Plank-bord.seArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jag har handlat flera gånger hos Plank-bord och har än så länge varit nöjd med det jag köpt. Jag har förvisso inte köpt några av de dyraste prylarna så jag har fått den kvalité som jag betalat för om... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snabb och smidig leverans enligt beställningen. Superbra. Benen är robusta och fina. Det enda är att svetsningen på benen behöver förbättras, upptill syns det hur man svetsat och slipat benen lite för... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra återkoppling! Var hjälpsamma när beställningen blivit fel. Hemsidan var lite missvisande när man skulle beställa och gjorde att vi beställde fel bord. Men detta ordnade man snabbt till. Och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bordet, två plankor i ek med snedställda ben, är väldigt fint utfört. Träet i bordsskivan verkar vara av hög kvalitet och skivan kunde inte vara finare. Bordet levererades inom den period som hade avi... Näytä lisää

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Bra service

8. lokakuuta 2025

Hej Gunnar
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores service. God dag hilsen Ziff Myntte

Saanut 3/5 tähteä

En barstol med dålig kvaliteten

Jag köpte en barstol hos Plank-board. Stolen ser riktigt snygg ut men kvaliteten är mycket dålig. Den är väldigt bräcklig och gaslyften är inte stabil. Förbindelsen mellan gaslyft och cylinder är inte tät, vilket ger intrycket att den kan gå sönder om man lutar sig för mycket åt ena sidan. De skickade inte heller någon monteringsanvisning i paketet, utan den mejlades några dagar senare efter att jag hade bett om den. Jag rekommenderar att man hittar något av högre kvalitet för det priset någon annanstans.
Silje barstol

13. lokakuuta 2025

Hej Sinisa
Tak for din anmeldelse.
Vi har ikke hørt at der skulle være problemer med gascylinderen, vil du sende en lille video med problemet på info@plank-bord.se så vil vi gerne se på problemet. Vi beklager at vejledningen ikke var med, men dejligt vi fik mulighed for at sende den på mail.

Saanut 5/5 tähteä

Fin produkt(oljad ek planka)

Fin produkt(oljad ek planka), väl förpackad, snabb leverans.

25. elokuuta 2025

Hej Birgitta
Tak for din anmeldelse, vi er glad for at du er tilfreds med din håndlavede planke. Hilsen kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

mycket dålig leverans slag märken på…

mycket dålig leverans slag märken på ben skrapat av färg dåligt förpackat ja inget bra böjda järn

21. elokuuta 2025

Hej Stefan
Tak for din anmeldelse.
Vi har ikke modtaget nogen reklamation med billeder fra dig, hvorfor vi ikke har haft vished om at der er et problem med din ordre. Hvis du skriver en mail til os, vil vi meget gerne hjælpe dig. Hilsen Ziff Myntte

Bra kvalitet

Bra kvalitet

18. elokuuta 2025

Hej Andrew
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle på Plank-bord.se.

Superfina produkter

Superfina produkter, vi är återkommande kunder. Bra o trevligt bemötande på kundservice när man kontaktar dem. Serviceminded o lösningsfokuserat.
O väldigt lätt att bygga egna snygga lösningar med deras produkter.

8. elokuuta 2025

Hej Cenitha
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice. Hilsen Ziff Myntte

Super!

Snabb leverans och produkten var precis det som beskrivits.

4. elokuuta 2025

Hejsa
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle hos Plank-bord.se hilsen kundeservice

Saanut 4/5 tähteä

Bra produkter med fin kvalitet

Bra produkter med fin kvalitet och relativt snabb leverans.

1. elokuuta 2025

Hej Karl
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle på Plank-bord.se hilsen kundeservice

Saanut 2/5 tähteä

Har ej fått varan

31. heinäkuuta 2025

Hej Bengt
Tak for din anmeldelse.
Vi var ikke informeret om at du ikke har fået din vare, og derfor har vi ikke kunne håndtere fejlen. Jeg har tracket ordren, og kan se den er registreret men ikke kommet videre i systemet. Derfor har jeg sendt en ny vare til dig idag. Vi beklager fejlen mange gange. Hilsen Ziff myntte

Bordsben

Snabb leverans. Mycket bra kvalite på varan.

8. heinäkuuta 2025

Hej Vanja
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med at handle på Plank-bord.se, vi håber du vil besøge os en anden gang. Hilsen kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

Rost under färg

Rost under färg, färg som lossnar.
Efter kontakt fick jag nya ben skickade så jag kan byta dessa och skicka de gamla till dom. Bra att de åtgärdat felet, så nu är de bara att åka till stugan 26mil enkel och byta ut benen till vårt Plankbord.

23. kesäkuuta 2025

Hej Andreas
Tak for din anmeldelse, som aftalt på mail, sender vi et nyt sæt uden fejl til dig. Vi beklager fejlen. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 3/5 tähteä

Bra pris snabb leverans

Bra pris, snabb leverans.
Kvalitén på ytbehandling hade lite mer att önska men för det priset får man godkänna.
För vår del nyttjande i sommarstuga och inte för Nobelmiddag.

2. kesäkuuta 2025

Hejsa
Tak for din anmeldelse, du har bestilt 2 sorterings ben, der står i teksten på produktet hvad det indebærer bla. skader i overfladen. Hilsen Ziff Myntte

Fick snabbt svar

Fick snabbt svar på frågor gällande mått och leveransen gick smidigt. Väldigt fina bordsben.

17. kesäkuuta 2025

Hejsa
Tak fro din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice, hurtige levering og ikke mindst dine bordben. Hilsen Ziff Myntte

Hyllan

Mycket bra hyllan

16. kesäkuuta 2025

Hej Dmitry
Tak for din anmeldelse, vi er glade fora t høre du er tilfreds med din hylde. Hilsen Ziff Myntte

17. kesäkuuta 2025

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse, vi er glade fora t du var tilfreds med vores hurtige levering.
Hilsen Ziff Myntte

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin