Fantastisk og hurtig service.
Bestilte et par sko og en t-shirt.
Kom 2 dage efter, super god kommunikation.
Kommer helt sikkert tilbage til Ralveno igen.
Hos Ralveno finder du de mest hypede sneakers, streetwear og accessories fra de mest eftertragtede brands. Alt fra Nike og Adidas til Stüssy og UGG – selvfølgelig med 100% ægthedsgaranti.
Bestilte et par sko og en t-shirt.
Kom 2 dage efter, super god kommunikation.
Kommer helt sikkert tilbage til Ralveno igen.
Meget hurtig levering. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber til mine børnebørn hos Hestbech Luxuries

Vastaus yritykseltä Ralveno
Kan varmt anbefales - hurtig levering, også selvom leveringsoplysninger skulle rettes. Korte svartider og god service. 5 stjerner

Vastaus yritykseltä Ralveno
Virkelig god service fik min pakke uskadt og mærkede var rigtig

Vastaus yritykseltä Ralveno
Super service, købte 14 stussy t-shirts som firma gaver, og de var her 2 dage efter! Mega fedt!

Vastaus yritykseltä Ralveno
Mega dårlig service og kan på ingen måde anbefale at handle her.
Meget svært at få sine penge retur, ja faktisk helt umuligt med mindre man vil betale et meget højt gebyr på 299.-
Jeg handler aldrig her igen.

Vastaus yritykseltä Ralveno
Aldrig prøvet så god og hurtigt service.. top klasse
Alt fungerede som aftalt. Hurtigt levering og besvarelse af spørgmål om varen.
Kan klart anbefale. Jeg har købt her flere gange, der har aldrig været problemer.
Der er hurtig levering og gode priser.
Hurtig levering og produktet var i god kvalitet. Ville helt klart anbefale.
Let overskuelig hjemmeside, super skarp pris, bestilt fredag leveret søndag. Med disse 3 plusser ja så må det være 5 stjerner, ikke sidste gang jeg handler her
Er glad for min vare - ligesom jeg havde forventet. Hurtig levering. Alt i alt - tilfreds og god oplevelse med mit køb.