Super oplevelse, fik det jeg bestilte, god pris og fik også fine klistermærker med pocket Monster uden beregning. Så tilfreds og vil helt sikkert handle hos jer igen. Kan varmt anbefales. Mange muligh... Näytä lisää
Købte nogle rigtig fine gaver til min nevø og han blev mega glad . Deres kundeservice er også helt vild god!!! 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
Skuffende at det ikke fremgår af hjemmesiden At dette krus overhovedet ikke tåler opvaskemaskine, fremgår desværre ingen steder på hjemmesiden. Det er et super cool Pokémon-krus med udviklingerne o... Näytä lisää
Jeg var lidt skeptisk da jeg ikke kendte hjemmesiden. Men super professionelt Hurtig levering Mine jumbo kort var pakket pænt ind i en kraftig plastik komme - med en lille ekstra overraskelse.. 4... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Pokemon kort, Vi sælger et stort udvalg af Pokemonkort, Pokemon EX kort, mega EX, samlemapper, tins samt meget andet Pokemon. Køb det i vores online butik.
Tanska
- pocketmonster.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super oplevelse
Super oplevelse, hvor det deck jeg ønskede var udsolgt men jeg blev ringet op og tilbudt et endnu bedre deck til samme pris. Virkelig fin service!
Nemt og rigtig søde og gode til at…
Nemt og rigtig søde og gode til at vejlede en forælder som ikke ved særlig meget om Pokemon.
Absolut yderst tilfreds
Absolut yderst tilfreds! Der gik under et døgn fra jeg havde bestilt min varer til den var klar til afhentning i min lokale brugs! Ikke en finger at sætte her.
Havde nogle dage inden prøvet at købe samme vare ved en konkurrent - lad os kalde dem smelzor - og de svarede ubehøvlet og slet ikke på mine forespørgsler efter 2 hverdages radiotavshed, så da jeg cancelled dem og bestilte fra Pocketmonster var jeg SÅ glad for den gode oplevelse, og for at have varen i hånden så hurtigt efter. Tak ❤️
De varer man køber
De varer man køber, kommer til den tid der er skrevet
Godt udvalg
Min søn elsker Pokemon så det en fed hjemmeside at finde, de har et kæmpe udvalg i mange forskellige pris klasser. Men søn glæder sig meget til julekalender vi har købt med Pokemon kort.
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig…
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering er så tilfreds 👍❤️👌
Rigtig god kundeservice.
Fantastisk handel og hurtig levering.
Fantastisk handel og hurtig levering.
Meget omhyggeligt indpakning.
Hurtig levering /sparsom emballering
Hurtig levering. Varen lever op til beskrivelse. Sidste stjerne mangler, da pakken var gået op/åbnet; ligner sparsom brug af tape/gaffa til lukning af pakken.
Hurtig levering
Fra jeg bestilte varen gik der 3 dage til jeg kunne hente varen i pakkeshop. Det skal dertil siges, at jeg bestilte en lørdag. Meget fint.
Hurtig levering og hurtig svar ved…
Hurtig levering og hurtig svar ved kontakt
Hurtig levering
Hurtig levering og stort udvalg af pokemon enkeltkort til fornuftige priser!
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering. Det er sådan det skal være.
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel. God pris og super sødt med de ekstra små pokemonklistermærker 😍
Hurtig levering og godt pakket ind så…
Hurtig levering og godt pakket ind så pakkerne bliver beskyttet godt mod de ting der kan ske med pakker under fragt
100% garanti for overpris
Deres enkeltkort ligger så langt over markedspris, at det næsten gør fysisk ondt. Det gør ondt at vide, at børnefamilier over hele landet bliver snydt. Tag bare deres julekalender: Kortene, de viser på hjemmesiden, har en samlet værdi på et par hundrede kroner, men de tager 1.200 kr. for dem.
Spar pengene og køb et andet sted. Der findes langt bedre alternativer. De virker sikkert søde, men det ville jeg også være, hvis jeg kunne leve af at tage flere hundrede procent over markedsværdi.

Vastaus yritykseltä Pocket Monster
Godt stort udvalg og venlig betjening