Pixizoo.dk Arvostelua

31 022
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Koster 79 kr. At sende en vare retur og vil man bruge et andet fragtfirma, koster det alligevel 79 kr. I 'håndteringsgebyr', som firmaet selv kalder det. Dette til trods for at det på hjemmesiden frem... Näytä lisää

Jeg købte for over 2 år siden en lampe til min datter, som pludselig begyndte at slukke selv og til sidst ikke ville tænde. Jeg kontaktede pixizoo, selvom der var gået over 2 år, og de fiksede inden f... Näytä lisää

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Pixizoo! Jeg købte både en barnevogn og en autostol hos dem, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Leveringen var imponerende hurtig. Derudover fortjener... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenvaateliike
  3. Lelukauppa

Vi byder dig velkommen til en webshop, der har alt hvad hjertet kan begære inden for babyudstyr og børneudstyr. Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. En anden, og mindst lige så vigtig målsætning er, at vi vil give alle vores kunder en enestående oplevelse, både før og efter køb. At være en børnefamilie vil for mange betyde en mere hektisk hverdag hvor der er mange gøremål, og derfor skal det være nemt, uproblematisk, overskueligt og hurtigt at handle hos Pixizoo. Vi tilbyder gratis fragt når du handler for over 499,- og ellers levering til pakkeshop for kun 29,-

Dit univers til børn og babyer

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Hos Pixizoo vil vi altid meget gerne hjælpe dig! Vi ved at der kan opstå mange spørgsmål til alt fra valg af autostol og vogn, til spørgsmål om babyalarm, ammepude og meget andet. Derfor kan du være sikker på at du vil blive mødt af kvalificerede personale, både i vores showroom og hos vores online kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Rentefri kredit
Hos os kan du betale med ViaBill. ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser.
Prisgaranti & Prismatch
Hos Pixizoo.dk vil vi sikre dig den bedste pris på markedet! Derfor har vi prisgaranti og prismatch på alle varer. Finder du, mod forventning, varen billigere i en dansk webshop, matcher vi naturligvis prisen. Hvis du allerede har bestilt, skal du heller ikke være bekymret! Vi har prisgaranti i hele 7 dage efter du har modtaget din ordre.
Kundeservice
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, vi er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål om varer, prisgaranti, vejledning og meget andet. Så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os! Du kan kontakte os både på mail, telefon og chat. Mail: kundeservice@pixizoo.dk Telefon: 88 88 74 15
Pixizoo Plus - Et hav af fordele
Hos Pixizoo kan du blive medlem af vores kundeklub Pixizoo Plus. Som Pixizoo Plus medlem får du et hav af fordele, du får blandt andet, altid fri fragt til GLS pakkeshop, mulighed for at optjene bonus kroner på flere tusinde varer, 4 års reklamationsret og en masse besparelser hos vores samarbejdspartner. Alt dette og meget mere får du for blot 39 kr. pr mdr. det er nemt og billigt. Læs meget mere om Pixizoo Plus på Pixizoo.dk

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

31 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(31 022)

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig positiv oplevelse

Rigtig positiv oplevelse - både ved levering og igen ved reklamation.
Vi modtog en vare i efteråret 2024 og den viste sig desværre at være defekt, men kundeservice håndterede sagen virkelig professionelt og hurtigt. Kan kun anbefale Pixizoo.

3. kesäkuuta 2025

Dårlig kundeservice ved reklamation

Jeg købte en aktivitetsmadras til min søn i oktober måned. Allerede i januar gik de indvendige plasticpinde i bøjlerne igennem stoffet og lavede store grimme mærker i hans helt nye skumgulv. Jeg kontaktede derfor kundeservice for at oprette en reklamation, men fordi deres system ikke virkede måtte jeg oprette sagen og skrive til flere forskellige mails - for at skrive med dem samme medarbejder. Skumgulvet bad de om at se kvittering på, for så ikke at ville erstatte det. Til trods for at det er deres produkt der har ødelagt det. Alt det her har taget flere uger og har været en rigtig ærgerlig oplevelse. Handler ikke hos dem igen.

13. helmikuuta 2025
Pixizoo.dk-logo

Vastaus yritykseltä Pixizoo.dk

Hej Katja

Tak for din feedback og anmeldelse

Det lyder da ikke super fedt, det vil vi meget gerne kigge ind i

Vil du ikke sende os en mail på kundeservice@pixizoo.dk
Gerne med billeder og ordre nr.

Så vil vi meget gerne kigge ind i sagen

Ønsker dig en dejlig dag

Louise, Pixizoo