Plastikkirurgen.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Lise-Lotte er utrolig dygtig, professionel og samtidig så varm og omsorgsfuld, at man føler sig helt rolig gennem hele forløbet. Hun tager sig virkelig tid til at lytte, forklare og sikre, at man... Näytä lisää

Mine bedste anbefalinger til Liselotte og hendes team. Følte mig virkelig godt behandlet af alle i klinikken. Blev behandlet som menneske, med respekt for mine behov, og har været tryg i hel... Näytä lisää

Der er intet i denne verden som god kirurgi. Når jeg læser Liselotte Sabroe Ebbesens CV, bliver jeg blæst bagover. Hun var på arbejde 30 dec 24. I sig selv bemærkelsesværdigt. Hun er kompetent, hurt... Näytä lisää

Hold da op, super god oplevelse. Kompetent og dygtig, samtidig udførlig forklaring, man føler sig virkelig tryg i Liselotte og hendes teams hænder. Og resultatet er allerede rigtig flot. Jeg fik fje... Näytä lisää

1. Plastiikkakirurgi

Plastikkirurgen.dk er en seriøs klinik med høj faglighed som tilbyder kosmetisk plastikkirurgi (brystoperationer, øjenlåg, læbeløft, liposuction, gynækomasti, facelift, halsløft, lipofilling, maveplastik) samt almen plastikkirurgi (hudcancer, ar korrektion) og rekonstruktioner. Herudover tilbydes flere forskellige anti age behandlinger som ex. botox og filler behandlinger

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Anbefalelsesværdigt!

Helt igennem tryg, professionel og behagelig oplevelse! Jeg fik fjernet et modermærke af Liselotte og hendes søde medicinstuderende, og følte virkelig at jeg var i gode hænder både ved operationen og suturtagningen. Kæmpe anbefaling herfra!

27. lokakuuta 2022

Fået fjernet knop på næsen

Fået fjernet knop på næsen.

Lige fået fjernet sting. Det ser bare så fint ud! Jeg er så lykkelig! I er alle sammen bare så søde og venlige og det har virkelig været en positiv oplevelse!
Tak til jer!

20. lokakuuta 2022

God behandling

Jeg blev mødt af smil, højt humør, forståelse og professionalisme i forbindelse med mit besøg hos Lisbeth (og Hjørdis ☺️)
Jeg kommer helt sikkert igen, hvis jeg har andet der skal ordnes ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28. syyskuuta 2022

Fik fjernet modermærke

Jeg fik fjernet et modermærke.
Fantastisk behandling fra start til slut.
Effektivt, informativt, dygtigt, professionelt, sødt og smilende personale .. både sekretæren, kirurgen og sygeplejerskerne.
Jeg har kun ros tilovers :-)

7. syyskuuta 2022

Fantastic experience

Fantastic experience! I was VERY afraid, but Liselotte and Simon were so nice and supportive, that I could not have even imagined it going any better.
My scar from the operation healed very nicely and Thomas was so gentle, professional and sweet taking out the stitches that I could not even focus on what's happening to me😃☺️
A big THANK YOU to the whole team❤️

7. syyskuuta 2022

Tryg og super god oplevelse!

Jeg var enormt nervøs for at skulle have fjernet et modermærke, men jeg havde simpelthen så god en oplevelse! Liselotte og den søde sygeplejerske, som jeg var inde hos, var lyttende, snaksaglige så det fjernede fokus og super hurtige. Jeg følte mig meget tryg! Samme oplevelse havde jeg også, da jeg fik fjernet sting, hvor lægen/sygeplejersken var sød, hurtig og meget behagelig. Og resultatet er så fint!

19. heinäkuuta 2022

Helt igennem fantastisk & profesionelle…

Helt igennem fantastisk & profesionelle er de hos Plastikkirurgen Liselotte Sabroe Ebbesen på Vesterbrogade 121 Kbh
Alle er imødekommende og velvidende så man forstår præcis hvad der foregår. Yderst tilfreds 10 stjerner ud af 10 ⭐️👍🏼 Jesper

29. maaliskuuta 2022