Saanut 5/5 tähteä

Amazing bike and nice design, I’ve had it for a year now and no issues whatsoever, it works perfectly and confortable, even with 2 people. Definitely recommend!

Saanut 4/5 tähteä

Phatfour FLX gekocht. Echt een fijne fiets ! Super degelijk en toen ik een probleem had met het display heeft Phatfour het keurig voor me opgelost door binnen de garantie een heel nieuw ge-update disp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

This bike is simply amazing ! I bought a fatphout FLX-S at Les hauts vélos in paris. Pure pleasure riding the biking around the streets of paris. Impeccable customer support. Stylish, fast, co... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

2e hands phatfour flx gekocht voor van 1e eigenaar. heerlijke fiets en echt wat anders dan de Chinezen ouxi H9 van mijn zoon. Helaas na een week gebruikt stopte de ondersteuning. Contact met phatfour... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Polkupyörien tukkumyynti
  2. Polkupyöräliike

Tietoja yrityksestä Phatfour

Yrityksen kirjoittama

Phatfour: Dutch Hand Crafted e-bikes

With an urban lifestyle in mind, we design and handcraft our e-bikes so people can have an e-bike that is tough and cool enough to grasp any opportunity at hand in a sustainable way. Our Pretty Hot And Tough bikes are an unmissable asset in urban living.

They are customizable, have a phenomenal range, support an urban design and have the highest quality as we personally test all our nuts, bolts, brakes, power units, accessories and more.

With an urban lifestyle in mind, we want to give people the confidence to go anywhere and do anything with a fatbike that fits a modern and conscious lifestyle.

Craftsmanship fuels this mindset, we translate our freethinking thoughts on what urban mobility should be to great design, and we pay attention to the smallest details that are put together by our own hands.

Discover our fatbikes

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Perfect opgelost

Ik “was”eigenlijk helemaal niet tevreden. 3X terug geweest naar de winkel waar ik hem gekocht had. Omdat de display om de fiets aan te zetten continu kapot ging.

Contact gehad met Phatfour zelf. Ze hebben mijn fiets opgehaald en er een nieuwe versie display opgezet. Hij werkt nu weer super goed.

Super blij met m’n fiets. Dank jullie wel voor de goede service.

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Carmen, wat vervelend om te horen dat je problemen ervaart met de fiets. Graag horen we bij welke winkel je de fiets hebt gekocht, zodat we contact kunnen opnemen met de fietsenwinkel om het probleem te verhelpen. Zou je kunnen mailen naar support@phatfour.com?

Beste Fatbike tot nu toe

Het is gewoon een super vette bike. Zit lekker en met een 750 w accu haal ik afstanden tussen de 80 en 100 km en dan moet ie echt soms hard werken. De automatische transmissie vind ik ook geweldig. Spreek regelmatig mensen met een derailleur maar die wordt niet of nauwelijks gebruikt.

Eén heel klein minpuntje ga ik ook even noemen maar dat mag de pret niet drukken.
Als je de accu gaat opladen blijft deze op het percentage staat waar je begint met opladen. Als het display dan uitgaat is de accu vol. Volgens de dealer zal dit softwarematig worden opgelost maar zoals ik al zei kost dat geen (deel) van een ster 🌟 🤣

Een heerlijke bike die ook voor de lange afstanden prima z’n werk doet

1. elokuuta 2023

Mooie fiets, slechte elektronica

Mooie fiets, kwaliteit van elektronica helaas minder.

Ik heb de Phatfour FLX nu een aantal maanden, de fiets bevalt wel en rijdt fijn.

echter is mijn display nu al twee keer vervangen omdat bepaalde knoppen stopte met werken (aanknop 1e keer, ondersteuningknop 2e keer).

Nu is de aanknop weer stuk, maar ik heb geen zin om het te laten vervangen en weer een week mijn fiets kwijt zijn.

Over de elektronica valt ook nog meer te zeggen, zoals:

Waarom 9 ondersteuningsstanden? die je bij elke keer opstarten 9 keer dat knopje moet indrukken. Ook is het aanzetten soms nog een opgave, er gebeurt vaak een soort glitch waar hij na het aanzetten gelijk uitvalt. Dit proces herhaalt zich dan zo'n 5 a 10 keer totdat hij aanblijft, een beetje irritant.

Als de fiets eenmaal aanstaat en rijdt is het een hele fijne fiets met goede vering, heel erg robuust en een lang zadel waar makkelijk twee mensen op passen. De trappers hebben ook veel grip (fijn in nat weer) door de "spikes" die erop zitten, wel erg pijnlijk als je deze tegen je schenen krijgt (meerdere keren gebeurd). De remmen zijn ook top en werken als een tierelier, geen gepiep bij remmen (zoals Vanmoof) en ook geen slippende banden (ook zoals Vanmoof).

Fietst de FLX fijner dan mijn vorige fiets (Vanmoof S3): ja.
Is de FLX makkelijker/handiger in de omgang: absoluut niet.
Gaat hij even vaak kapot: het lijkt er bijna wel op.
Is de FLX een aanrader: als je je aan de regels houdt en je wil een fatbike wel.

Saanut 3/5 tähteä

Mooie fiets en rijd erg fijn. Wel wat min puntjes

Mooie fiets en rijd erg fijn.

2 minpunten.

- in 2 maanden tijd al vaak een storing gehad waarbij de led display uit en aan blijft gaan.
- garantie vervalt als de fatbike iets wordt opgevoerd. Dit had de verkoper beter kunnen melden.

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Bartine, goed te horen dat de fiets fijn rijdt.

Het beste kun je even langs de fietsenwinkel gaan waar je de bike hebt gekocht. Die kunnen kijken of je display moet worden vervangen.

Saanut 1/5 tähteä

Geen goede ervaringen met service bij problemen.

Ik probeer al meer dan een maand via de MOEVS Eindhoven jullie te bereiken voor een garantie zaak, maar krijg steeds te horen dat jullie op de mails die zij naar phatfour sturen geen respons krijgen. Het er is iets mis met de apparatuur van de fatbike. De snelheidsindicatie klopt niet met de daadwerkelijke snelheid. De fatbike geeft op het scherm aan dat hij 27 gaat, maar hij gaat daadwerkelijk zo’n drie kilometer langzamer. Dit is erg hinderlijk. Ik wordt nu door elektrische fietsen ingehaald omdat de maximale snelheid nu slechts op 22 km per uur ligt. Deze informatie is al geruime tijd bij jullie bekend maar er is nog nul actie op ondernomen. Het is overduidelijk dat dit in de apparatuur zit en dat ik dit niet zelf heb veroorzaakt. Ik zou het er op prijs stellen als er snel een oplossing komt en of ik gezien het feit dat dit binnen de garantie valt gewoon een nieuwe goed functionerende fatbike krijg.

30. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Loes, we begrijpen je frustratie helemaal. Zou je ons kunnen mailen op support@phatfour.com, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je probleem z.s.m. wordt opgelost.

Fiets zelf is fantastisch

Fiets zelf is fantastisch! Rijdt erg goed en alles werkt perfect. Als ik er mee fiets, dan val ik op door mijn grote glimlach. De reden waarom ik de fiets geen 5 sterren heb gegeven is, omdat de fiets in twee maanden tijd tot twee keer is gestolen (in Amsterdam). Voor de prijs die ik er voor heb betaald had ik wel gehoopt dat de fiets vanzich zelf een iets betere beveiliging zou hebben.

1. heinäkuuta 2023

Heerlijke fatbike

Goede degelijke fatbike wat goed in elkaar zit. Enige minpunt vind ik zelf de spatborden dat deze van kunstof zijn en slap vast zitten.
Krachtige motor en goede remmen. Erg te vreden

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind jullie Phatfour helemaal te…

Ik vind jullie Phatfour helemaal te gek, maar het zadel is ronduit waardeloos hierover ook contact met jullie gehad maar jullie geven niet thuis en willen ook niet werken aan een oplossing.
Dus eigenlijk verdienen jullie qua service nul sterren

Saanut 1/5 tähteä

We hebben alleen maar ellende met de…

We hebben alleen maar ellende met de fiets, vanaf mei aangeschaft al twee keer terug naar de dealer, 3 lekke banden, mijn zoon heeft letterlijk buikpijn van de aanschaf van deze fiets

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Inge, wat vervelend dat je problemen ervaart met de fiets. We hopen dat de lekke banden inmiddels gerepareerd zijn. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kun je mailen naar support@phatfour.com.

Saanut 1/5 tähteä

Fiets was echt vanaf dag 1 ellende heb…

Fiets was echt vanaf dag 1 ellende heb 3 maanden gehad waarvan 2 weken mee gefiets alleen maar problemen met de fiets

Vastaus yritykseltä Phatfour

Beste AJ, jammer om te horen dat de bike niet bevalt. We zijn benieuwd bij welke fietsenwinkel je de fiets hebt gekocht en wat de problemen waren/zijn. Zou je een mail kunnen sturen naar support@phatfour.com

Minder dan verwacht

Voorvork voelt zeer goedkoop aan tijdens rijden. 750wh accu voldoet totaal niet aan verwachting...max 46km bereik in zomer, deze dagen nog minder. Had er meer van verwacht volgens opgave.

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Frans, er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de maximaal te behalen afstand.

- Ten eerste de bandenspanning. Beide banden moeten op 2.0 bar staan. Als dit minder is kan de range tot wel 35% afnemen.

- Verder is het totaalgewicht van fietser en belading van invloed. Hoe hoger het totaalgewicht, hoe eerder de accu leegloopt.

- Daarnaast is de manier van fietsen van grote invloed. Tijdens het optrekken verbruikt de bike velen malen meer dan wanneer er op constante snelheid wordt gefietst.

- Ook het weer heeft invloed op de maximale range. Bij een buitentemperatuur rond de 5 graden Celsius neemt de maximale range rond de 20% af.

- Op het display is het verbruik te zien. De staffel kun je vinden in de handleiding op onze website.

Wanneer je rekening houdt met bovenstaande factoren zou de range omhoog moeten gaan.

Mocht je verder nog vragen hebben met betrekking tot de range, dan kun je ons bereiken op support@phatfour.com.

Prima fiets maar..

Prima fiets, maar de boordcomputer gaat vaak stuk. Fietsenmaker zei dat dit vaak gebeurde bij phatfours maar kreeg geen oplossing aangeboden van fabrikant

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Kim, graag horen we bij welke fietsenwinkel je de fiets hebt aangeschaft. Dan kunnen we contact opnemen en het onderdeel voor je vervangen. Kun je ons mailen op support@phatfour.com.

Saanut 2/5 tähteä

Nou er ging van alles kapot al na 2…

Nou er ging van alles kapot al na 2 maanden. lang moeten wachten voor de oplossing en reparatie. Uiteindelijk te horen gekregen door software dingen stuk gingen dus niet eens door mijzelf. Ik heb inmiddels 3 display op mijn fiets. maar ik zat wel 2 weken zonder fiets. Zonder enige oplossing zodat ik wel een fiets ter beschikking had voor werk. Uiteindelijk kon ik een leenfiets krijgen met een borg van €250. Slechte service voor z’n dure aankoop. Maar eerlijk is eerlijk de PHATFOUR FLX fietst als de beste!!!

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Jermano, het is uiteraard niet de bedoeling dat onderdelen stuk gaan na 2 maanden en je hoort een goede service te ontvangen bij de fietsenwinkel. We zijn benieuwd bij welke fietsenwinkel je de fiets gekocht hebt, zodat we hierover contact kunnen opnemen met de winkel. Wil je ons s.v.p. mailen op support@phatfour.com?

Gave Phatfour FLX!

Ik heb via Bike Centre Holland ( BCH ) een phatfour FLX gekocht, echt dik tevreden met de fiets. Heerlijk om een stuk mee te fietsen, degelijk gebouwde fiets, die doet wat je er van verwacht.

21. toukokuuta 2023

De fiets is prima

De fiets is prima, echter na 2 maanden ging de motorcontroller al defect. Dit is super opgelost door Scootersmart in Almere maar ze krijgen geen vergoeding voor de arbeidkosten. Ronduit slecht dat de consument dit moet betalen na 2 maanden fietsen.

Vastaus yritykseltä Phatfour

Hi Jim, vervelend om te horen dat je een probleem hebt gehad met de fiets. Een defecte motorcontroller valt onder de garantie waar de fiets is aangeschaft. De meeste winkels rekenen hiervoor geen arbeidskosten en dat verschilt per winkel. Wij zullen hierover contact opnemen met Scootersmart Almere.

Ervaringen met Phatfour

Een A merk verkopen en B service of minder leveren, dat is helaas waar we in Nederland goed in zijn geworden.
Ik heb een half jaar geleden 2 Phatfour fatbikes type FLX aangeschaft voor mijn kinderen. De eerste ging na 2 weken stuk, display probleem. Display vervangen en probleem opgelost.
De tweede fiets ging een maand geleden stuk, wederom het display.
De fiets staat nu nog steeds bij de fietsenmaker en ik ben nog steeds aan het wachten tot het kapotte onderdeel word geleverd en het probleem word opgelost.
En juist hier gaat het gruwelijk mis met Phatfour wat mij betreft. Er is GEEN service want die hebben ze uitbesteed aan allerlei tussenpartijen.
Ik heb de fietsen gekocht via fietsenwinkel.nl in Arnhem. Voor reparatie verwijzen zij me weer door naar de Kwik-fit e-bike service.
Beide aangeschafte fietsen zijn dus stuk gegaan en reparatie duurt erg lang. Iedereen wijst naar elkaar met als resultaat dat er helemaal niets gebeurt.
Al maanden zit ik ook nog te wachten op verschillende onderdelen (maandje, voetensteunen enz). Ze worden niet geleverd en er word niet gecommuniceerd. Ik kan niet eens meer bijhouden hoe vaak ik heb gebeld om te vragen hoe het zit. Wederom van het kastje naar de muur.
Conclusie:
Geweldige leuke fiets, als ie het doet, maar door de service die er dus niet is een meer dan frustrerende aankoop.
Je presenteren als een A merk in elektrische fietsen, veel verkopen en vervolgens geen service bieden... waar hebben we dat het afgelopen jaar toch meer gezien?
Update
07-11-2023:
Fijn dat jullie er zo snel voor gezorgd hebben dat het onderdeel is opgestuurd Phatfour.
Zouden jullie ook bij fietsenwinkel.nl in Arnhem na kunnen gaan of het bestelde mandje en de footpegs wellicht ook eindelijk eens een keer geleverd kunnen worden?
Udate 17-11-2023
Dank voor jullie interesse. Ik heb nog geen contact gehad met fietsenwinkel.nl en ook nog geen footpegs ontvangen. Inmiddels begrijp ik wel dat de problemen en de bereidheid om deze op te lossen niet bij Phatfour liggen maar vooral bij fietsenwinkel.nl Arnhem!

6. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Rob,

Wat vervelend om te horen dat je voor langere tijd ter reparatie staat bij een servicepunt. Wij waren hier helaas niet van op de hoogte.

We hebben net contact opgenomen met Fietsenwinkel.nl en wij sturen vandaag de benodigde onderdelen op om de reparatie uit te voeren.

Hopelijk kun je weer snel de weg op en genieten van de bike.

Nogmaals onze excuses.

Mochten wij nog verder iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag en stuur ons in dat geval een mail naar support@phatfour.com

Update: De footpegs zijn op voorraad en worden verstuurd. Het mandje is momenteel niet op voorraad. Fietsenwinkel Arnhem heeft je vandaag proberen te bellen. Ze proberen dit morgenochtend nogmaals.

Update 16-11-2-23: Heeft de winkel inmiddels contact met je opgenomen? Hopelijk is het opgelost.

Top fatbike!

Ik heb mijn fiets begin 2022 aangeschaft en ben nog steeds super tevreden. Na 3500km moest ik mijn banden vervangen, verder nog geen mankementen gehad.

10. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin