Poepiedoepie heeft veel leuke schattige verrassingen! Nu ook scoops! Altijd klantvriendelijk. Top shop, ben al jaren een vaste klant!
De hele scoop ervaring was gewoon leuk! Te volgen op de live van TikTok, daarna het feestje om het pakket te openen. Alles is superleuk ingepakt, en er zaten ook nog 3 verrassingen extra bij! Heel sn... Näytä lisää
Het pakketje werd vlot verzonden. Er is veel aandacht van de verzenders geweest voor de bestelling want alles was gezellig ingepakt en zorgvuldig in de doos gestopt, ook met leuke extraatjes. Het zag... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Webshop met de aller poepigste speelgoed en spulletjes in kawaii style.
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Hollanti
- info@poepiedoepie.nl
- poepiedoepie.nl
FIJNE EERSTE ERVARING
k heb een bestelling geplaatst bij PoepieDoepie en was positief verrast door hoe netjes alles was ingepakt. De items zagen er leuk uit en kwamen overeen met wat ik op hun pagina had gezien. Er zaten ook een paar kleine extraatjes bij, wat ik niet had verwacht maar wel waardeerde.
De bestelling kwam snel binnen en het voelde alsof er echt aandacht aan was besteed. Voor mij was dit een fijne ervaring en ik zou hier gerust nog eens bestellen.
Poepiedoepie heeft veel leuke schattige…
Het is het waard!
Super leuke scoops met heel veel cadeautjes. Meer dan waar voor je geld!
Geweldige cute items
Geweldige cute items. Snel bezorgd. Netjes geleverd. Feestje om uit te pakken
Scoops
Scoops
Super leuke spulletjes erg blij mee wordt snel verstuurd en mega leuk en feestelijk ingepakt bedankt
Super ervaring
Super ervaring
Samen met mijn dochter 8 scoops gekocht en wat een verassing feestje was dat! Allemaal leuke verschillende verassingkjes. Zeker een aanrader 🥰
Gewoon super leuk!
Heel snel verzonden en ontvangen en de kosten waren echt redelijk.
Geweldig leuk kwaliteit prijs…
Geweldig leuk kwaliteit prijs verhouding helemaal ok , super vriendelijk en alles heel erg leuk ingepakt , ik ga zeker nog eens bestellen ♥️🥰
Aanrader!!
Persoonlijk contact, onwijs leuke schattige spulletjes, snelle levering.
Er werd meegedacht en alles in 2 verschillende doosjes verpakt omdat een deel een cadeautje was voor iemand anders.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Super blij dat jullie nu ook scoop…
Super blij dat jullie nu ook scoop hebben, maar zonder de scoop waren wij al super super fan😁 Bedankt Angela en mama😊
Super!
Super snelle levering! Een kadootje om de doos open te maken, met ook nog een extra verrassing erin! Fubbel feest!
komt altijd super snel en mooi ingepakt…
komt altijd super snel en mooi ingepakt aan echt de beste plek om je kawaii spulletjes te kopen!!!
Fijne communicatie en snel verzonden
Fijne communicatie en snel verzonden. Producten zijn erg leuk! Goede prijs kwaliteit verhouding. Onze dochter en bonus dochter zijn altijd erg blij als ze wat mogen bestellen. Vooral de mysterieboxen vallen in de smaak.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.