Since I started shopping at PetXL several years ago they have had several discounts, rebates and with every 6th bag of dogfood you buy you get a free bag with their loyalty program. In addition they... Näytä lisää
Er veldig fornøyd med dette spesialforet fra Royal har god effekt hos min hund.kan absolutt anbefale til andre som har hunder som danner krystaller i urinveiene.
Norsk nettbutikk med stort utvalg av produkter til ditt kjæledyr og hest.
4034, Stavanger, Norja
Rask og god service, og levering.
Dog stor hund bør ha store kuler

Vastaus yritykseltä PetXL
Effektiv handel, fikk alt som bestilt +en pose med gratis godbiter. Vanlig leveringstid

Vastaus yritykseltä PetXL
Ikke noe problem med dere. Jeg hadde trodd jeg skulle få leveransen i pakkeboks, som er rett utenfor hos meg, i stedet måtte jeg bruke bil for å hente den på post i butikk. Da kunne jeg nesten kjørt litt til og kjøpt fôret hos dyrlegen og fått det med hjem med en gang.

Vastaus yritykseltä PetXL
Always had great experiences dealing with PetXL in store or while ordering online. They are great!

Vastaus yritykseltä PetXL
bought dog food. only to come home and it was moldy/bad. called in but wasnt allowed to change the pet food bag..

God utvalg
Tilbudene som passer
Hyggelig betjening
Men litt sent levering hjem

Vastaus yritykseltä PetXL
Vi bestilte to hundeleker, på den ene var det bilde av en husky. De var veldig små og utgjør kvelningsfare for de fleste hunder som er større enn en chihuahua. Retur koster penger, så vi ville nesten ikke fått noe refusjon hvis vi returnerte de.