzonden, de dag erna ontvangen. Een handgeschreven briefje geeft een persoonlijke touch. Ik ben blij met de aankoop. Mijn vrouw is blij met de kaart. Mocht ik op zoek zijn naar een kaart, zal ik me voortaan eerst bij jullie melden. Dank voor de goede zorg.

Vastaus yritykseltä Pokemeister
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.