1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Mobieo is de webshop voor jouw elektronica. Of je nou opzoek bent naar een nieuwe telefoon, tablet, laptop etc. Wij hebben het voor je. Als beste geprijsd met een betrouwbare en snelle service. Ook heeft u bij ons een bedenktijd van 14 dagen waardoor we zelfs voor de twijfelaars het juiste adres zijn en met 24 maanden garantie op de meeste producten ben je ook nog eens goed gedekt. Kort gezegd, Mobieo is er voor jou!

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Jullie hebben er een vaste klant bij!!

Beste online bestel ervaring tot nu toe, goed gecommuniceerd en service was boven verwachting.

Had voor het bestellen met de klantenservice gebeld (doe ik altijd bij zulke dure online aankopen) die gaven mij direct een betrouwbaar gevoel waardoor ik een bestelling heb gedaan.

De telefoon was gloednieuw en kwam netjes in gesealde verpakking aan, ook de verzenddoos was stevig ingepakt.

Maandag avond besteld, en ja hoor, dinsdag stonden ze al voor de deur.
Jullie hebben er een vaste klant bij!!

3. kesäkuuta 2024

Beste Rianne,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze service en communicatie. Het is geweldig om te horen dat onze klantenservice je vertrouwen heeft gewonnen en dat je bestelling vlekkeloos is verlopen.

Veel plezier met je nieuwe iPhone! We zijn er altijd voor jou en zijn vereerd dat je een vaste klant bent geworden. We zullen er alles aan doen om elke ervaring speciaal te maken, speciaal voor jou.

Klantenservice Team
Mobieo

Saanut 5/5 tähteä

Zelfde dag door spoed afgehaald

Last minute een nieuwe iphone gezocht voor mijn vakantie. Ik kon op de dag zelf het toestel afhalen.

Bedankt!

5. kesäkuuta 2024

Beste Hiebs,

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je last minute een nieuwe iPhone bij ons kon komen ophalen voor je vakantie. We zijn er altijd voor jou, zelfs op het laatste moment.

Geniet van je nieuwe iPhone en een geweldige vakantie gewenst!

Klantenservice Team
Mobieo

Goede service. Aanrader

Goede service. Voortaan bestel ik mijn telefoon bij hun. Zeker aangeraden.

4. kesäkuuta 2024

Hoi Jasper,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Je bent van harte welkom bij ons!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin