Yrityksen tiedot

1. Kenkäkauppa
  2. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Hos Ralveno finder du de mest hypede sneakers, streetwear og accessories fra de mest eftertragtede brands. Alt fra Nike og Adidas til Stüssy og UGG – selvfølgelig med 100% ægthedsgaranti.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber til mine børnebørn hos Hestbech Luxuries

11. huhtikuuta 2025

Hej Pia,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen, og vi glæder os til at hjælpe dig igen. 😊

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales - hurtig levering, også selvom leveringsoplysninger skulle rettes. Korte svartider og god service. 5 stjerner

14. tammikuuta 2025

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering, service og vores hurtige svar. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre. 😊

Godt sted at handle.

29. marraskuuta 2024

Hej Danny&Berit,

Tusind tak for din/jeres anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du/I synes, vi er et godt sted at handle. Det betyder meget for os. 😊

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering

1. joulukuuta 2024

Hej Sonja,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du værdsætter den hurtige levering – det er noget, vi lægger stor vægt på. 😊

Alt som forventet

Bestilling, levering, og varen var som forventet🤗

29. marraskuuta 2024

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger – det er præcis det, vi stræber efter. 😊

Virkelig god service

Virkelig god service fik min pakke uskadt og mærkede var rigtig

27. marraskuuta 2024

Hej Karl,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din pakke kom frem uden skader, og at du er tilfreds med produktet. Det betyder meget for os at levere både kvalitet og god service. 😊

God service.

God service.. hurtig levering og meget tilfredsstillende vare..

19. marraskuuta 2024

Hej Lisette,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service, levering og varer. Det gør os stolte at have tilfredse kunder som dig. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super service, købte 14 stussy t-shirts som firma gaver, og de var her 2 dage efter! Mega fedt!

18. marraskuuta 2024

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med servicen. Vi er glade for, at firma-gaverne nåede hurtigt frem, og vi håber, at de blev godt modtaget. 😊

Saanut 1/5 tähteä

Mega dårlig service og kan på ingen…

Mega dårlig service og kan på ingen måde anbefale at handle her.
Meget svært at få sine penge retur, ja faktisk helt umuligt med mindre man vil betale et meget højt gebyr på 299.-
Jeg handler aldrig her igen.

14. marraskuuta 2024

Hej Barfoed,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Vi bestræber os altid på at give den bedste service og behandle alle sager i overensstemmelse med vores returpolitik og gældende regler.

Vi vil gerne præcisere, at gebyret på kr. 250 (ikke 299kr.), som du henviser til, er en kompensation for værdiforringelsen af varen. Dette var nødvendigt, da skokassen, som er en væsentlig del af varen, blev returneret i en stand, der gjorde det umuligt for os at sælge varen. Kassen blev desværre ikke sendt forsvarligt tilbage, hvilket DAO også har bekræftet i deres udtalelse.

Vi vil også gerne fremhæve, at vi tog skoene retur, selvom returperioden var overskredet, som en ekstra service for at imødekomme din situation. Derudover valgte vi at dække fragtomkostningerne for at lette processen yderligere.

Vi oplevede desværre også, at der blev fremsat trusler om dårlig omtale og anmeldelser, hvilket vi finder beklageligt. På trods af dette forsøgte vi at være så imødekommende som muligt for at finde en rimelig løsning.

Vi er kede af, at vi ikke kunne finde en løsning, der tilfredsstillede dig, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Venlig hilsen,

Kan klart anbefale

Kan klart anbefale. Jeg har købt her flere gange, der har aldrig været problemer.
Der er hurtig levering og gode priser.

29. heinäkuuta 2024

Let overskuelig hjemmeside

Let overskuelig hjemmeside, super skarp pris, bestilt fredag leveret søndag. Med disse 3 plusser ja så må det være 5 stjerner, ikke sidste gang jeg handler her

14. heinäkuuta 2024

God oplevelse

Er glad for min vare - ligesom jeg havde forventet. Hurtig levering. Alt i alt - tilfreds og god oplevelse med mit køb.

12. kesäkuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin