Pistacia Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Fin vare til supergod pris. Hurtig ekspedition. Også hurtig tilbagemelding om en vare som desværre alligevel ikke var på lager og besked om at mine penge vil blive tilbageført. Er godt tilfreds 👍

Fantastisk service! Jeg kan klart anbefale at handle hos Pistacia.dk! Da jeg bestilte min ordre, var jeg underrettet hele vejen, indtil den lå klar hos min nærmeste GLS pakkeshop. Pakken var klar til... Näytä lisää

Rigtig god kundeservice. Mine varer hos nærmeste gls pakkeshop dagen efter... Da jeg havde spørgsmål efter min bestilling svarede de indenfor 15min👌🏻 Den ene skjorte mistede en knap første gang... Näytä lisää

Super fin netbutik og gode priser. Bestilte om aftenen- men kom næste dag i tanke om en extra ting jeg gerne ville have med i samme pakke- skrev og fik hurtigt svar og det var hurtigt løst og jeg fik... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Velkommen til Pistacia - her finder du modetøj og tilbehør til den modebevidste kvinde. Vi bestræber os på altid, at give dig den bedste oplevelse og service - hver gang du handler hos os. Du er, som handlende i centrum og vi står altid klar, til at hjælpe dig.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fint at handle her :-)

Jeg havde længe ledt efter et bestemt sæt tøj fra Y.A.S og Pistacia havde bukserne i den rigtige størrelse og endda på tilbud, whats not to like!
Jeg bestilte og er glad for mine bukser.

6. helmikuuta 2023

Jeg har nu to gange forsøgt at bestille…

Jeg har nu to gange forsøgt at bestille noget på hjemmesiden. Første gang fik jeg ingen ordrebekræftigelse og blev i tvivl om den var gået igennem. Jeg kontaktede dem via chat og telefon, men ingen reaktion. Igen forsøgte jeg at bestille samme vare og det samme skete. Ingen ordrebekræftigelse eller reaktion på mail nummer to. Utrolig dårlig service. Aner ikke om de trækker mine penge hvilket jeg bestemt ikke håber, ellers må jeg lave en indsigelse via banken.

25. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pistacia

Kære Annette. Vi har haft utroligt travlt i forbindelse med Black Friday, samt vi har været ramt af sygdom. Beklager meget din oplevelse. Men som fortalt i din mail, så havde du skrevet din mail forkert, som jeg har rettet og derfor sendt en ny ordrebekræftelse afsted til dig. Hvorfor din ordre ikke er gået igennem i fredags, ved jeg dog ikke, men det kan skyldes pres på siden. Vi kan ikke hæve penge for din ordre, hvis ikke ordren er gået igennem og vi får den behandlet, så det skal du ikke være nervøs for :) Jeg kan ikke se en chatbesked fra dig, så ved ikke hvad der er gået galt der. Jeg beklager som sagt det sene svar, da vi har været meget ramt af sygdom og samtidig travlhed i forbindelse med Black Friday. Kh Pistacia <3

Har sendt dem en mail og aldrig fået…

Har sendt dem en mail og aldrig fået svar tilbage… tror ikke jeg handler der igen

31. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pistacia

Hej Mai, vi læser alle vores mails og svarer vores kunder retur <3 så der må være sket en fejl? skriv eller ring endelig til os, hvis du har nogle spørgsmål? kh. Pistacia

Dyrt og lidt besværligt at returnere…

Dyrt og lidt besværligt at returnere til butikken hvis varen ikke passer, hvilket nok er med til at jeg ikke bestiller derfra igen, men hurtig levering og behandling af ordre

4. lokakuuta 2022

Hej Emma,
det er vi kede af at høre. Vi ved returfragten er dyr, men det er desværre ikke os der sætter prisen men GLS selv. Vi arbejder hårdt på få returfragten længere ned. Man bestemmer helt selv hvordan man sender retur til os, og du er altid meget velkommen til at ringe til os.

Dyr og besværlig retur

Meget dyr og besværlig retur, som er svær at finde informationer om på hjemmesiden. Jeg måtte give 58,- for at få returneret mine vare

3. lokakuuta 2022

Hej Emilie,
vi er kede af du har haft svært ved at finde det på vores side. det står dog nederst på vores side, og ellers kan man altid søge det frem i søgelinjen. udover det, er du altid meget velkommen til at kontakte os :) vi ved returfragten er dyr, det er dog ikke en pris vi sætter, men GLS og vi arbejder hårdt på at få den ned. det er ikke et krav at anvende returlabel købt hos os, man vælger selv hvordan den sendes retur til os :)