Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne Tellefoon winkel! Ik heb hier 1,5 jaar geleden de iPhone 16 pro max gekocht voor een hele mooi prijs! Nu na 1,5 jaar heb ik de iPhone 17 pro Max weer hier gekocht omdat ik die heel graag w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag 2 iPhones 16 pro gekocht bij deze geweldige verkoper. Verkoper komt zijn afspraken goed na en gaf mij en mijn gezin meteen het gevoel of wij hem al jaren kende. Echt voor een ieder die dit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Superadres, al veel IPhones en MacBooks gekocht. Altijd de laagste prijs en uitstekende service. Vriendelijk en betrouwbaar. Hebben kennis van zaken. Ook reparaties werden altijd perfect uitgevoerd! R... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Phone Store Utrecht houdt zich bezig met het in- en verkopen van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van deze apparaten. Door ons uitgebreide assortiment heeft Phone Store Utrecht voor ieder wat wils op het gebied van aanbod en prijsklasse.

4,9

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Super tevreden klant!

Mijn Iphone Xr (die ik ook bij deze zaak heb gehaald) was na 5 jaar aan vervanging toe. Weer een hele goede service, super vriendelijk en neemt alle tijd voor zijn klant. De volgende keer kom ik graag weer!

11. tammikuuta 2025

iphone 15 gekocht voor goede prijs met goede service

iphone 15 gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden op internet. Zeer goed geholpen door een hele vriendelijke man. Gebeld om de telefoon op te halen ipv te laten versturen . In eerste instantie werd niet opgenomen vanwege de drukte. Later heeft de man toch nog teruggebeld, ondanks dat ik niks had ingesproken. Zeer goede service. Ophalen was geen probleem.

23. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Prima bevallen en goede service!

Prima bevallen en goede service!
Toch enige twijfel vanwege een groot bedrag dus telefonisch contact gezocht en direct keurig te woord gestaan.
Iphone 16 s’avonds besteld en de volgende dag direct een bevestiging en nóg een dag later had ik de telefoon in bezit.

10. joulukuuta 2024

Blij verrast!

Was erg sceptisch of Phone Store Utrecht wel betrouwbaar was. Vooral omdat de prijs voor een iPhone 15 zoveel lager was dan bij de 'normale' grote partijen/webwinkels. Heb nog telefonisch contact opgenomen en kreeg een erg vriendelijke en behulpzame man aan de telefoon. Uiteindelijk de gok gewaagd en de iPhone besteld. Vandaag is deze binnengekomen en de telefoon was zoals aangegeven op de website nog geseald en de telefoon is een originele iPhone 15 waarbij alles werkt zoals het hoort. Ben dus blij verrast! Dit heeft me veel geld bespaard :) Nu maar hopen dat het allemaal zo goed blijft! ;)

3. joulukuuta 2024

Fijne zaak

Fijne zaak, reageert snel op mail en de levering volgt precies zoals belooft, houden zo dit komt steeds minder vaak voor.

28. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Prettig contact, flexibele instelling en goed geprijsd

Afgelopen weekend voor de tweede keer een iPhone gekocht bij de Phone Store Utrecht. Wederom een gunstige prijs ten opzichte van andere aanbieders en super fijn geholpen. Kon de iPhone op afspraak ophalen en de screenprotector werd er meteen opgezet. Ik kan deze winkel/verkoper van harte aanbevelen. Dank voor de prettige en flexibele service.

20. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin