Lise-Lotte er utrolig dygtig, professionel og samtidig så varm og omsorgsfuld, at man føler sig helt rolig gennem hele forløbet. Hun tager sig virkelig tid til at lytte, forklare og sikre, at man... Näytä lisää
Mine bedste anbefalinger til Liselotte og hendes team. Følte mig virkelig godt behandlet af alle i klinikken. Blev behandlet som menneske, med respekt for mine behov, og har været tryg i hel... Näytä lisää
Hold da op, super god oplevelse. Kompetent og dygtig, samtidig udførlig forklaring, man føler sig virkelig tryg i Liselotte og hendes teams hænder. Og resultatet er allerede rigtig flot. Jeg fik fje... Näytä lisää
Plastikkirurgen.dk er en seriøs klinik med høj faglighed som tilbyder kosmetisk plastikkirurgi (brystoperationer, øjenlåg, læbeløft, liposuction, gynækomasti, facelift, halsløft, lipofilling, maveplastik) samt almen plastikkirurgi (hudcancer, ar korrektion) og rekonstruktioner. Herudover tilbydes flere forskellige anti age behandlinger som ex. botox og filler behandlinger
Vesterbrogade 121, 5., 5., 1620, København V, Tanska
- 32220203
- info@plastik.dk
- plastikkirurgen.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God service fra start til slut
En af DK`s bedste plastikkirurger
Der er intet i denne verden som god kirurgi. Når jeg læser Liselotte Sabroe Ebbesens CV, bliver jeg blæst bagover. Hun var på arbejde 30 dec 24. I sig selv bemærkelsesværdigt. Hun er kompetent, hurtig og empatisk. Fik foretaget temmelig stor Z-plastik i panden. Alt forløb perfekt. Havde ikke brug for smertestillende. Jeg kan varmt anbefale at blive opereret af hende. Og jeg venter gerne på en operationstid. Ingen anden skal svinge kniven på min krop.
Mvh Nis Refshauge
Hurtig og kompetent behandling
Hurtig og kompetent behandling; klinikken holder de aftalte tider i en rolig og behagelig atmosfære. Kan anbefales varmt
Rolf T.
Alle er rare og behagelige på stedet😊
Søde og professionelle!
God behandling.
God behandling.
Professionel udførelse arbejde med smilende personale.
Virkelig rart og trygt sted at komme
Virkelig rart og trygt sted at komme. Søde og meget professionelle. Er meget tilfreds med resultatet. Kæmpe anbefaling!
Venligt og ordentligt
Fra første telefonsamtale til mine sting blev fjernet har jeg kun mødt venlighed samt kompetent og professionel behandling. Tak :)
Professionel tilgang …
Professionel tilgang med god information hele vejen gennem indgrebet og senere ved fjernelse af sting, både af assistenterne og Liselotte. Samlet set en god og tryg oplevelse
Super flinke og dygtige
Virkelig positiv oplevelse
Virkelig positiv oplevelse. Al nervøsitet blev glemt med den ro jeg blev mødt med. Kan varmt anbefales.
Helle M.
Positiv proces med et godt resultat
Helt igennem en positiv proces - fra forundersøgelse til kontrol - med et fint resultat for løft af øjenbryn.
Liselotte er venlig, imødekommende, lyttende og kommunikerende - og samtidig effektiv.
Super god og professionel behandling
Super god og professionel behandling. Det gælder både kirurg, sygeplejersker og receptionist.
Kommer helt sikkert igen.
Jeg havde en rigtig positiv oplevelse
Jeg havde en rigtig positiv oplevelse. Generelt er klinikken meget professionelle og venlige. Jeg var lidt nervøs da det var min første gang jeg skulle have sting, men Lise arbejder så hurtigt at der intet er at være nervøs for. Super godt.
Kan varmt anbefales.
Et trygt sted at få lavet indgreb.
Virkelig god service.
Flotte lokaliteter.
Klar kommunikation og høj faglighed
Liselotte udstråler stor kompetence, og hun tager sig tid til grundig kommunikation i løbet af operationen. Det skaber tillid og man føler sig i trygge hænder. Og hendes høje faglighed sikrede mig et godt resultat. Også roser til de venlige medarbejdere. Tak!
Jeg følte mig meget tryg hele vejen…
Jeg følte mig meget tryg hele vejen igennem. Liselotte var meget transparent omkring, hvad hun gjorde imens hun opererede.
Removal of mole from tricky area
I had to remove a mole that was close to my ankle. In this area, the skin doesn't have much elasticity so I would have a scar. I must say I'm very impressed, it's healing quite nicely and I never had any pain. Everyone I came in contact with was very nice and considerate. I highly recommend it.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Meget behagelige mennesker og super kompetent behandling.