En pergola med super kvalitet og en trygg leverandør! Pergolaen ble bestilt rett før fellesferien og ble levert rett etter. Pergolaen ble trygt levert på gårdsplassen og monteringen gikk greit med m... Näytä lisää
Fantastisk service og god hjelp fra Deni. Svarte på alt eg lurte på og veldig positiv og hyggelig samtale om mitt prosjekt. Anbefaler Pergolux!
Tietoja yrityksestä Pergolux Norge
Velkommen til PERGOLUX!
PERGOLUX er et kvalitetsmerke fra Norge. Et stilig design, utmerket kvalitet og en overkommelig pris gjør vår pergola med lamelltak til et unikt produkt.Yhteystiedot
Idrettsveien 95, 5353, Straume, Norja
- 56 97 89 79
- kundeservice@pergolux.no
- pergolux.no
Fantastisk service fra Deni 👍
Deni Karimov ga en svært god…
Deni Karimov ga en svært god kundeopplevelse. Han var hjelpsom gjennom hele prosessen og leverte god service fra start til slutt. Han fremsto som blid, imøtekommende og svært på tilbudssiden. I tillegg var han både respektfull og seriøs i sin kommunikasjon. Alt i alt en selger som gjør det enkelt å føle seg trygg og godt ivaretatt. Anbefales.
Reklamasjon på Pergolux Varmelampe
Reklamasjon på Pergolux Varmelampe
ble raskt og flott ekspedert av kundebehandler Jamie og ny ble sendt i posten dagen etter.
Meget god kundeservice fra Deni i…
Meget god kundeservice fra Deni i forbindelse med bestilling/betaling!
Flott og god respons fra Jamie i…
Flott og god respons fra Jamie i Pergolux. Hun ordnet rett og slett alt for meg
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Veldig fornøyd med service hos Pergolux
Veldig fornøyd med service hos Pergolux
Må med dette nevne navnet Jamie, hun er helt fantastisk. 1 tlf inn , så var alt på stell.
🤩

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Veldig bra opplevelse med god service
Veldig bra opplevelse med god service og hjelp fra Deni Karimov for spørsmålene jeg hadde rundt min bestilling av perogla!

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Tusen takk til for suverent service
Tusen takk til Deni K for suverent, raske og detaljert service.
Jeg hadde behov for en del mindre komponenter og den var håndtert eksemplarisk 👍

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Veldig god oppfølging fra selger på en lørdag!
Veldig god service på telefon fra Deni Karimov. God respons på spørsmål angående modellen vi gikk for.
Håper resten blir like bra!
Mvh Martin

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Ryddig bestillingsprosess og svært hyggelig kundeservice.
Bestillingsprosessen var svært ryddig og kundeservice ved Deni Karimov var svært hyggelig.
Vi gleder oss til vi mottar Pergola’en 😊

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Fikk rask og hyggelig hjelp
Fikk rask og hyggelig oppfølging når jeg trengte hjelp med å bestille en reservedel. Jeg slapp til og med å betale!

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Fikk god hjelp av Demi Karimov til å få…
Fikk god hjelp av Demi Karimov til å få tak i reservedeler til min Pergolux S1.

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Jeg bestilte min pergola i dag over…
Jeg bestilte min pergola i dag over tlf. Super service, hyggelig og imøtekommende selger på alle mulige måter.

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Veldig god oppfølging fra flere selgere…
Veldig god oppfølging fra flere selgere i Pergolux. Rask og effektiv respons på spørsmål angående de forskjellige modellene og ikke minst god kunnskap om produktene de tilbyr. Vil trekke fra Georg og Keni som meget dyktige. Meget fornøyd. Mvh Ørjan Kønig S3 med ekstra utstyr.

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
Meget god personlig service og…
Meget god personlig service og oppfølging.

Vastaus yritykseltä Pergolux Norge
God service og oppfølging!

Kjøpte ny Pergolux for 3 år siden
Etter vår tidligere anmeldelse tok Pergolux kontakt med oss for å følge opp saken. De har tilbudt å hjelpe oss med å skaffe nye screen-vegger til vår Pergolux, selv om disse ikke lenger er i produksjon.
Vi opplevde dialogen som ryddig og imøtekommende. Nå har vi mottatt leveransen slik det ble avtalt og vi takker Pergolux for proff oppfølging og leveranse.
Tidligere innlegg:
Kjøpte Pergolux for 3 år siden. Nå får vi beskjed om at de ikke lager utstyr til modellen vår lenger. Skal vi virkelig måtte kjøpe ny pergola for å få en screen-vegg?
Anbefales ikke hvis du forventer oppfølging, reservedeler eller mulighet for oppgraderinger i kort fremtid.

Bestilte Pergola 3x4m.opplevde…
Bestilte Pergola 3x4m.opplevde følgende;
Mangel ved leveranse.Gikk flere måneder før alt kom.
Feil levering måtte vente flere mnd på resten.Flere e-poster telefoner til kundeservice.De klagde på at de hadde flyttet lagret til Tyskland.Førte høst med uvær ble 4m fastvegg 4 glass knust. Vi fikk nye sendt og monterte disse med ny profil ramme.Pergolaen ble tatt i bruk med møbler og div innredning.I desember ble på nytt 4m fastlegg tatt av uvær.Det ble skade på møbler og innredning på ca kr 15000,00m+ 4m fastlegg falt ut av profil ramme. Sente på nytt krav til Pegulux fikk svar at de ikke dekte noe, de ba meg kontakte mitt forsikringsselskap.Vi ba om at kjøpet måtte heves, vi kan ikke sette opp 4m fastglass for 3 gang. I tillegg lekker det fra taket. Vi kommer ingen veg med denne leverandør,slett/dårlig kundeservice.