Fik den flotteste plakat tilsendt, og da jeg spurgte om de kunne sende den hurtigt da det var til en gave sendte de den dagen efter bestillingen.
Tønder Byferie: Billederne blev modtaget igår og de er nu igang med at blive hængt op i vores nye hotel værelser. De er simpelthen SÅ flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfældigt, ved en søgning... Näytä lisää
Stor anbefaling. Jeg bestilte, efter at have fået fin hjælp til at finde motiver på shoppen, et stort foto af Stevns Klint 140x100 med ramme. Det blev leveret hurtigt og godt indpakket direkte til... Näytä lisää
Bestilte 6 plakater i ramme til vores kontorlandskab, og vi er alle meget begejstrede for udsmykningen, som har givet et kæmpe løft til vores kontormiljø. Vi har plakaterne hængende 3 og 3, og det... Näytä lisää
Vi har alle pletter på Danmarkskortet, som af forskellige årsager har en bestemt plads i vore hjerter. Med fotokunst fra PLAKATSNEDKEREN kan du, med en plakat af dit yndlingssted, sætte et personligt præg på din indretning.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
God kundeservice !
Købte to 50*70 plakater, og var skuffet over billedkvaliteten. Efter kontakt med firmaet, viser det sig at der må være sket en fejl ved tryk af plakaterne. De sørger for at rette fejlen. Hele vejen igennem var det god og personlig kundeservice. Så nu kan jeg hænge to smukke plakater på min væg.

Vastaus yritykseltä Plakatsnedkeren
TIP TOP - både produkt og levering
Smukkeste egetræsramme, god kvalitet. Hurtigt levering - og min ordre var pakket godt og forsvarligt ind. Fuldt ud tilfreds med mit køb 😍👌🏼
Fine billeder
Fine billeder, men havde troet at billederne var indsat i rammerne. Der af navnet, plakatsnedkeren.
Smuk smuk plakat
Trækker en stjerne fra, fordi jeg ikke selv kunne vælge udleveringssted for GLS. Men hurtig levering og smuk smuk plakat - tak 😃
Great printout but DIY framing
Great printout and nice colours and details!
Frame seems of lower quality.
Framing of printout is not done, that’s DIY which I didn’t realize before arrival. Not easy to do with a big picture by yourself without having a single piece of dust/hair enter….
Flotte plakater og hurtig levering
Mega fede og flotte plakater
Mega fede og flotte plakater!
Hurtig levering og kanon service.
Fik tilsendt en forkert plakat, og skrev til dem. 2 dage senere fik jeg den rigtige med posten OG kunne kvit og frit beholde den forkerte 😃
Kan varmt anbefales ❤️
Eneste minus er at det er vildt svært at vælge hvilken plakat man vil have 😅
Fremragende og yderst professionel…
Fremragende og yderst professionel kundeservice...!
Super flot billeder i lækker kvalitet.
Købte gavekort og havde nogle spørgsmål…
Købte gavekort og havde nogle spørgsmål ang dette, først prøvede jeg at sende en mail, men den blev ikke svaret - så ringede jeg, fik fat i telefon svare hvor jeg lagde besked, både ang den mail jeg skrev og indtalte også mit mobil nummer så de evt kunne ringe tilbage. Men jeg har intet hørt.
Nu er gavekortet givet og jeg krydser bare fingre for at fødselaren ikke får problemer med bestilling.
Perfekt fra bestilling til levering
Perfekt fra bestilling til levering.
Smukt og elegant billede
Fin kvalitet og flotte motiver
Den sidste stjerne havde i fået hvis plakaten var monteret i rammen ved modtagelsen i stedet for en GDS løsning.
Jeg har modtaget den flotteste plakat
Jeg har modtaget den flotteste plakat, der levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg modtog også den bestilte egetræs ramme. Den er også fin, men jeg er skuffet over hvordan den flotte plakat tager sig ud, i en ramme med plastic front. Alt lys reflekteres og jeg synes at plastic fronten “forvrænger” plakaten. Så alt i alt er jeg super tilfreds med plakaten og rammen, men jeg vil få skiftet plastikken ud med en tynd glas front med refleksfrit glas. Havde det været et valg (naturligvis mod en merpris), så havde plakatsnedkeren fået 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Plakatsnedkeren