Plank-bord.seArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jag har handlat flera gånger hos Plank-bord och har än så länge varit nöjd med det jag köpt. Jag har förvisso inte köpt några av de dyraste prylarna så jag har fått den kvalité som jag betalat för om... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snabb och smidig leverans enligt beställningen. Superbra. Benen är robusta och fina. Det enda är att svetsningen på benen behöver förbättras, upptill syns det hur man svetsat och slipat benen lite för... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra återkoppling! Var hjälpsamma när beställningen blivit fel. Hemsidan var lite missvisande när man skulle beställa och gjorde att vi beställde fel bord. Men detta ordnade man snabbt till. Och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bordet, två plankor i ek med snedställda ben, är väldigt fint utfört. Träet i bordsskivan verkar vara av hög kvalitet och skivan kunde inte vara finare. Bordet levererades inom den period som hade avi... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra och stabilt

Beställde underrede/ben till utebord. Bra snygg och stabil produkt med snabb leverans.

16. huhtikuuta 2025

Hej Magnus
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine bordben.
Hilsen Ziff Myntte

Gick bra

Gick bra, bra kontakt med kundtjänst.

9. huhtikuuta 2025

Hejsa
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice. Hilsen Ziff Myntte

Bra beskrivning av bordsbenen

Bra beskrivning av bordsbenen. Vi har nu byggt ett plankbord som blev jättebra!

7. huhtikuuta 2025

Hej Maria
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kunne bruge benene til dit plankebord. Hilsen kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

Ville reklamera åtminstone en av två…

Ville reklamera åtminstone en av två hyllor då den va både trasig och EXTREMT fläckig. Väldigt oprofessionellt bemötande där dom skyller på att det ska vara jag som orsakat felen. Sen att det gått för lång tid. Dom nämner flera gånger över 4 månader när det är 3 månader sen jag fick varorna (hyllorna packades inte upp för än renoveringen var klar, därav något längre tid innan jag anmälde felen). Tycker dessutom inte det är särskilt proffsigt att överdriva lite med tiden för att få det att låta bättre. Nä, överpris för hyllor som jag inte kommer kunna använda och ingen hjälp alls från dom :/ Rekommenderar verkligen inte!

15. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Sanna
Tak for din anmeldelse. Som skrevet på mail, så behandler vi ikke reklamationer som er 4 måneder gamle. Der står i vores vilkår at man skal tjekke varen ved levering.
Hilsen Kundeservice

Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans. Lätta att sätta ihop. Sitter riktigt bekvämt.

1. huhtikuuta 2025

Hej Kerstin
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit køb på Plank-bord.se hilsen Ziff Myntte

Snabb och smidigt

25. maaliskuuta 2025

Hej Ina
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at du havde en god oplevelse med at handle på Plankbord.se. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 5/5 tähteä

Köpte bordsben som motsvarade förväntningarna och med snabb leverans!

24. helmikuuta 2025

Hej Karin
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine bordben. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 3/5 tähteä

Bordsbenen i metall var inlindade i…

Bordsbenen i metall var inlindade i lite tunn plast och paketerade i kartong. Det var flertalet hål i kartongen och färgskav på varan efter transport.

24. helmikuuta 2025

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse, vi er kede af at benene har haft en hård transport. Hvis du sender billeder til info@plank-bord.se så vil vi gerne tage hån om sagen. Hilsen Ziff Myntte

Bara positivt!

Beställningen motsvarade mina förväntningar. Och snabb leverans.

31. tammikuuta 2025

Hej Marie
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din vare og vores hurtige leveringstid. Hilsen Ziff Myntte

20. tammikuuta 2025

Hej Håkan
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering af din ordre. Hilsen Ziff Myntte

Bra kvalitet för priset

Bra kvalitet för priset, riktigt fina lammskinn!

16. tammikuuta 2025

Hej Michael
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit lammeskind. Hilsen kundeservice

13. tammikuuta 2025

Hej Helena
Tak for din fine anmeldelse , vi er glade for at du var tilfreds med vores hurtige levering. Hilsen Ziff Myntte

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin