Saanut 5/5 tähteä

Super snabb service ! Kundbemötandet var inget annat än perfekt , super trevliga! Hämtade paketet hos dom , fick en genom gång av min beställning bara för att säkerställa så att allt var okej ( Vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

10/10. Snabb leverans, riktigt bra och fina parfymer! Flaskorna känns premium och även dofterna. Har testat andra företag och detta är i klart toppklass! Man märker att ni tänker på kundernas bästa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra parfymer för ett jäkla bra pris. Har testat många dupes från andra företag men inte känt att kvalitén varit den bästa. Märker stor skillnad på era och tycker de håller riktigt bra. Service... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Parfymerna är väldigt lika originalet direkt från första sprayen vilken man blir jätte glad över. Mina 2 favoriter av dom jag köpte är Gris charnel extrait och Baccarat rouge som är väldigt fina dofte... Näytä lisää

1. Kosmetiikkateollisuus
  2. Kosmetiikan tukkumyynti
  3. Kosmetiikkamyymälä
  4. Kosmetiikkaliike
  5. Verkkokauppapalvelu
  6. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Hej de unika med företaget är att vi säljer inspirerade parfymer till ett väldigt bra pris och just nu är det en stor efterfrågan på inspirerade parfymer

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Såå nöjd!

Underbar parfym. Det gick jättesnabbt att få beställningen. Mycket nöjd och kommer definitivt göra fler köp framöver. Rekommenderas!

18. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Lukta Gott som original dofterna men betala mindre!

349 Kr för parfymer i nästan 100% identiska dofter med original,enda skillnaden är att original märkena kanske håller längre pga mer procent olja,men av de fyra flaskor jag köpt hittils från denna sida har jag personligen tyckt att dofterna håller minst lika länge,och ibland har vissa dofter hållit sig kvar på tex jackan i flera dagar trots att jag ej tagit något nytt sprut. Så här sparar du både pengar och kan ändå lukta gott och imponera ditt sällskap eller kanske din partner! Rekommenderar starkt att handla härifrån då det är smidigt och snabbt frakt också!

1. maaliskuuta 2025

Inspired by Ombre Nomade från Perfume Drops

Som kund är jag väldigt nöjd med Inspired by Ombre Nomade från Perfume Drops. Doften är djup, rökig och lyxig, med en perfekt balans mellan oud, ros och läder. Den har en stark och långvarig sillage, vilket gör att den håller sig på huden och kläderna hela dagen.

Jämfört med originalet från Louis Vuitton är detta en imponerande tolkning – kraftfull, mystisk och elegant. En perfekt parfym för kvällar och speciella tillfällen. Mycket prisvärd och helt klart en av de bästa dofterna jag har testat från Perfume Drops!

Om du gillar intensiva, orientaliska dofter med en exklusiv känsla, är denna ett måste

2. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin