15 december besteld, 12 dagen later nog niks. Geen enkel manier om contact op te nemen en een waardeloze chatbot. Schaam jullie kapot zo zaken te doen! Edit; I already had contact with your useless c... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik dacht dat ik bij een Nederlands bedrijf/website bestelde. Stom dat ik niet verder heb gekeken. Na 9 dagen een telefoonhoesje ontvangen van dun splitleer die ik net zo goed op Temu had kunnen bestel... Näytä lisää
Bijbetaald voor een tracking code, deze nooit ontvangen. Beloofde snelle levering niet nagekomen. De chatbot zegt nu ineens dat het 8 werkdagen duurt, terwijl de website 3-4 dagen aan gaf en de pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had voor mijn vriendin een screenprotector besteld voor haar nieuwe smartwatch. Eerst de verkeerde besteld (omdat ik niet goed naar de maat had gekeken) en toen meteen in de avond gevraagd of dit g... Näytä lisää
PhoneLife is een van de grootste en beste online winkels van Nederland voor iedereen met een mobiele telefoon.
Bergkällavägen 34, 19279, Sollentuna, Ruotsi
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
tel.hoesje besteld, nooit gekregen een nep bedrijf

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Een smartwatch case besteld, PhoneLife leverde een ander product, namelijk een case voor een oudere model van de smartwatch.
Op de PhoneLife.nl website worden expliciet beide cases aangeboden.
Ik vroeg om het omruilen van het verkeerd ontvangen product voor de juiste, maar de klantenservice bleef maar adviseren om de case toch maar te proberen, en anders beeldmateriaal terug te sturen dat het niet past.
Dit weigerde ik; voor het risico op schade (buiten garantie), en ondanks gebruikerservaringen en de fabrikant-productpagina die aangeven dat het niet compatibel is.
Verder is dit het punt niet: PhoneLife heeft een verkeerd product geleverd en wilde niet het juiste product leveren - ook al staat die alsnog op de website vermeld.
Uiteindelijk zelf teruggestuurd en aanschafkosten teruggekregen. Maar niet mijn kosten voor de terugverzending, ondanks dat ik hiervan een klacht maakte en volgens hun retourbeleid de kosten van een "foutieve levering" ook zouden worden vergoed.
Op mijn eerste support ticket over de verkeerde levering, en een aparte ticket over een klacht over de gang van zaken, is geen notificatie gekomen van afhandeling of afsluiting.

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Belachelijk bedrijf m.b.t. retourneringen. Bandje wat ik ontvangen heb is te groot, maar als ik deze wil terugsturen, moet dit op eigen kosten naar een adres in ZWEDEN!!!!! Oplichters!!! Ik koop toch iets bij een webshop waar .NL achter staat! Terugsturen kost me meer dan het hele bandje. Goed verdienmodel hanteert deze webshop!

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
At first they pretend to be a dutch company , then their communication is horrible and after 6 days waiting they sent the wrong article , and then you have to sent it at own cost back !!!!!!
stay away from this company!!!

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Producten prima, levertijd wat lang

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Goede levering,mooi artikel past precies.

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Besteld op 30-10-2023 en nog steeds niet ontvangen. De klantenservice heeft een computergegenereerd antwoord, 'stuurt' opnieuw de bestelling die vervolgens ook niet wordt verzonden of überhaupt aankomt en dit nog een paar keer in de herhaling. Gelukkig voor achteraf betalen via Klarna gekozen, ik bestel hier nooit weer.
Ik las reviews over bezorger Budbee, mijn pakket zou met PostNL worden verzonden. Ik denk niet dat zozeer aan de bezorger ligt (altijd goede ervaringen met PostNL en Budbee) maar aan de verkoper Phonelife.

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Telefoon hoesje besteld nu 3 weken verder en nog steeds niks binnen. Krijg geen antwoord op email en mijn email word geweigerd door hun.

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Na een kwijtgeraakte bestelling is dit opnieuw verzonden en wel binnen gekomen.
Goede mailwisseling en snelle oplossing.

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
De sluiting van het zustersbandje ging al na een week kapot. Ze hebben hiervoor meteen een nieuwe opgestuurd. Echter was de kwaliteit van dit bandje net zo slecht. Het milaneesbandje dat ik erbij had besteld is na een half jaar ook kapot gegaan. Service was prima, maar kwaliteit erg slecht!

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Vlug bezorgd en een fijne betaal optie
Alleen jammer dat je bij een retourzending naar zweden de kosten zelf moet betalen.

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Geweldige constructie om klanten op te lichten.
Je koopt artikel en als moet retourneren dan moet je dat op je eigen kosten naar retouradres naar zweden opsturen terwijl je artikel in nederland koopt en sturen ze het vanuit Beverwijk naar je toe.
Kortom: oplichterij
Zie ook foto’s

Vastaus yritykseltä PhoneLife.nl
Product (een pasjeshouder van nog geen 15 euro) nooit ontvangen en nu al eindeloos aan het mailen daarover. Zij beweren dat aan mijn account een ander adres is gekoppeld dan mijn eigen adres. Ik heb echter geen account en op de bevestiging staat gewoon het goede adres.
Telefoonhoesje snel ontvangen. Lijkt voor alsnog van goede kwaliteit. Heel tevreden mee!
Bestel je een hoesje maar vooraf weet je niet dat het helemaal uit Zweden moet komen. Niet echt goed voor het milieu en helemaal niet fijn voor je portemonnee als je iets retour wilt zenden. Kosten mij €9!! Voor iets dat ik verkeerd besteld had. Hier ga ik dus nooit meer iets bestellen want dit zouden ze voordat je een bestelling plaatst duidelijk moeten maken !
Ze beloven dat je artikel 2-5 dagen bezorgd is. Na 7 dagen een bericht gestuurd met de vraag waar mijn artikel blijft. kreeg terug dat ik maar even tot vrijdag moest wachten. Dat was dan 10 dagen later. Pas toen werd er een nieuwe gestuurd. Al met al bijna een maand gewacht voor een artikel die ik bij een ander de volgende dag bezorgd zou kunnen hebben. Zeer slecht dit dus en zeker geen aanrader!
Op 4 juni 2023 een bestelling geplaatst, op 20 juni 2023 maar eens gaan mailen dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden omdat ik nog steeds niets heb ontvangen. Vervolgens wordt er niet ingegaan op het feit dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden, maar krijg ik alleen de vraag of mijn naw gegevens kloppen.
Na dit bevestigd te hebben krijg ik een mail dat mijn bestelling opnieuw is verzonden, dit zonder enig overleg. Dus nogmaals benadrukt dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden en mijn geld terug wil. Tot op heden krijg ik geen reactie meer van PhoneLife.
Wij bestellen hier nooit weer iets . 5 dagen later . We zijn bij 2 adressen wezen kijken omdat de tablethoes in een budbee box zou liggen . Na contact met budbee schijnt het nog onderweg te zijn van Zweden naar Nederland. Het is erg slecht geregeld en duurt te lang voor de norm tegenwoordig .
Fast shipping from Sweden and great service! I had a problem with the metal strap I ordered for a smartwatch, and after providing some clarification Phonelife replaced the defective unit free of charge. Also, the communication was very polite!
Zit al een maand op mijn bestelling te wachten. Was verstuurd maar word niet bezorgd door post.nl. Toegezegd dat mijn bestelling opnieuw verzonden word, maar daarna helaas nog steeds niks ontvangen. Echt een waardeloos bedrijf waar ik nooit meer wat bestel.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.