Lots Cosmetics Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Kestopigmentoinnit
  2. Kauneushoitola

Yrityksen kirjoittama

Lots Cosmetics is dé specialist in het aanbrengen van permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Er wordt gewerkt met de beste apparatuur, de veiligste pigmenten, de nieuwste technieken en volgens de RIVM-richtlijnen en GGD-eisen. Permanente make-up zorgt er voor dat jij straalt! Neem gerust contact op voor een gratis intakegesprek.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg blij met ‘nieuwe’ wenkbrauwen

Heel erg blij met ‘nieuwe’ wenkbrauwen! Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het oogt heel natuurlijk. Lotte neemt alle tijd, is heel deskundig en geeft onderbouwd advies, waarbij jouw eigen keuze voorop staat. Ik kan er weer even mee vooruit, maar als het nodig is kom ik hier zeker terug.

24. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Dankjewel voor de mooie review, Ilse! Fijn dat je zo tevreden bent en leuk dat je van zo ver naar me toe bent gekomen! Tot snel, groet Lotte.

Saanut 5/5 tähteä

PMU wenkbrauwen- echte aanrader!

Een aantal weken geleden heeft Lotte de combi brows bij mij gedaan, en wat ben ik er blij mee! Het ziet er heel natuurlijk uit, je ziet er elke ochtend gelijk wakkerder uit. Het scheelt ook een hoop tijd in de morgen en aan henna afspraken. Lotte luistert echt goed naar je wensen, denkt met je mee en werkt heel professioneel. Echt top!

25. lokakuuta 2023

Fijne salon!

Ik heb bij Lots PMU van de wenkbrauwen laten doen. Lotte is een fijne vrouw, welke met je meedenkt en goed advies geeft. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

15. marraskuuta 2023

Zo blij!

Jaren lang getwijfeld.. en eindelijk de stap genomen om een paar prachtige wenkbrauwen te laten plaatsen. Via Google kwam ik bij Lotte terecht door de mooie reviews die zij eerder heeft mogen ontvangen.
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Echt top!
Lotte is vakkundig! En luistert goed naar je wensen.
Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

11. elokuuta 2023

Aanrader!

Lotte neemt echt de tijd voor je en denkt goed met je mee. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat na een pmu behandeling voor mijn wenkbrauwen! De kleur is perfect en wat heerlijk dat als ik ‘s ochtends op sta, ik hier niks voor hoef te doen!

25. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Super goed geholpen door Lotte!

Super goed geholpen door Lotte!
Ze is een deskundige met oog voor details. Neemt voldoende tijd om voor te bespreken en werkt zorgvuldig en rustig.
Zal zeker iedereen aanraden om bij Lotte langs te gaan!

31. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Dankjewel voor de mooie review, Sisi! Tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Lotte is een hele lieve en behulpzame vrouw en steek volledig haar tijd in de behandeling

Lotte is een hele lieve en behulpzame vrouw, ze neemt echt haar tijd voor je en zoekt welke vorm of kleur bij jou past, dat stelt je al super erg op je gemak en geeft veel vertrouwen, als het resultaat dan ook nog aansluit op haar top voorbereiding dan heb je zoals ik nu een super smile op je gezicht.

15. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Wauw! Heel leuk om te lezen, Danique! Dankjewel!

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn wimperlifting!

Super blij met mijn wimperlifting die ik bij Lots Cosmetics heb laten doen! Lotte kijkt goed wat bij je gezicht past en levert echt maatwerk, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. Dank je wel Lotte voor het mooie resultaat en ik kom zeker terug!

21. lokakuuta 2022

❤️ dankjewel Marit!

Écht natuurlijke wenkbrauwen!

Als je echt natuurlijke wenkbrauwen wil en geen 'rupsen' boven je ogen, ben je bij Lotte aan het juiste adres voor de 3D hairstrokes behandeling. Ze luistert naar je wensen en loopt elke stap met je door. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb de vorm en kleur terug van hoe het ooit was voordat ik mijn wenkbrauwen teveel ging epileren. Of eigenlijk zelfs mooier. ;-) Mensen zeggen dat ze me er goed en uitgeslapen uit vinden zien maar zien niet meteen dat ik 'nieuwe' wenkbrauwen heb. Lotte werkt erg rustig, netjes en hygiënisch. Echt klasse!

20. maaliskuuta 2022

Geweldig, zeer tevreden!

Ik ben super blij met mijn powderbrows door Lotte gedaan! Ze neemt echt de tijd voor je, denkt mee en houdt je tijdens de behandeling goed op de hoogte van het proces. Lotte werkt heel nauwkeurig en hygiënisch.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat!!
Echt een aanrader!

17. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Hi Maaike, super fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de mooie complimenten en hopelijk heb je lang plezier van je wenkbrauwen!

Super resultaat!

Bij Lotte mijn wenkbrauwen laten doen. Van te voren goed doorgesproken wat ik wilde en is er goed gekeken naar de vorm en kleur. Lotte is heel precies en werkt super netjes. Heel erg blij met het resultaat!

11. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Bedankt voor je mooie review Eline! Heel veel plezier van je ‘nieuwe’ wenkbrauwen! ;-)

Perfect resultaat

Super blij ben ik met mijn mooie powder brows wenkbrauwen. Het scheelt mij zoveel tijd s'morgens. Ik had verwacht dat de behandeling gevoelig zou zijn, maar dat valt reuze mee. Verder zeer content met het resultaat. Zeker een aanrader bij deze vakvrouw in haar mooie salon, succes Lotte

8. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Dankjewel Anja, voor je mooie review!

Super!

Vorige week bij Lotte geweest voor mijn wenkbrauwen en wat ben ik blij!

Het is mooier geworden dan verwacht. Iedere keer als ik nu in de spiegel kijk denk ik wow. En het is niet overdreven, maar heel natuurlijk.

Ik was bang dat ik er uitslag van zou krijgen omdat mijn huid vaak reageert op nieuwe crèmes etc. Maar helemaal niks geen irritatie.

Iedereen die niet blij is met zijn wenkbrauwen zou ik zeker een bezoek aan Lotte aanraden.

Lotte nogmaals heel veel dank!!

31. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Graag gedaan en dankjewel voor de mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent!

Prachtige infralash eyeliner

Ik heb een infralash eyeliner laten zetten bij Lots Cosmetics en het is perfect gedaan. De eyeliner is heel fijn en subtiel gezet. Mijn ogen komen nu zoveel mooier uit! Lotte neemt ruim de tijd voor haar klanten, is heel perfectionistisch in haar werk en besteedt veel aandacht aan een goede hygiëne. Dit alles bij elkaar heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Bedankt Lotte, je hebt er weer een zeer tevreden klant bij!

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Wat goed om te horen Marloes! Bedankt voor je mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn PMU wenkbrauwen

Zeer tevreden over mijn PMU wenkbrauwen! Lotte kijkt goed naar de natuurlijke vorm en kleur. Zo secuur gedaan en de hairstrokes geven een heel natuurlijk resultaat. Ik ben er super blij mee!

Sindy

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Leuk om te lezen Sindy! Fijn dat je er zo blij mee bent!

Top salon!

Ik ben heel blij met mijn eyeliner! Lotte is een echte perfectionist en werkt heel nauwkeurig. Ze levert resultaat dat écht bij jou past. In mijn geval een heel natuurlijk resultaat. Precies zoals ik dat wilde!

Vastaus yritykseltä Lots Cosmetics

Bedankt voor je mooie review Anne-Marie! Fijn dat je tevreden bent!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin