Pocket Monster Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Super oplevelse, fik det jeg bestilte, god pris og fik også fine klistermærker med pocket Monster uden beregning. Så tilfreds og vil helt sikkert handle hos jer igen. Kan varmt anbefales. Mange muligh... Näytä lisää

Købte nogle rigtig fine gaver til min nevø og han blev mega glad . Deres kundeservice er også helt vild god!!! 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽

Skuffende at det ikke fremgår af hjemmesiden At dette krus overhovedet ikke tåler opvaskemaskine, fremgår desværre ingen steder på hjemmesiden. Det er et super cool Pokémon-krus med udviklingerne o... Näytä lisää

Jeg var lidt skeptisk da jeg ikke kendte hjemmesiden. Men super professionelt Hurtig levering Mine jumbo kort var pakket pænt ind i en kraftig plastik komme - med en lille ekstra overraskelse.. 4... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Pokemon kort, Vi sælger et stort udvalg af Pokemonkort, Pokemon EX kort, mega EX, samlemapper, tins samt meget andet Pokemon. Køb det i vores online butik.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

92 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prisgaranti gælder ikke TCG

Deres hjemmeside og tidligere svar – senest den 8. december 2025 – giver indtryk af, at de tilbyder prisgaranti på alle produkter. Da jeg spurgte om prisgaranti på en Pokémon booster‑pakke, fik jeg dog at vide, at de ikke giver prisgaranti på TCG, hvilket ikke fremgår nogen steder. Det var spild af tid.

Opdatering:
Virksomheden har efterfølgende beklaget, og tilbudt prisgaranti på disse produkter.

26. helmikuuta 2026

Ikke officielle dæk.

Købte 100 kort der kom halvt pakket ind i afklippet stykke papir. Tydeligt at kortene købes i større batch og så sælges de videre efter de mere værdifulde kort er taget ud. Det er ikke ófficielle´dæk der bliver solgt.
Køber nok fremover hos de mere autorisede forhandler.

22. joulukuuta 2025

Hurtig forsendelse, skuffende indhold

Hurtig forsendelse som lovet.
Indholdet i pokemon kalenderen er meget skuffende.
Nogle af kortene er ikke ægte, og der er indtil nu ingen gode kort iblandt - heller ikke glimmerkortene; flere af disse er fake. Dem kan man ikke bruge til noget.

8. joulukuuta 2025

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af, at din pakke ikke nåede frem på den forventede dag.

Den dato, du ser i ordrebekræftelsen, er en forventet leveringstid, som normalt holder, men den er desværre ikke en garanti. I forbindelse med Black Friday havde vi ekstraordinært mange ordrer, og det betød, at nogle forsendelser blev et par dage forsinket.

Din pakke blev leveret den 5. december, og vi beklager selvfølgelig, at den kom senere end forventet – især når du ikke fik en opdatering undervejs. Vi tager det til os og arbejder løbende på at kommunikere endnu tydeligere i travle perioder.

Vi håber, at pakken er kommet godt frem, og at du er glad for dine produkter. Hvis der er noget som helst, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at skrive til os. 😊

Jacob
Pocket Monster

Ualmindelig dyrt for en lille plastic…

Ualmindelig dyrt for en lille plastic figur.
Sidste gang vi køber sådan en plastic dims som har kostet under 10,- kr at fremstille.

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pocket Monster

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du oplever figuren som for dyr.

Priserne på vores produkter fastsættes ud fra vores egne indkøbspriser samt markedspriserne generelt, og vi ligger på samme niveau som andre forrhandlere af officielle Pokémon-produkter. Produktionsomkostningerne kender vi ikke til, men jeg kan forsikre dig om, at vores indkøbspris ligger væsentligt højere end 10 kr.

Derudover er figuren i vores optik en mellemstor model med målene ca. H: 12 cm x L: 10 cm x B: 13 cm, hvilket for mange kunder har en stor værdi.

Hvis du alligevel ikke føler, at produktet lever op til forventningerne, er du selvfølgelig meget velkommen til at returnere det – vi tilbyder 60 dages returret, så du får dine penge tilbage.

Vi håber, det kan hjælpe, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Jacob
Pocket Monster

Vender ikke tilbage ang prismatch

Jeg har ad to omgange med meget lang tid imellem forespurgt angående prismatch, da jeg har fundet varerne billigere andetsteds… ingen af gangene har man gidet ulejlige sig med at svare. Og da der er så længe imellem mine henvendelser tænker jeg, at det er et mønster og ikke skyldes travlhed…Så er det nemt at slå sig op på der er prismatch (og jo… jeg har tjekket spamfilteret). Jeg kommer ikke til at forsøge mig igen.

18. marraskuuta 2025

Hej Julie

Tak for din anmeldelse – og undskyld, at du ikke har fået svar på dine henvendelser om prismatch. Det er naturligvis ikke godt nok, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi har haft ekstra travlt op til Black Friday og julesalget, og desværre er din mail endt i vores spammappe, som vi ikke har fået tjekket pga. travlhed. Det er vores fejl, og det tager vi på os.

Vi tilbyder selvfølgelig prismatch på alle produkter fra CVR-registrerede danske butikker, så længe varen ikke er på tilbud. Normalt skal varen også være på lager hos konkurrenten – men i dit tilfælde ser vi naturligvis bort fra det.

Hvis du sender os en ny mail på info@pocketmonster.dk, holder vi øje med den og sørger for at få matchet prisen med det samme.

Jacob Kratz
Medejer og stifter af Pocket Monster

Fandt lige det min nevø ønskede sig til…

Fandt lige det min nevø ønskede sig til jul, så det blev puttet i kurven og betalt..
Dog blev jeg ringet op af en sød dame, som fortalte at de desværre ikke havde den.
Heldigvis kunne hun hjælpe mig med Han’s andet største ønske, så den er kommet hjem og venter på at blive givet til ham til jul.
Super sød og venlig service.
Kan klart anbefales

17. marraskuuta 2025

Ideen om en pokemonpakkekalender er…

Ideen om en pokemonpakkekalender er rigtig go. Den var dog lovet at ankomme d.6/11 men ankom d.11. Derudover skulle den pakkes ind i 24 pakker inden den skulle gives i gave. Alt ialt kunne man have købt kortene i butik og selv pakket det ind til pakkekalender.

11. marraskuuta 2025