Hurtig levering. Min plakat kom sammenrullet… ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, også selvom jeg har betalt næsten 300 kr for et AI genereret billede af mit... Näytä lisää
Havde desværre lavet en fejl på bestillingen, og forhørte mig om det kunne nåes at ændres, men desværre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne købe en ny - men her viser p... Näytä lisää
Min største ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik løben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... Näytä lisää
Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, på trods af jeg havd... Näytä lisää
En personlig plakat giver dine vægge noget som andres vægge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behøver ikke engang være dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!
Ebstrupvej 38, 8600, Silkeborg, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det var hurtig levering,og lever op til forventningerne 👍
Min pakke blev desværre sendt retur til Plakana men skrev en mail og fik hurtig svar og de sendte den til en pakkeboks for at det ikke skulle ske igen. Har fået min pakke. Rune fra Plakana svarede med det samme og ordnede tingene. Super super god kundeservice.
Plakatten var som forventet. Farver, font og eget billede fremstår flot og skarpt. Rammen er også spm forventet. Levering var inden for den forventede tidsramme og var forsvarligt pakket.
Dygtige flok som giver tilbagemelding hvis billederne ikke egner sig til det man har valgt. Dejligt at de også ser på kvaliteten istedet for bare at producere. Meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Plakana
Det var så fint lavet lige efter ejet ønske så kan man ikke forlange mere 😊 kommer helt sikkert igen og handler ♥️😊

Vastaus yritykseltä Plakana
Flot kæledyrsplakat og super hurtig levering

Vastaus yritykseltä Plakana
Vi bestilte to billeder og det er alle pengene værd man kan virkelig se at det er kvalitet jeg kan varmt anbefale plakana kæmpe ros
Kanon kundeservice! Havde flere problemer undervejs ved PostNord samt at jeg havde valgt den forkerte størrelse, og de løste alle problemer så professionelt og hurtigt! Tak!!
Otroligt bra service, svarade på mail otroligt snabbt, fick bra hjälp med vilka bilder jag skulle använda för tavlorna. Super värt och snabb leverans!

Vastaus yritykseltä Plakana
Bestilte to personlige plakater, en med vores barn og med vores hund. De er så flotte! Ovenud tilfreds.
Fin leveringstid, blev bestilt torsdag aften, ankom tirsdag.