Ik heb een cadeaubon gewonnen voor deze salon om mijn wenkbrauwen te verven en waxen. Maar door Chemo heb ik geen wenkbrauwen meer. Af en toe een haartje. Hun al 3x om een alternatief gevraagd... Näytä lisää
Vorige week een winactie gewonnen voor een PMU wenkbrauwen behandeling. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Je word klantvriendelijk behandeld. Hygiëne staat voorop en houd super veel rekenin... Näytä lisää
Goeie indruk van de werkwijze gekregen tijdens eerste gesprek. Tijdens de telefonische intake is echt de tijd genomen om de verschillende methodes uit te leggen, wat de kosten zijn en wat voor mij het... Näytä lisää
Ik had mijn twijfels of de behandeling het resultaat op zou leveren dat ik zou willen. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben ontzettend tevreden met mijn hybrid behandelin... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Master in Brows , Powderbrows , Ombré, PMU , Henna , Airbrush Hybrid Brows , Verven , Shapen , Waxen , Brow tinten, Permanente make-up, Masterclass Cursus, ZZP stoelhuur , ZonSalon - Ergoline - Medium+ & Power+
Slijkstraat 28, 1381 BA, Weesp, Hollanti
- 0653430729
- Info@vaneijkbb.nl
- pimpmybrows.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Echt een natuurtalent
Echt een natuurtalent !
Ik vond t heel eng om pmu te doen omdat t toch iets is wat niet snel anders kan als t niet goed is maar ik ben zo blij met het resultaat!
Else stelt je op je gemak en is erg vriendelijk en sociaal.
Ik zou haar zeker aanraden en ik kom zeker terug om m’n wenkbrauwen bij te houden met henna.
PMU wenkbrouwen
Vorige week een winactie gewonnen voor een PMU wenkbrauwen behandeling.
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Je word klantvriendelijk behandeld. Hygiëne staat voorop en houd super veel rekening met wensen en behoeften. Ik kom zeker nog een keer terug. Eindelijk niet meer hoeven bij tekenen scheelt mij enorm veel tijd. Bedankt voor je geduld en voor het super mooie resultaat!💋
Fris en natuurlijk!
Else van Pimpmybrows is zo lief en begaan met je. Je voelt je meteen op je gemak! Los van dat, merk je dat ze heel kundig en professioneel te werk gaat. Ze trekt lijnen op je gezicht op wenkbrauw hoogte en rekent zo uit hoe de vorm van je wenkbrauwen horen te zijn ten opzichte van je gezicht. Het resultaat is verbluffend! Fris en natuurlijk!
Zo blij mee!!!
Dit is niet normaal, zo mooi. Ik krijg de hele dag complimenten. Perfect symmetrische wenkbrauwen. Vol, natuurlijk, prachtige kleur. Ik ben helemaal blij en vind het heel professioneel gedaan. Een vaste klant erbij!
Super blij
Else neemt de tijd en luistert naar wat je wilt! Ben super blij met het resultaat. Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen!!!
Vakvrouw!
Ik heb bij Else eerst henna brows gedaan en daarma PMU wenkbrauwen. Ze neemt echt de tijd om alles goed uit te meten zodat de wenkbrauwen precies bij je gezicht passen. Ben enorm tevreden!
Ook laat ik me regelmatig door Else waxen. Ook dat doet ze echt geweldig!