En snabb leverans, och prudukten ser bra ut, som på bild. Men står inget i beskrivningen att belysningen bara ger ett röd / rosa sken , på bilden tror man att det går att få ett vitare sken.
Att beställa och betala gick väldigt smidigt. Leveransen från leverantören i Danmark gjordes samma dags eftermiddag. Tre dygn senare kunde jag hämta paketet på utlämningsstället i norra Sverige. Lysa... Näytä lisää
Perfekt kundsupport, tyvärr en skadad leverans. Försäljningsupplevelsen i butiken är bra – liksom priserna. Leveranstiderna är snabba och leveranskostnaderna är mycket rimliga. Så en allmänt b... Näytä lisää
Min bänkbelysning med censorstyrning slutade att fungera, försökte reklamera och ladda upp en kort video på deras sida för reklamation, men fick meddelande om att det uppstått ett fel. Meddelade dem o... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Valaisintoimittaja
- Valaisintukku
- Valaistusasiantuntija
Yrityksen kirjoittama
PlusLED.se är en användarvänlig webbshop där vi har specialiserat oss på försäljning av LED-belysning, Smart Hem och elektroniktillbehör av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har sedan starten fokuserat på att stärka vår position som en stor och trovärdig onlineåterförsäljare för både privat- och företagskunder inom försäljning av bland annat: LED-armaturer, LED-paneler, LED-spotlights, LED-strips, LED-lampor, LED-ljus, LED-sollampor och ledande Smart Home-märken, elektronikprodukter, elartiklar och verktyg samt tillbehör. Kundservice är en grundpelare i vår verksamhet, och vi erbjuder professionell och tekniskt kompetent rådgivning till alla våra kunder. Det är en del av den noggranna inställningen vi har till varje enskild affär. Vår webbshop är modern, användarvänlig och blixtsnabb, och vi har skurit ner till benet så att du snabbt kan hitta och köpa det du behöver. Är du i färd med att förverkliga bostadsdrömmen och renovera eller bygga själv? Då hittar du allt du behöver för ditt nya ljusprojekt hos oss. Klicka runt på hemsidan och få inspiration till belysningen i ditt badrum/tvättstuga, i vardagsrummet, i hallen, sovrummet, köket, kontoret etc. Oavsett om du söker eleganta och stilrena LED-spotlights till taket, LED-armatur för verkstaden, ljusskena spots för butiken eller en smart utomhus-/inomhuslampa, så har vi det du söker. Välkommen till PlusLED.se.
Fåborgvej 15A, 9220, Aalborg Ø, Tanska
- +45 71 99 29 23
- support@plusled.se
- plusled.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hyfsat snabb leverans
Hyfsat snabb leverans , men dålig uppdatering på leveransen. I överlag super.
Okej bra funkar
Allt fungerade toppen!
Fantastiska jag kommer att beställa…
Fantastiska jag kommer att beställa lamporna en gång till !!
Svajig autotändning
Fungerade lite olika olika gånger. Bra ljus men autotändningen var instabil.
Nöjd med köpet
Snabb leverans.
Mycket snabb leverans och bra kvalitet
Mycket snabb leverans och bra kvalitet, tack.
Bra fiskegrejer ..
Bra fiskegrejer ..
Merparten slut i lager för att inte behöva betala fraktkostnad.
Men det blev lite gott och blandat till sist och behövde Icke betala frakten..
Det ingick vid 799:-.
Snabb leverans och varorna ser bra ut…
Snabb leverans och varorna ser bra ut än så länge för har inte hunnit montera än
Svårt att recensera något som ni ännu…
Svårt att recensera något som ni ännu inte levererat.

Vastaus yritykseltä PlusLED.se
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter, köpte 12st. LED-takbelysning 18w. 4000K IP65.
Många moment vid monteringen men helt ok kvalitet och tätning.