Rask levering. MEN når dere oppgir at en garage flis på 40x40cm så regner jeg med at bruksflate pr. Flis er 40x40 å ikke 39x39. får dere oppgir målene med skjøte stussene som da forsvinner under n... Näytä lisää
Svært god kundeservice. De svarer raskt på henvendelser og er hjelpsomme og imøtekommende. Kjøpte drivhus og er veldig fornøyd med både service og kvalitet.
Fikk raskt gode svar på mine spørsmål, trekker litt ned at det er feil i tegninger som ligger på nettet, men ikke nok til at jeg trekker en stjerne. Alt i alt en god opplevelse.
Fasadenor.no er en norsk nettbutikk drevet av Vital E-Handel AS, spesialisert på et bredt utvalg produkter til hus, hjem, hage og fasade. Vi tilbyr nøye utvalgte produkter av høy kvalitet, spesielt tilpasset det norske markedet – alltid til konkurransedyktige priser og med trygge garantiordninger. Som en landsdekkende nettbutikk samarbeider vi med pålitelige frakt- og logistikkpartnere for å sikre rask og trygg levering til hele Norge. Vår største prioritet er å gi kundene en enkel, trygg og god handleopplevelse, og vi setter kundetilfredshet i fokus. Vi ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til en hyggelig handel hos Fasadenor.no – kvalitet og service du kan stole på!
Velleveien 15, 3118, Tønsberg , Norja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Rask og etterrettelig svar. Fornuftige priser og direkte tilbud med kostnader uten forespørsel.

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Tobias Olsen er kjempe hjelpsom, vi hadde en samtale med han ang. drivhus som vi har tenkt å bestille.
Han svarte på alle våre spørsmål med høy kompetanse.

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Supert service og hyggelige folk!
Ting løser seg raskt og enkelt.
Anbefales☺️

God service!
Ble oppringt og fikk avklart type dusjkabinett og resten ordnet seg perfekt.

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Transport er bortkastet og betale for, må nå kjøre 5 mil hver vei for og hente varene, eller det kan leveres om 1/EN uke.

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Fikk rask og hyggelig respons på henvendelsen min og det jeg hadde behov for hadde de i nettbutikken.

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Vi har i dag montert 2 stk garasjeporter fra Fasadenor. Har vært tidligere i kontakt med en som heter Mateus i kundeservice. Vi har fått god hjelp, rask respons og 2 stk flotte garasjeporter 😁👍

Utrolig god service og rask levering! Kjempefornøyd med produktet!! Anbefales

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Hyggelig mann som kom med levringen. Behjelpelig med å plassere den til lagring.

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Fantastiskt kontakt väldigt trevlig Snabb leverans hur smidigt som helst. Kan verkligen rekommendera

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Kjøpte garasjeinnreding via Auksjonen. Reiste til fasadenor for å plukke det opp. Produktet er utmerket og fy søren for en service! Litt dårligere manualer, men det er jo ikke noe problem, for de finner du på nettsiden demmes. Stor takk til gutta for laste hjelpen!

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Jeg ringte, en svarer sa at tlf var stengt, men like etterpå ringte dere meg opp og jeg fikk svar på det jeg lurte på. Bra👍🏻

Vastaus yritykseltä Fasadenor.no
Veldig hyggelige selgere. Hjelpsomme ved demonteringen av drivhuset i Kongstenhallen i Fredrikstad. Mange gode tips og råd. Nå gjenstår det bare å få montert det opp hjemme.