Phonebutler.dk Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Min pakke ved ingen hvor er henne, da butikken er fuldstændig lukket. Der står på websiden, at butikken har åben, men alle gange jeg har været dernede, har den lukket for enten ferie eller bare "midle... Näytä lisää

A great experience. My phone screen shattered yesterday — and today it was fixed in 20 minutes: perfectly! Great service, speedy, reasonable price. This place also sells inexpensive phone cases, ch... Näytä lisää

Det var hurtigt, nemt og billigere end de andre muligheder, jeg havde kigget på. Det fremgik dog af ordrebekræftelsen, at jeg ville modtage en mail, hvoraf ville fremgå, hvornår de ville hente telefon... Näytä lisää

Super service! Efter et voldsommere møde mellem min iphone og et køkkengulv valgte jeg, at kontakte phonebutler. Ligeså super presset over situationen som man nu kan være når ens mobil bliver sma... Näytä lisää

1. Sähkölaitekorjaus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Markedets bedste og hurtigste service indenfor reparationer af smartphones, tablets og MacBooks. Vi reparerer alle varianter af smartphones, tablets, Macbooks, bærbar og PC samt meget andet elektronisk udstyr. Vi tilbyder express service i butik mens du venter eller afhenter og leverer direkte ud hos dig på din arbejdsplads.

Keskitasoinen

God service.

6. huhtikuuta 2019

Hej Thorbjørn.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes at vi leverer en god service

Phonebutler

Så god service og mega hurtig betjening

Hej Julie.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du synes at vi leverer en god service og hurtig betjening.

Fremragende butik

Hej Christian.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du synes vi har en fremragende butik.

Great

Great, god service.

Hej Peter.

Perfekt service

Perfekt service - lynhurtig rep

3. huhtikuuta 2019

Hej Michael.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes at vi leverer en perfekt service og hurtig reparationer.

Phonebutler

Super effektivt og professionelt.

21. maaliskuuta 2019

Hej Louisa.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes vi leverer en super effektiv og professionel service.

Phonebutler

fantastisk service selv om min computer…

fantastisk service selv om min computer ikke kunne laves

19. maaliskuuta 2019

Hej Brian.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er ked af at din computer ikke kunne repareres i denne omgang men vi er klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til enden din smartphone, tablet eller bærbar computer i fremtiden.

Tak for at være kunde hos Phonebutler.dk :)

Phonebutler

Super nice customer service!

13. maaliskuuta 2019

Dear Martin.

Thank you so much for your great review of us.

We are really happy to hear that you think we offer super nice customer service.

Thank you for being a customer at Phonebutler.dk - we are always ready to help if the damage happen for your phone, iPad or laptop :)

Phonebutler

Dårlig service først, men det er der rettet op på :-)

Jeg købte et mobilbatteri, som ikke virkede, og fik først svar på min henvendelse, da jeg gav en skidt anmeldelse her.
Efterfølgende har jeg fået det fulde beløb refunderet :-) Derfor er denne anmeldelse ændret fra 1 til 3 stjerner.

13. maaliskuuta 2019

Hej Kit.

Vi er rigtig kede af at høre at du har haft denne oplevelse hos os og din reparation har ikke levet op til de højeste standarder som vi bestræber os efter med både kvalitet, service og pris.

Vi lever af vores glade kunder og går altid rigtig langt for at imødekomme deres forventninger.

Vi har ikke været hurtig nok til at reagere og ville ønske at du havde ringet til os og fortalt om problemet så vi kunne få dette løst.

Som en del af vores tilfredsheds garanti tilbyder vi dig en fuld tilbage betaling af dit køb. Du må gerne sende os en mail til: info@phonebutler.dk med dine bank oplysninger og kvitterings nr og du vil have modtagepengene på din konto indenfor 3 dage.

Tak for at være kunde hos Phonebutler

Phonebutler

good service prafikt job og price

5. helmikuuta 2019

Dear Zia.

Thank you so much for your great review of us.

We are really happy to hear that you think the service was good and you are happy with the prices.

Thank you for being a customer at Phonebutler.dk - we are always ready to help if the damage happen for your phone :)

Fremragende service!

Fremragende service og gode priser.

25. tammikuuta 2019

Hej Christian.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes du fik en fremragende service og at vi tilbyder gode priser.

Bedste sted i byen!!

10. tammikuuta 2019

Hej Alex

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes vi er det bedste sted i byen!

Fantastic service

Fantastic service. Had a new screen on my phone in 25 minutes for a fair price :)

9. tammikuuta 2019

Dear Aron.

Thank you so much for your great review of us.

We are really happy to hear that you think the service was fantastic and we have fair (good) prices.

Super hurtigt

Super hurtigt, nemt og godt

3. tammikuuta 2019

Hej Jens-Peter.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes du var hurtigt og nemt at bruge vores services.

Helt super betjening

Helt super betjening, service og slutprodukt.
Jeg tænker der på sigt opfindes en skærm til smartphones der ikke kan flække - men indtil da er det her en god løsning.

13. joulukuuta 2018

Hej Gorm.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og glad for den betjening du fik hos os.

Hurtig og god betjening

Hurtig, flink og kompetent betjening

9. joulukuuta 2018

Hej Anders.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og du fik en hurtig, flink og kompetent betjening.

Top Service

Jeg kontaktede Phonebutler som ny kunde da en af mine ansatte havde en defekt skærm.
Efter 15 minutter fik vi besøg af Phonebutler på kontoret som afhentede den defekte telefon. og 1 time senere var Phonebutler retur med en enhed som var så god som ny.
Super serviceminded og hurtig respons

7. joulukuuta 2018

Hej Nima.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes vi var super serviceminded og med hurtig respons.

Phonebutler

Very nice and helpful staff

Very nice and helpful staff. They are working very fast and they know what they are doing :) I recommend :)

5. joulukuuta 2018

Dear Marta.

Thank you so much for your great review of us.

We are really happy to hear that you have been satisfied with our fast services and you would recommend us to people you know!

Super godt sted!

4. joulukuuta 2018

Hej Simon.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes vi har et super godt sted.

Tak for at være kunde hos Phonebutler.dk - vi er altid klar til at hjælpe hvis skaden skulle ske :)

Phonebutler

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service! Kan klart anbefales!

4. joulukuuta 2018

Hej Sofia.

Tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds og synes det var en god og hurtig service du fik.