Min datter havde været så uheldig at smadre sin skærm på sin helt nye iPhone 17pro. Hos Phone-Lab har de været så flinke og behjælpelige og ydet en god service. Mange tak for hjælpen.
Jeg skulle have fået panserglas og cover på min telefon og det gik hurtigt, og god service og til også en rigtig god pris
Henrikas i Hillerød var sød og dygtig til sit arbejde
Phone Lab i slotsarkaderne er super hurtig og de har altid et smil på. Jeg vil helt klart kun anbefale at få lavet mobilen der 👍🏻👍🏻
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Hilleröd
Hilleröd, en mae kompetent man, som hjälpt med
Reparationer,samt goe råd, kan varmt rekkomenderes
God service
God service, det tog ham 10 min at fikse min telefon👍😁
Makker bag disken er den bedste!!!
Rigtig god service
Rigtig god service, panserglasset sidder helt perfekt og til en god pris.😁😁
Hurtig tilfredsstillende arbejde tak
Hurtig tilfredsstillende arbejde tak. 3400 Hillerød
Super god og hurtig service
Snavs i ladeport
Snavs i ladeport
Havde fået snavs i ladeporten på min IPhone 17 Pro kunne derfor ikke lade, øv. Det blev fikset på 10 min.
Vi har altid fået super god hjælp og…
Vi har altid fået super god hjælp og vejledning her.
Ahmed er super god til sit arbejde og…
Ahmed er super god til sit arbejde og udfører det til fulde! Altid kanon god service!
Bedste service nogensinde fik lavet…
Bedste service nogensinde fik lavet glas på min iphone den VIRKER PERFEKT
Meget godt og god servis
Virkelig god service
Perfekt service i slotsarkaderne…
Perfekt service i slotsarkaderne Hillerød
De er super hurtig og gode i Hillerød