Plusmaleren Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Maalari

Vi klarer alle opgaver Hos Plus Maleren tilbyder vi alle former for malerarbejde – stort som småt, udendørs som indendørs. Vi har værktøjer til alt slags malerarbejde og stilladser til at nå i højden. Plus Maleren benytter sig altid af den mest miljøvenlige maling. Vi har listet nogle af vores mest udførte opgaver op, men det betyder ikke, at vi ikke udfører andre typer opgaver. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – ganske gratis.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg kan varmt anbefale dem

Jeg har været så glad for at bruge Plusmaleren til den større maleropgave, som det endte ud i at blive, i min nye lejlighed. Jeg stod med et fugtproblem i min nye lejlighed samtidig med at jeg skulle være ude af min gamle lejlighed inden for kort tid. Ahmed og hans team sørgerede for at starte hurtigt, så jeg kunne nå det. Resultatet er virkelig blevet godt. Får jeg brug for en maler igen er det helt sikkert dem jeg vælger igen.

Jeg kan varmt anbefale dem. Tak for samarbejdet.

10. kesäkuuta 2025

En stor fornøjelse at arbejde med

Som webdesigner var det en fornøjelse at samarbejde med Ahmad og Ibrahim fra Plusmaleren ApS. De imponerede mig med deres klare kommunikation og evne til at forstå projektets detaljer. Deres professionelle tilgang og dybdegående fokus på hvert aspekt af arbejdet gjorde processen nem og resultatet helt perfekt. At arbejde med dem føltes som et ægte partnerskab, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid var i centrum. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger dygtige og pålidelige malere 😄

26. marraskuuta 2024

Plusmaleren var hjemme og male en gang…

Plusmaleren var hjemme og male en gang hos mig. Jeg ønskede lidt forskelligt, og noget inspiration. De gav mig nogle anbefalinger, og malede min gang. Super fine og skarpe kanter samt rigtigt venlige folk. De kom som aftalt og ryddede alt op efter sig.! Tak til jer!

1. kesäkuuta 2022

6/5 stjerner

Sindssygt fleksible, søde og forstående overfor specialopgaver.

Jeg kontaktede dem fredag efter 22:00 med en akut opgave som skulle laves senest søndag - intet problem, den kunne fikses næste formiddag. Rigtig søde at snakke med, og de var søde at sende billeder af hele rummet efterfølgende, da jeg ikke selv var hjemme.
Vil klart anbefale dem, synes virkelig det har været topservice!!!

30. toukokuuta 2020