Min pakke ved ingen hvor er henne, da butikken er fuldstændig lukket. Der står på websiden, at butikken har åben, men alle gange jeg har været dernede, har den lukket for enten ferie eller bare "midle... Näytä lisää
A great experience. My phone screen shattered yesterday — and today it was fixed in 20 minutes: perfectly! Great service, speedy, reasonable price. This place also sells inexpensive phone cases, ch... Näytä lisää
Det var hurtigt, nemt og billigere end de andre muligheder, jeg havde kigget på. Det fremgik dog af ordrebekræftelsen, at jeg ville modtage en mail, hvoraf ville fremgå, hvornår de ville hente telefon... Näytä lisää
Super service! Efter et voldsommere møde mellem min iphone og et køkkengulv valgte jeg, at kontakte phonebutler. Ligeså super presset over situationen som man nu kan være når ens mobil bliver sma... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Markedets bedste og hurtigste service indenfor reparationer af smartphones, tablets og MacBooks. Vi reparerer alle varianter af smartphones, tablets, Macbooks, bærbar og PC samt meget andet elektronisk udstyr. Vi tilbyder express service i butik mens du venter eller afhenter og leverer direkte ud hos dig på din arbejdsplads.
Valkendorfsgade 19, 1151, København K, Tanska
- 71 99 21 81
- info@phonebutler.dk
- phonebutler.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Så god service og mega hurtig betjening

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Super effektivt og professionelt.

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
fantastisk service selv om min computer…
fantastisk service selv om min computer ikke kunne laves

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Super nice customer service!

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Dårlig service først, men det er der rettet op på :-)
Jeg købte et mobilbatteri, som ikke virkede, og fik først svar på min henvendelse, da jeg gav en skidt anmeldelse her.
Efterfølgende har jeg fået det fulde beløb refunderet :-) Derfor er denne anmeldelse ændret fra 1 til 3 stjerner.

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
good service prafikt job og price

Fantastic service
Fantastic service. Had a new screen on my phone in 25 minutes for a fair price :)

Helt super betjening
Helt super betjening, service og slutprodukt.
Jeg tænker der på sigt opfindes en skærm til smartphones der ikke kan flække - men indtil da er det her en god løsning.

Hurtig og god betjening
Hurtig, flink og kompetent betjening

Top Service
Jeg kontaktede Phonebutler som ny kunde da en af mine ansatte havde en defekt skærm.
Efter 15 minutter fik vi besøg af Phonebutler på kontoret som afhentede den defekte telefon. og 1 time senere var Phonebutler retur med en enhed som var så god som ny.
Super serviceminded og hurtig respons

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Very nice and helpful staff
Very nice and helpful staff. They are working very fast and they know what they are doing :) I recommend :)

Vastaus yritykseltä Phonebutler.dk
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service! Kan klart anbefales!