Wszystko działa i jest dobrze do czasu wylogowania z gospodarstwa domowego. Pomoc nie istnieje. Dwie wskazane ścieżki rozwiązania problemu nie działają. Firma nie potrafi, lub nie chce pomóc. Zapłaci... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sądząc po pozostałych recenzjach ta firma przestała prowadzić działalność. YouTube Premium przestało działać po 6 miesiącach. Brak odpowiedzi na reklamację. EDIT: ostatecznie subskrypcja została... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Korzystam z usług od b.dawna - śmię twierdzić od początków działania portalu - nigdy nie zostałem w żaden sposób wprowadzony w błąd jak kiedyś coś nie zadziałało jak trzeba to super zadziałała ich ob... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
jesli były problemy z działanie kodu, pieniadze zwracali. Jednak zdarzyło sie to dwa razy, poza tym zawsze wszystko ok.
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
Szybka wysyłka danych do kont i bezproblemowe dzialanie
Wszystko w porządku. Obsługa na wysokim poziomie.
Zawsze wszystko sprawnie i bez problemów, Dobry kontakt i szybka wysyłka kont ....
Zawsze wszystko sprawnie i bez problemów. Bardzo dobry kontakt.
Nie otrzymałem konta. Zapłacone BLIKIEM. Sprzedawca nie wywiązał się z umowy.

Vastaus yritykseltä pewnekonta.pl
Niestety z tą firmą nie mam żadnych dobrych doświadczeń. Spotify wkupiony niestety przestał działać! Odradzam

Vastaus yritykseltä pewnekonta.pl
Kontakt nie aż taki szybki. Co więcej już trzeci raz wyłączone dwa dni przed końcem, reklamacja i odpowiedź za pierwszym razem ok później już gorzej. Dodatkowo konto współdzielone z innymi. Popsuli się i kończę znajomość z nimi.

Vastaus yritykseltä pewnekonta.pl
Kupiłam Spotify na 3 miesiące, narazie działa. Wszystko w porządku. Sprzedawca wydaje się być uczciwy. Dobry kontakt poprzez Google i tam również opinie zamieściłam.Teraz Yt kupiłam na rok, zaufałam... Okaże się za jakiś czas, czy też wszystko będzie dobrze. Jeśli nie, to zmienię ocenę. Póki co polecam. Edit.14.02.25. Po roku używania yt premium - informuję, że wszystko było w porządku. Zaufanie do sprzedawcy się opłaciło. Właśnie biorę kolejny rok, jest trochę drożej niż było, ale mam nadzieję że dalej będzie działać. Dam znać
Konto Netflix
Po zapłaceniu, dosłownie po 10 sekundach dostałem emaila z moim kontem. Polecam z całego serca.
Witam :)Kupiłem u nich dwie subskrypcje, zapłaciłem i dostałem na e-mail info o wpłacie ale nie wiem co dalej, bo nic nie ma więcej. Jeśli to kwesti czasu to mogę poczekać, a czy to na TV też działa?Dodam że reklamację też pisałem.Pozdrawiam
Jeśli chodzi o szybkość jest ok tak jak powinno być niestety ceny są zbyt wysoki konkurencja zostawiła was w tyle.pozdrawiam
Wszystko super! Korzystam już drugi rok z YouTube Premium i zero problemów. Na pewno będę kontynuował. Szczerze polecam!