Har købt deres bærebag sidste år. Bærebaggen er helt perfekt i sær til prisen jeg fik den til, man får billig plastik og stof materialer fra konkurrenterne. Og der er fantastisk service hvis man... Näytä lisää
Felfri support vid beställningen följt av en snabb leverans. Man får ett riktigt bra tryck i bollen vid de längre slagen samtidigt som de ger en intimare känsla med wedgarna som kommer bita fint på gr... Näytä lisää
Har været med fra start og har altid rost Pinetree boldene. Men sidste forsendelse har jeg modtaget for mange bolde med fejl på Logoboldene -TQX. Samt nu har jeg spillet med boldene fra denne sen... Näytä lisää
Vi elsker golf! Pinetree er et dansk golfmærke med ét mål for øje. At tilbyde high-end golfbolde, der ikke koster en formue. Sammen med European Tour spillere og amatør golfspillere, har Pinetree forvandlet ideen om den perfekte golfbold til tre unikke modeller. Hos Pinetree gør vi tingene lidt anderledes. Vi sælger udelukkende via vores hjemmeside til en fast lav pris og tilbyder aldrig sponsorater. Vi har fjernet dyre mellemled og markedsføringsinitiativer, som du i sidste ende finansierer som kunde. Vi tilbyder altid gratis fragt, og hvis du har spørgsmål til vores golfbolde, så kan du altid få direkte svar fra vores specialister via vores live-chat.
Lautruphøj 5-7, 2750, Ballerup, Tanska
- customer@pinetreegolf.com
- pinetreegolf.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Gode kvalitetsprodukter
Gode kvalitetsprodukter (bolde og handsker) - meget billere end tilsvarende ‘mærke’ produkter.
Alt fungerer fint men der er for få tider
Alt fungerer fint i hvad angår til- og afmelding, opkrævning og nøgle app til venue. Alt er rent og pænt og der er sjældent problemer med simulatorerne. Eneste minus er at det sjældent er muligt st spille spontant, da der er mange medlemmer til de 5 simulatorer, og det derfor kan være vanskeligt at finde tider før kl. 22:00
Virkelig gode bolde og handske fra Pinetree
Jeg spiller med Pinetree TqS bolde og er super tilfreds. Synes jeg får en rigtig god bold til en absolut rimelig pris.
Jeg spiller også med Pinetree handske, virkelig blød og lækker kvalitet - igen til en god pris 👍🏻
Rart sted at spille - det fungerer
Rart sted at spille. Gode faciliteter.
TDQ bolde
TDQ bolde
Købte 5 dusin bolde og testede i simulator straks en pakke. Jeg blev overrasket over hvor godt bolden responderer på lange slag, hvor den gav mig ca 10-15 meter mere, men også på korte slag hvor den bløde skal giver mig alt det spin jeg skal bruge. Holdbarheden derimod er lidt skræmmende. Efter 4-5 runder i simulator så bolden fin ud, men pludselig flækkede den uden at revne hele vejen igennem 😳 Jeg håber sandelig ikke det er tilfældet for resten af boldene for så bliver det en dyr bold at bruge. Men ellers en fin bold med god respons og soft feel. Hvad er jeres erfaring Pinetree?? Ser i disse bolde flække eller er det en produktionsfejl. På forhånd tak for svar Mvh Morten
Tak for svaret.
Nu spurgte jeg efter om det er en produktionsfejl eller ej, men bliver i stedet belært om hvor mange runder en golfbold bør bruges. Det synes jeg ikke er god stil.
Hvis jeres bolde ikke kan holde så er det jo sådan det er. Jeg har aldrig skrevet jeg brugte bolden til opvarmning, så endnu en irrelevant kommentar. Jeg varmer op i slagnet med andre bolde netop for at skåne bolden. Udregnet har jeg slået 5 runder af ca 60-65 slag altså 300-325.
Andre mærker har jeg spillet flere runder med, men det er jo også en “billig” bold.
Måske for billig.
Mvh Morten

Vastaus yritykseltä Pinetree
Pris og kvalitet hænger sammen …
Super fine bolde hvor pris og kvalitet følges meget godt ad.
Lidt ærgerligt og få printet firmalogoet på jeres bold og det nærmest efter 12 huller er væk. Måske jeg forventer for meget 🤷🏼

Lækker bold
Spillede 72 huller på en dag med Pinetree tQs bolden, den var perfekt, mindede mig meget om den bold jeg plejer at spille med (pro v1x). Nu er den nye bold jeg spiller med er klart Pinetree tQs’eren. Meget fin kvalitet og god bold. Også fedt at være en del af dansk iværksætteri.
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling.
Sikker og pålidelig levering af varerne.
Absolut et sted jeg vil handle igen.
Iøvrigt ser varen ud til at være af en god kvalitet, som lovet, alt i alt en positiv oplevelse

Vastaus yritykseltä Pinetree
Høj kvalitet, god service, fine priser og hurtig levering
Hurtig levering. Bolde af en kvalitet, der normalt koster mere. Supergod service på chat. Handsker også gode til prisen. Kan klart anbefale Pinetree

Super fed bold
Super fed bold, der levede fuldt op til beskrivelse og forventninger, samt hurtig og fragtfri levering
😉 👍

Vastaus yritykseltä Pinetree
Super god bold som helt lever op til…
Super god bold som helt lever op til forventningerne.
Fantastisk god bold
Det var en god oplevelse at spille med denne bold, og en fantastisk service, hurtig levering.
Der er kun et minus de er lige så svære at finde som alle andre bolde 😊 og blive lige så let væk.
Kanon bold
Kanon bold. flyver godt og er tilpas softness som jeg foretrækker bolden.
Det er blevet min foretrukne bold fra nu af.
Det var hurtigt at bestille og er…
Det var hurtigt at bestille og er fremme på et par dage.
Det er en rigtig dejlig bold at spille med.
Gode bolde til en rigtig god pris!
PINETREE LEVERER VIRKELIG
PINETREE LEVERER VIRKELIG, IKKE KUN SUVERÆNT GODE BOLDE MEN OGSÅ SUBLIM SERVICE. FEM STJERNER UDEN TVIVL ⛳️
Jeg bestilte en prøvepakke med “tour”…
Jeg bestilte en prøvepakke med “tour” bolde. De lever fuldt op til forventningen og er dejlige at spille med. Dog modtager de hurtigt slagmærker, men i en acceptabelt grad:)
Super god service og super gode bolde😀
Super gode bolde 🏌🏼⛳️