Hele eerlijke eigenares die meedenkt met de klant. De producten zijn ontzettend fijn in gebruik. Altijd op tijd en mooi verpakt! Ik ben helemaal overgestapt op deze website voor al mijn haar-/ gezicht... Näytä lisää
It is very clear what you are buying and products are shipped quickly. I especially appreciate the clever use of sustainable packaging to keep breakables in tact without using huge boxes. Two ways... Näytä lisää
Prima producten en sympathieke organisatie. Het afhalen is wel een hele tour: via een link in de e-mail moet je op de minuut een tijdslot reserveren en bij het afhalen moet je een mobiel nummer bellen... Näytä lisää
The selection of items have shrunk compared to when I stocked up last year, and a few items I wanted were sold out. Still, I bought most of the things I wanted, either the actual thing or trying a new... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
The Plastic Free Company is dé webshop voor iedereen die duurzamer wil leven. Wij geloven dat kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben en helpen je graag om plasticvrije alternatieven te vinden voor alledaagse producten. Van plastic vrije tandpasta en kauwgom tot duurzame verzorgingsproducten en zero-waste shampoo – bij ons vind je alles om je plasticverbruik te verminderen zonder in te leveren op gemak of kwaliteit. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, herbruikbaarheid en milieuvriendelijkheid, zodat jij met een gerust hart bewuste keuzes kunt maken. Wij begrijpen dat overstappen naar een meer plasticvrij leven soms overweldigend kan lijken. Daarom maken we het zo eenvoudig mogelijk door praktische oplossingen en inspiratie te bieden. Onze missie is om te laten zien dat duurzaam leven niet moeilijk of duur hoeft te zijn, maar juist leuk en inspirerend kan zijn! Of je nu net begint met je zero-waste reis of al langer bewust bezig bent, The Plastic Free Company is er om je te ondersteunen met de beste producten en tips. Samen maken we duurzame keuzes toegankelijk voor iedereen! 🌱💚
Ketelstraat 3, 1021JX, Amsterdam, Hollanti
- hello@theplasticfreecompany.com
- plasticfreeamsterdam.com
Muut katsoivat myös näitä
Handig verpakt voor door de brievenbus…
Handig verpakt voor door de brievenbus en mooi hand geschreven briefje
Erg tevreden
Ik vind het goed dat alles duurzaam is, het was goed verpakt en kwam op tijd aan
alles ging goed
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment, duidelijke website en vlotte levering
Super aanbod, snelle levering
Plastic Free Amsterdam heeft een groot aanbod waardoor ik alles bij 1 webshop kon bestellen. Super snelle levering (per fietskoerier), en helemaal plastic vrij ingepakt. Super!
Snelle levering, fijne producten
Quick shipping & lovely items
Mooie producten
Mooie producten, snelle levering en een foutje met levering is direct keurig en snel afgehandeld. Ook tevreden over de producten (scheermessen)
Altijd goede ervaringen met deze…
Altijd goede ervaringen met deze winkel. Mooi en eerlijk assortiment, handige website, ook altijd eco friendly verpakking en een snelle verzending. Top!
Heel fijn dat je dit kan gebruiken…
Heel fijn dat je dit kan gebruiken anders verspil je altijd zo veel
I had a great experience shopping with…
I had a great experience shopping with Plastic Free Amsterdam. The items were in perfect condition, arrived quickly, and didn't include any extraneous, environmentally-unfriendly materials like many "eco-friendly" stores do.
Very efficient period underwear
Very efficient period underwear: we all love them at home. Good purchase
Zoals altijd uitstekende service en…
Zoals altijd uitstekende service en geweldige producten
Snelle levering, 2e keer hetzelfde product gekocht, omdat het heel goed bevalt, goede prijs en goede kwaliteit, en een leuke persoonlijke tekst in de bodem van het doosje geschreven, erg leuk 🙂
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.