Plank-bord.seArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jag har handlat flera gånger hos Plank-bord och har än så länge varit nöjd med det jag köpt. Jag har förvisso inte köpt några av de dyraste prylarna så jag har fått den kvalité som jag betalat för om... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snabb och smidig leverans enligt beställningen. Superbra. Benen är robusta och fina. Det enda är att svetsningen på benen behöver förbättras, upptill syns det hur man svetsat och slipat benen lite för... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra återkoppling! Var hjälpsamma när beställningen blivit fel. Hemsidan var lite missvisande när man skulle beställa och gjorde att vi beställde fel bord. Men detta ordnade man snabbt till. Och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bordet, två plankor i ek med snedställda ben, är väldigt fint utfört. Träet i bordsskivan verkar vara av hög kvalitet och skivan kunde inte vara finare. Bordet levererades inom den period som hade avi... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra och tydligt kommunikation…

Mycket bra och tydligt kommunikation efter man beställt och samtidigt nu när bordet kommit en otroligt bra kvalité o finish på arbetet. Mycket nöjd med köpet.

28. toukokuuta 2026

Hej Håkan
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores håndværk. Vi håber bordet vil bringe mange gode minder fremover. God dag hilsen Ziff Myntte

snabb och kvalitet

snabb, superkvalitet, trevliga

26. toukokuuta 2026

Hej Bengt
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din vare og hurtige håndtering af din ordre. Hilsen Ziff Myntte

Gedigna och snygga matbordsben

Gedigna och snygga matbordsben, när jag hade frågor om min beställning var Ziff snabb på att svara och löste problemet.

26. toukokuuta 2026

Hej Ludwig
Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig og at du er tilfreds med dine bordben. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans! Bra barstolar till ett bra pris👍

13. toukokuuta 2026

Hej Ulf
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine barstole og vores hurtige levering. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 5/5 tähteä

Supersnabb leverans och ett mycket…

Supersnabb leverans och ett mycket stabilt underrede till min stenskiva

4. toukokuuta 2026

Hej Lena
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine bordben. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 3/5 tähteä

Kontrollera ”naturoljan” = skall vara genomskinlig!

Köpt ny naturolja=”ingen färg”- för att ha till framtida inoljningar. Innan leveransen av den nybeställda oljan öppnade jag den medskickade naturoljan till det nykinköpta ekbordet för en första inoljning -och strök på. Tyckte att oljan verkade mörk - för sent! Var tvungen att olja in hela bordsytan för att allt ska ha samma nyans. Måste nu slipa ned hela det nya bordet. Den nya leveransen med naturoljan jag hämtade ut igår -med samma etikett som jag oljat in med -hade ingen färgbrytning. Något har gått väldigt fel vid etiketteringen… Den nya oljan är rätt - den gamla är väldigt, väldigt fel. 5 stjärnor för den nya oljan. Minus 10 för den gamla…

17. huhtikuuta 2026

Hej Leif
Tak for din anmeldelse, jeg har skrevet en mail til dig. Vi bekalger fejlen rigtig mange gange.
Hilsen Ziff Myntte

Snabb leverans!

25. maaliskuuta 2026

Hej
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering af din ordre. Hilsen Ziff Myntte

Snyggt bord

Snyggt bord, tidsplanen höll och bra leverans till Sverige,

26. maaliskuuta 2026

Hej Catarina
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit håndlavede plankebord på mål. Hilsen Ziff Myntte

Smidigt

Kanon smidig leverans.

12. maaliskuuta 2026

Hej Torbjörn
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Hilsen kundeservice

Allt var bra

Allt var bra

11. maaliskuuta 2026

Hej Jan-Åke
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle hos os. Hilsen kundeservice

Saanut 4/5 tähteä

Något fel på instruktionen för…

Något fel på instruktionen för sammansättning för en stol. Vi förstod senare vad felet var.

2. maaliskuuta 2026

Hej Johan
Tak for din anmeldelse, godt i fandt ud af hvad fejlen var. Vi håber i er glade for stolen. Hilsen kundeservice

Saanut 2/5 tähteä

Monteringen av bordet visade stora…

Monteringen av bordet visade stora brister i design. Räkna med att bli galen när det monteras. Men prisvärt och snyggt.

9. maaliskuuta 2026

Hej Viktor
Tak for din anmeldelse, vil du sende en uddybning af hvad der er galt med benene på mail?
Hilsen Kundeservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin