Pinetree Arvostelua 93

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Alt fungerer fint i hvad angår til- og afmelding, opkrævning og nøgle app til venue. Alt er rent og pænt og der er sjældent problemer med simulatorerne. Eneste minus er at det sjældent er muligt st sp... Näytä lisää

Felfri support vid beställningen följt av en snabb leverans. Man får ett riktigt bra tryck i bollen vid de längre slagen samtidigt som de ger en intimare känsla med wedgarna som kommer bita fint på gr... Näytä lisää

Har været med fra start og har altid rost Pinetree boldene. Men sidste forsendelse har jeg modtaget for mange bolde med fejl på Logoboldene -TQX. Samt nu har jeg spillet med boldene fra denne sen... Näytä lisää

1. Golf-myymälä

Vi elsker golf! Pinetree er et dansk golfmærke med ét mål for øje. At tilbyde high-end golfbolde, der ikke koster en formue. Sammen med European Tour spillere og amatør golfspillere, har Pinetree forvandlet ideen om den perfekte golfbold til tre unikke modeller. Hos Pinetree gør vi tingene lidt anderledes. Vi sælger udelukkende via vores hjemmeside til en fast lav pris og tilbyder aldrig sponsorater. Vi har fjernet dyre mellemled og markedsføringsinitiativer, som du i sidste ende finansierer som kunde. Vi tilbyder altid gratis fragt, og hvis du har spørgsmål til vores golfbolde, så kan du altid få direkte svar fra vores specialister via vores live-chat.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Har købt deres bærebag sidste år

Har købt deres bærebag sidste år. Bærebaggen er helt perfekt i sær til prisen jeg fik den til, man får billig plastik og stof materialer fra konkurrenterne. Og der er fantastisk service hvis man får brug for reklamation

Man får hurtigt svar på hjælp og problemer, selv i weekenden. Det en fordel at handle ved de "små", da kontakt og service bare er bedre

10/10

Mvh. Daniel

23. toukokuuta 2026

Penge fra returvare ej modtaget

Golfhandsker modtaget - som egentlig synes at være god kvalitet. Dog returneret, grundet størrelsen.
Sendt retur 14-05-2025, modtaget hos Pinetree 15-05-2025.
Rykket for manglende betaling 20-05-2025.
Dags dato 29-05-2025 betaling endnu ikke modtaget.
Det er ikke acceptabelt.

Opdateret 05-juni:
Penge retur modtaget. Rettet til 4 stjerner.

29. toukokuuta 2025
Pinetree-logo

Vastaus yritykseltä Pinetree

Hej Ole

Tak for din besked. Vores logistik partner har desværre ikke kunne finde handskerne du har sendt retur, selvom den står leveret. Derfor er vi ikke blevet informeret om din returvare. Det rykkede vi for da du skrev, om de var dukket op, men uden held. Uanset hvad skal du naturligvis ikke bøde for andres fejl og pengene er tilbageført dags dato.

Beklager mange gange.

Venlig hilsen
//Victor - Pinetree

Høj kvalitet og god kundeservice

Jeg har de sidste par sæsoner brugt Pinetree til at lave logobolde i virksomheden.

Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af selve golfbolden, men må også rose deres kundeservice.

Denne sæson var der en mindre fejl i printet af logoet, ikke noget jeg bemærkede, men alligevel rakte Pinetree selv ud og skrev de var blevet opmærksom på et problem og vi fandt en fornuftig løsning.

Jeg er meget tilfreds!

Nikolaj fra Restaurant Flammen.

12. toukokuuta 2025

Lidt skuffet over handskerne

Lidt skuffet over handskerne. Har lige bestilt 3 stk. Og efter 18 huller er der hul i det yderste lag. Plejer at spille med hirzel og de holder i 4 mdr. De bliver smidt ud pga lugten ikke pga huller.

25. huhtikuuta 2025

Pinetree logo golfbolde TQX

Har været med fra start og har altid rost Pinetree boldene.
Samt nu har jeg spillet med boldene fra denne sending et godt stykke tid. og de bliver hurtig skadet, her mener jeg hakker i.
De er billigere end andre kvalitet mærker, men denne gang har jeg føelsen at det er anden sortering jeg har modtaget denne gang, så denne gang ikke et godt tilbud!
Faktura nr. 490

29. helmikuuta 2024
Pinetree-logo

Vastaus yritykseltä Pinetree

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din utilfredshed med din seneste bestilling af logobolde. Hos os har vi kun ét mål: at du er tilfreds, og at produktet er 100% i orden. Vi samler ikke på utilfredse kunder.

Vi undrer os dog over situationen, da vi har forsøgt at kontakte dig (13.03.2024) for at aftale et tidspunkt, hvor du kunne komme forbi med boldene. Vi har dog intet hørt fra dig. Hvis det er nemmere for dig at sende dem. Så slå på tråden, så laver vi en returlabel.

Vi vil gerne undersøge sagen, så du må meget gerne vende tilbage med et tidspunkt der passer dig. Så er jeg sikker på vi finder en passende løsning på problemet.

Med venlig hilsen,
Victor fra Pinetree
+45 31 44 59 08

Indendørsgolf med god plads

Simulatorerne i Ballerup er fine og med dejlig plads, så man ikke skal frygte at tæve driveren ind i væggen. Lærrederne var noget slidte sidst, men er vist blevet skiftet nu.
Hyggelig stemning og billige drikkevarer

6. huhtikuuta 2024

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hyggeligt, pænt og rent. Der er gode parkeringsforhold. Trackman til en meget fordelagtig pris. Det er perfekt træning, og sjovt at spille på de mange forskellige baner fra hele verden. Pinetree sælger også golfgrej (bolde, tees, handsker, bags) i top-kvalitet til fornuftige priser. 🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Velfungerende og pænt

Kvaliteten er i top i de fem simulatorer, og via hjemmesiden er der nem booking 14 dage frem i tiden. Der er en fin stemning, gode siddepladser, hvis man vil hygge med mad og drikke og endda mulighed for at vælge baggrundsmusik fra Spotify. Kan varmt anbefales.

Pinetree TQS

Har brugt Pinetree TQS i ca halvandet år nu, og er meget tilfreds med feel, performance og holdbarhed. Dertil er prisen meget fornuftig

5. huhtikuuta 2024

Godt sted, men svært at få tid i højsæsonen

Virkelig fint sted, med gode faciliteter, og ekstrem god og hjælpsom support. Dog har det været overordentlig vanskeligt at få tider i vinters - der har simpelthen været for mange medlemmer - ligesom der har været problemer undervejs med at nogle af boksene ikke virkede når man kom.