Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk ved tanken om at købe en pude uden at prøve den først, men PerfectPillow har virkelig overrasket mig positivt! Hovedpuden har gjort en kæmpe forskel for min søvn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har haft rigtig svært ved at finde den helt rigtige hovedpude, og har mange gange købt forkert og ligget dårligt. Med Perfect Pillow-hovedpuden har jeg selv kunne justere op og ned på fyld og e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Intet mindre end fantastisk. Købte puden til min gravide kæreste, men efter jeg havde haft taget den et par nætter, blev jeg simpelthen nødt til at købe en mere. Fantastisk produkt og virkelig god ser... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har nu sovet med Perfect pille i en måned og har oplevet en markant forbedring af min søvn. Det har været en gamechanger for mug at jeg selv har kunne justere hvor meget fyld der skal være i mon pud... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Perfect Pillow er ikke bare en anden pude – den står som symbol på en perfekt blanding af traditionelt håndværk og moderne innovation. Skabt med viden fra USA's top søvneksperter, introducerer vi Danmarks første aromaterapi pude. Vores design kombinerer den beroligende kraft af lavendel med avanceret køleteknologi, sikrende dyb og genopfriskende søvn. For os betyder bæredygtighed og kvalitet alt. Derfor er vores puder lavet af økologisk bambus, og er både veganske og allergivenlige. Med Perfect Pillow begynder din ultimative søvnoplevelse.
Rylevænget 32, 2880, Bagsværd, Tanska
Jeg bestilte en pude d.21/11-23. Jeg modtog en bekræftelse og hørte efterfølgende ingenting. Jeg henvendte mig pr mail uden respons et par gange. Men fik så langt om længe svar slut sidste uge. De havde haft utrolig travlt efter Black friday. De hastede min pude afsted, som i stedet var en adventsgave og ikke julegave, og den kom. Jeg har prøvet den og den er virkelig lækker! Kan virkelig anbefales!

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Trods en travl periode, med lidt lang levering så bliver der ydet en kanon service og hjælp. Samt det er en kvalitets pude man får.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Hvordan har jeg nogensinde kunnet sove uden denne pude, den er dejlig blød og får en til at slappe helt af :-)
Jeg vil helt klart anbefale Perfectpillow til andre
Jeg har haft svært ved at falde til ro inden sengetid. Jeg synes whitenoise har hjulpet, men sammen med aromaterapien fra the Perfect pillow, så sover jeg nu meget dybere og bedre. Super god og kompetent service og en hurtig levering. Klar anbefaling herfra
Købte fra perfectpillow da jeg oplevede problemer med ondt i nakken efter søvn. Min nye pude hjalp meget hurtigt på problemet, og derfor giver jeg dem en velfortjent 5-stjernet anmeldelse.
Det er en vanvittigt lækker pude, især den kølende del. Jeg sover fantastisk med den. Det er en helt anden oplevelse end almindelig pude.
Sov bedre med en pude fra perfectpillow! Bedste køb jeg har gjort mig. Tak for bedre nætter og ikke mindst en god service!
Skøn pude og hurtig levering.
Sov godt 😊
helt igennem fantastisk pude.
så fedt at jeg selv bestemmer hvor fyldig den skal være.
Har været en behagelig oplevelse og man sover rigtig godt med puden.
Den her pude er simpelthen for lækker, kan ikke huske sidst jeg sov så godt, som jeg gør med den her pude. Mine andre puder er blevet smidt ud.
Jeg er simpelthen så glad for mine aromaterapi puder fra PerfectPillow! Kvaliteten er fantastisk, og dufterne er beroligende uden at være overvældende. Jeg har endda oplevet en forbedring af min søvnkvalitet. Kundeservicen er også imponerende. Jeg kan varmt anbefale PerfectPillow til alle, der leder efter kvalitetsprodukter med en ekstra beroligende effekt!
Tak til PerfectPillow for denne fantastiske oplevelse!
Virkelig lækre produkter
Lynhurtig levering og fantastisk kundeservice.
Puden blev sendt afsted samme dag, som jeg bestilte og jeg er virkelig glad for den. Den har i den grad forbedret min søvn. Tusinde tak!
Super god pude der giver mig den perfekte støtte til min ømme nakke og samtidig dufter fantastisk og giver mig den skønneste beroligende effekt !! Super god oplevelse 🌟
Super god pude, der virkelig har hjulpet på en bedre nats søvn. Også en fed feature, at puden er allergivenlig.
Stor anbefaling herfra:)
God kundeservice, som tog hånd omkring min ordre.
Smart at man kan fjerne fyld, så den passer til alles forskellige behov. Sover dejligt på den og duften er mild og behagelig.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Efter at have brugt Perfect Pillow anbefaler jeg det til alle, der kæmper med en varm pude om natten. Førhen vendte jeg min pude ofte for at finde en kølig side, men med denne pude behøver jeg det ikke længere. Jeg kan se at min søvn er blevet markant bedre (resultater fra min Oura ring).
Puden var over al forventning, og har været så glad for mit køb
Har aldrig troet man vil kunne finde den perfekte pude, men det viser sig at perfect pillow lever op til sit navn
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.