Min pakke ved ingen hvor er henne, da butikken er fuldstændig lukket. Der står på websiden, at butikken har åben, men alle gange jeg har været dernede, har den lukket for enten ferie eller bare "midle... Näytä lisää
A great experience. My phone screen shattered yesterday — and today it was fixed in 20 minutes: perfectly! Great service, speedy, reasonable price. This place also sells inexpensive phone cases, ch... Näytä lisää
Super service! Efter et voldsommere møde mellem min iphone og et køkkengulv valgte jeg, at kontakte phonebutler. Ligeså super presset over situationen som man nu kan være når ens mobil bliver sma... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Markedets bedste og hurtigste service indenfor reparationer af smartphones, tablets og MacBooks. Vi reparerer alle varianter af smartphones, tablets, Macbooks, bærbar og PC samt meget andet elektronisk udstyr. Vi tilbyder express service i butik mens du venter eller afhenter og leverer direkte ud hos dig på din arbejdsplads.
Valkendorfsgade 19, 1151, København K, Tanska
- 71 99 21 81
- info@phonebutler.dk
- phonebutler.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Rigtig god betjening og professionelt…
Rigtig god betjening og professionelt arbejde. Min mobil blev lavet inden for den halve time, som jeg blev stillet i udsigt da jeg indleverede den. Kan klart anbefales.

søde fornuftige mennesker

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Hurtig og venlig ekspedition.

Samsung S9 Display
I've had my Samsung's S9 display replaced a few days back, after I dropped my phone. They also replaced a ribbon cable that was discovered to be damaged. My phone works like a charm again.

Great and fast service
Great and fast service. Good communication and very professional. I highly recommend 😁

Alt perfekt
Rigtig godt min mobil blev hentet og leveret inden for 4 timer og reparation var lavet perfekt lignende en ny mobil igen. Kan stærkt anbefale dem.

Best service in Copenhagen

Det fungerer upåklageligt.
Det fungerer upåklageligt.
Kan varmt anbefales.
Hilsen Gernyx.

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Superbetjening pg lynhurtig reparation.

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Meget meget fin service og hurtig…
Meget meget fin service og hurtig klargøring af min telefon. Kan klart anbefales. Der kan ikke sættes en finger på phonebutler hellere en ekstra stjerne

Fantastisk service
Fantastisk service. Man afleverer og henter indenfor 15 minutter. Eneste negative er de holder til i centrum så parkering er dyrt

Hurtig og god service
Phonebutler var super hurtige til at skifte skærmen på min iPhone og det spiller bare 100%. Flinke gutter. Kan kun anbefale dette sted!

Hurtigt og nemt
Det var hurtigt, nemt og billigere end de andre muligheder, jeg havde kigget på. Det fremgik dog af ordrebekræftelsen, at jeg ville modtage en mail, hvoraf ville fremgå, hvornår de ville hente telefonen. Den fik jeg imidlertid aldrig, så jeg blev lidt forvirret, da deres medarbejder dukkede op. Udover det var der dog ingen problemer - jeg fik hurtigt min telefon tilbage, og den fungerer perfekt.

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Fast, reliable and convenient. :)
We have used Phonebutler for companies repairs many times and we can only recommend the company!
Their service is fast, reliable and convenient. :)

Luksus service!
Super fedt koncept hvor man får hentet sin telefon (fx imens man er på arbejde) og få timer senere bliver den tilbageleveret så god som ny.
Super venlig kundeservice og flinke chauffører der henter og leverer. Jeg er fan!