Jeg synes måske selve læseoplevelsen kunne have været bedre. Siderne loader ret langsomt - i hvert fald på en iPad. Det gør det langsommeligt at læse eller “flippe” hurtigt igennem. Man skal være MEG... Näytä lisää
Jeg har læst mange af nedenstående anmeldelser og kan stort set genkende samtlige nævnte problemer. Respekt for man svarer hver enkelt indlæg med standardsvar, selv en blind må kunne se, at det der e... Näytä lisää
Et hyggeligt abonnement, men irriterende at man er så længe om at lægge de nye blade ud på siden. Har ringet til Aller og gjort opmærksom på dette tilbagevende problem. De indrømmer at andre abonnent... Näytä lisää
Meget godt produkt, når det virker. Desværre er det nu anden gang på 6 mdr, at jeg ikke kan læse Pling på min iPad. Selvom jeg betaler løbende abonnement, insisterer appen på at jeg ikke har betal... Näytä lisää
Pling giver dig alle dine favoritblade og magasiner samlet i én app, så du altid har det nyeste nummer lige ved hånden, uanset om du er derhjemme, i toget eller på ferie. Med pling får du adgang til de største danske ugeblade og magasiner fra SE og HØR, femina, BILLED-BLADET, Mad & Bolig og IN. Du får også adgang til nogle af verdens bedst sælgende internationale magasiner som bl.a. Vanity Fair, Time, The New Yorker, Rolling Stone og Condé Nest Traveler.
Havneholmen 33, 1561, København V, Tanska
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Konceptet med bladene er fantastisk. App'en har jeg til gengæld ofte problemer med- den vil ikke åbne bladene op på “store” sider men viser dem kun i småt format, mens der signaleres at der downloades. Har tidligere fået hjælp fra kundeservice men problemet opstår igen og igen.
Har også Flipp og Wype app deres app virker altid upåklageligt.

Vastaus yritykseltä Pling
Jeg valgte at et prøveabonnement i april måned. Jeg nåede ikke at læse så meget, da jeg havde travlt i den måned. Til gengæld downloadede jeg en del blade, som jeg glædede mig til at læse når vi skulle på ferie i udlandet først i maj, og jeg bestemte allerede da at fortsætte yderligere en måned. Da jeg kom frem til feriemålet, kunne jeg ikke åbne mit abonnement. Det var rigtigt ærgerligt, da jeg nærmest endnu ikke havde fået tid til at benytte mig af det. Da jeg kom hjem, prøvede jeg igen om det kunne lykkes, men jeg fik den meddelelse at jeg kunne købe et abonnement til 99 kr. Jeg regnede med at abonnementet automatisk var ophørt efter prøvemåneden. Der blev heller ikke trukket noget i maj måned. Så jeg tænkte ikke mere på det. Nu opdager jeg så forleden, at jeg var blevet trukket for september. Det var da underligt, jeg går så tilbage, og finder ud af at jeg er blevet trukket 4 gange, men første gang i juni. Abonnementet er stadig ikke aktivt, og jeg ringer derfor til kundeservice, som tilbyder at betale tilbage for den sidste indbetaling, da de mener jeg skulle have opdaget det noget før. Og som de siger, kan de jo ikke vide, om jeg alligevel har kunnet læse bladene i den forgangne tid.What!! Dvs. at de har megen lidt tillid til deres kunder. Det er jo ikke for sjov man ringer ind. Jeg har bare overhovedet ikke tænkt den tanke, at de kunne begynde at trække i juni måned, når de ikke har trukket i maj, som sagt tænkte jeg bare at aftalen automatisk var ophørt.
Jeg føler mig virkelig snydt, og synes det er ærgerligt, at de har så meget rod i deres ting, som man også kan læse andet steds, for konceptet, (når det virker) er rigtig godt. Jeg havde forventet at få penge tilbage for den tid abonnementet ikke har været aktivt. Desværre kan de ikke se hos dem at det ikke har været aktivt, det synes jeg er en stor fejl.
UPDATE:
Jeg er blevet ringet op, og har fået medhold i at mit abonnement har været lukket. For mig har det dog været lukket siden maj. Jeg fik efter meget få dage pengene refunderet.
Jeg ville godt kunne finde på at abonnere på Pling en anden gang, for konceptet er godt, og vil så håbe på at det fungerer bedre til den tid.
Der kan ske fejl alle steder, det afgørende har været at Pling i sidste ende ville vedgå fejlen, og rette op.

Vastaus yritykseltä Pling
Jeg vandt 2 måneders gratis Pling men så snart jeg gik ind ville de have kreditkortoplysninger og da jeg havde tastet dem ind, smed systemet mig ud. Kun fusk, hvis du spørger mig. Jeg skal nok sørge for, at de ikke får en krone!!

Vastaus yritykseltä Pling
Fuldstændigt håbløst at opsige abonnement. Kan ikke gøres over Pling.dk. Når man trykker på opsigelse, får man en meddelse frem om, at "Der er sket en fejl. Vores teknikere er i gang med at løse problemet", Pudsigt!! for det var nøjagtigt samme besked tilbage i februar. Dengang ringede jeg og talte med Nicklas (den 20.2) og forklarede problemet og opsagde samtidig mit abonnement. Det er så ikke sket, og Pling har siden trukket for abonnement. Talte med Johan den 31.5, som slet ikke kunne finde mine oplysninger. Men pudsigt nok er der igen trukket penge. DET ER SIMPELTHEN IKKE I ORDEN. Jeg vil opsige mit abonnement!!! HVORDAN SKAL JEG GØRE??
OPDATERING: Så er det lykkes at opsige mit abonnement. Jeg har tilmed modtaget penge retur. Hvis jeg ikke havde haft alt det bøvl med at opsige mit abonnement, ville jeg have givet 5 stjerner - for konceptet er godt. Jeg havde givet 1 stjerne, alene fordi det blev så omstændigt at opsige, men det blev til 3 stjerner, da jeg i sidste ende blev taget alvorligt.

Vastaus yritykseltä Pling
Jeg er glad for alle de magasiner jeg kan læse på Pling. Men den sidste opdatering har i den grad forringet min brug af den papirløse app, da jeg nu ikke kan tage et screenshot af f.eks. en opskrift. Det er jeg meget ked af. Samtidig tager det ualmindelig lang tid at downloade bladet, og jeg har mistet overblikket over, hvilke blade jeg har læst/ikke læst. At downloade til offline er blevet en teknisk videnskab, jeg helt har opgivet.
Trist for det er gode magasiner.

Vastaus yritykseltä Pling
Virkelig dårlig oplevelse med Pling!
De har trukket penge for abonnement efter jeg havde sagt det op.
Jeg har ringer flere gange og hver gang beklager de og forsikrer mig om at pengene vil blive tilbageført.
Dette er dog ikke sket.
Jeg vil ikke anbefale folk at tegne abonnement.

Vastaus yritykseltä Pling
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at i bliver ved med at trække penge jeg har en mail , hvor jeg har en opsigelse , fra jer men i bliver ved hvad sker der ????? Jeg håber at få refunderet mine penge en opsigelse er en opsigelse

Vastaus yritykseltä Pling
Meget godt produkt, når det virker.
Desværre er det nu anden gang på 6 mdr, at jeg ikke kan læse Pling på min iPad. Selvom jeg betaler løbende abonnement, insisterer appen på at jeg ikke har betalt abonnement. Når jeg så vil forny mit abonnement, fortæller appen mig, at jeg allerede har betalt for indeværende måned. Hvad skal jeg gøre?
Tillæg: jeg kontaktede pling support igår. Den tilsendte workaround virker fint.

Elendig kundeservice.
Jeg har nu i to omgange afmeldt mit abonnement og dettte bliver bare ignoreret af Pling, der bliver ved med at trække pengene. Og komme i kontakt med dem kan man ikke.
(Jeg har nu fundet min mail med opsigelsen fra april 2018 og denne er sendt videre til jer. Denne har I heller ikke reageret på. Det er sørme længe at have systemfejl.)

Vastaus yritykseltä Pling
Dårlig information en med arbejder der ikke ved noget

Vastaus yritykseltä Pling
Skøøønt med PLING = 5 stjerner, og fint at have alle bladene på sin Ipad OG at man også kan se de eller de numre fra sidste eller forrige uge , som man ikke nåede pga travlhed fx....
Normalt har jeg kønt 1-2 blade hver uge... men nu får jeg det hele til stort samme pris...dét er såå godt.Kan KUN anbefale PLING herfra...virkelig! Hvis du er til både dameblade, indretning, psykologi , sladder , kongehuset osv osv.... Der er ALT og for ALLE...
En gang faldt min "konto" , men fik den igen , ret hurtigt ved at ringe ind til de søde damer , der betjente telefonen. Det er såå nemt, og selvom man evt " smækker blade" i , fordi man skal noget andet , tja , så er det bare at trykke på samme blad igen , og vupti, så er du på den side du forlod..... What´s not to like?!
Prøv dem..Prøv PLING !<3

Vastaus yritykseltä Pling
Jedg er glad for Pling. Men det er irriterende, Plin ofte har skiftet funktionstaster. Det er især når der skal ldownloades og læses.
Ellers er jeg som sagt glad for Pling! Bladene plener at komme på de dage de udkommer.

Vastaus yritykseltä Pling
Nem og billig måde at læse ugeblade på - perfekt

Vastaus yritykseltä Pling
Pling er super godt, kan varmt anbefales. Dog kunne jeg til tider godt tænke mig muligheden for at printe ud fra bladet, specielt hvis der er en lækker madopskrift eller andet. Jeg har dog gjort det, at jeg har taget et billede af det ønskede på min tlf og derefter printet ud.
De få gange hvor jeg ellers har haft et eller andet problem, er der ALDRIG gået lang tid før jeg modtog mali, hvor de enten fik løst mit problem eller jeg fik en fin forklaring på problemet. ALTID i venlige og rar tone.

Vastaus yritykseltä Pling
Dejligt som udenlands dansker at kunne læse de nye ugeblade.