Yritys on vastannut
Helaas was het de 3de Boombrush met issues maar zoals gewoonlijk lost Boombrush het weer top op! Afhankelijk of het door eigen schuld komt of een technisch iets is krijg je tegen een gereduceerd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De batterij van mijn Wave ging ipv een jaar maar dik 2 maanden mee voordat hij weer aan opladen toe was. Garantie prima, heb een nieuwe body gekregen. Goede klantenservice dus en Boombrush houdt zich... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending, volgende dag al lekker poetsen ✨

Postbus 21018, 3001 AA, Rotterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Na een probleem met mijn Boombrush super goed geholpen en nu kan ik weer vooruit!
Mijn tandenborstel was stuk. Netjes geholpen en snelle reacties op mijn vragen.
Mijn boombrush was beschadigd, toen heb ik aanspraak gedaan op mijn garantie en dat hebben ze netjes en snel verwerkt.
Al 6 jaar super tevreden met mijn Boombrush. Hij ging van de week een eigen leven leiden, via WhatsApp kreeg ik snel reactie en werd er een nieuwe opgestuurd! En heel fijn dat je niet na hoeft te denken over nieuwe borsteltjes, die krijg je gewoon in de brievenbus.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Ik heb al jaren een Boombrush tandenborstel en ben er meer dan tevreden over. Mijn Wave gaf elke 2 maanden aan dat hij opgeladen moest worden terwijl hij een 360 dagen batterij heeft. Na contact via Whats’app (ze reageren snel) en wat handelingen heb ik een nieuwe gekregen.
Service is top

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
De batterij van mijn Wave ging ipv een jaar maar dik 2 maanden mee voordat hij weer aan opladen toe was. Garantie prima, heb een nieuwe body gekregen. Goede klantenservice dus en Boombrush houdt zich aan afspraken.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Zo fijn dat je de boombrush niet zo vaak hoeft op te laden. Ook handig dat je herinnert wordt aan het vervangen van je kopjes. En dat je de oude weer kunt inleveren.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Na 5 jaar intensief gebruik ging de tandenborstel stuk. Ik heb een abonnement en daarbij kan ik de levenslange garantie inroepen. Formulier invullen, filmpje dat ie niet meer aanging en al vlot was er een melding dat een nieuwe handheld / body mogelijk was. Erg fijn en vlot geregeld.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Afhankelijk of het door eigen schuld komt of een technisch iets is krijg je tegen een gereduceerd tarief of tegen alleen verzendkosten weer een nieuwe Boombrush toegestuurd.
Veel bedrijven kunnen hier echt nog wat van leren.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Snelle reactie via de app. Fijn bedrijf met goede service. Tandenborstel is top en de repeat service is heel fijn. Geen werk om een nieuwe tandenborstel te bestellen. Daarnaast hoef je deze tandenborstel niet vaak op te laden en dat is heel prettig. Ik heb hem nu een jaar en dit is de 3e keer dat ik hem opgeladen heb.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Mijn elektrische tandenborstel weigerde. Eerst contact via Whatsapp om het probleem vast te stellen. Toen duidelijk was dat het een mankement betrof, lag er de volgende dag (tegen geringe verzendkosten) al een nieuwe op de deurmat. Prima service!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Oude tandenborstel defect na 2 jaar, keurig opgelost. Via chat prettig te woord gestaan.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Fijn bedrijf dat nadenkt over de duurzaamheid, look en feel van een tandenborstel. De nieuwe kindertandenborstels zijn daar het perfecte voorbeeld van met een schattig uiterlijk maar wel goed over nagedacht met de doorzichtige borstel en lampje zodat je kan zien hoe je kindje poetst. Verder reageren de medewerkers heel snel en aardig op je vragen.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Geweldige borstel! Batterij gaat heel lang mee op 1 lading. Service ook heel prettig.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
De service is goed, we hebben helaas met beide handen borstels defect. Doormiddel whatsapp snelle en goede service

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Heel blij met mijn Boombrush! Poetst heel prettig, zeker met de zachtere borsteltjes.
En heel fijne service toen deze onverhoopt stuk ging. Poets inmiddels weer (heel snel) met mijn nieuwe borstel.Bedankt team Boombrush!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.