Yritys on vastannut
Jeg har haft rigtig svært ved at finde den helt rigtige hovedpude, og har mange gange købt forkert og ligget dårligt. Med Perfect Pillow-hovedpuden har jeg selv kunne justere op og ned på fyld og e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har nu sovet med Perfect pille i en måned og har oplevet en markant forbedring af min søvn. Det har været en gamechanger for mug at jeg selv har kunne justere hvor meget fyld der skal være i mon pud... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Perfect Pillow er ikke bare en anden pude – den står som symbol på en perfekt blanding af traditionelt håndværk og moderne innovation. Skabt med viden fra USA's top søvneksperter, introducerer vi Danmarks første aromaterapi pude. Vores design kombinerer den beroligende kraft af lavendel med avanceret køleteknologi, sikrende dyb og genopfriskende søvn. For os betyder bæredygtighed og kvalitet alt. Derfor er vores puder lavet af økologisk bambus, og er både veganske og allergivenlige. Med Perfect Pillow begynder din ultimative søvnoplevelse.
Rylevænget 32, 2880, Bagsværd, Tanska
Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk ved tanken om at købe en pude uden at prøve den først, men PerfectPillow har virkelig overrasket mig positivt! Hovedpuden har gjort en kæmpe forskel for min søvn – det er både lettere at falde i søvn, og jeg vågner mere udhvilet. Den er samtidig utrolig skånsom for nakken, hvilket jeg virkelig har værdsat. Kan varmt anbefales til alle, der søger en pude, der lever op til sit navn!

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Endelig en pude som får mig til at sove uden nakkesmerter

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Intet mindre end fantastisk. Købte puden til min gravide kæreste, men efter jeg havde haft taget den et par nætter, blev jeg simpelthen nødt til at købe en mere. Fantastisk produkt og virkelig god service hos perfectpillow. Har anbefalet her i hele familien 🙌🏽✅

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Hurtigt svar og levering! Super god pude der giver en virkelig god støtte til min nakke! 🌟 kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Med Perfect Pillow-hovedpuden har jeg selv kunne justere op og ned på fyld og endelig fundet den helt rigtige størrelse.
Samtidig er der en kølende side, som er rigtig god på varme sommernætter.
Stor anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Det har været en gamechanger for mug at jeg selv har kunne justere hvor meget fyld der skal være i mon pude så den præcist har den form jeg ønsker. Samtidig har den afkølende del af puden hjulpet meget ved de varme nætter.
Det har været et fantastisk køb og vil varmt anbefale Andre at anskaffe sig selv en Perfect Pillow.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Puden kom i løbet af få dage og efter at have eksperimenteret lidt med mængden af fyldet i den, ligger jeg rigtigt godt på den. Den dufter svagt af lavendel. Der var et defekt pudebetræk med, men da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg straks et nyt.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Super hurtig levering på kun 2 dage. Den aromatiske duft af lavendel gør en kæmpe forskel. Jeg har lagt mærke til en forbedring i min søvnkvalitet siden jeg begyndte at bruge puden. Alt i alt synes jeg, at puden leverer over forventning.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Mega fed oplevelse! Puden kom lynhurtigt efter 2 dage. Flot indpakning, og dejlig aromatisk duft af lavendel - det havde jeg virkelig ikke forventet! Synes afgjort at puden lever op til sit navn!

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Jeg bestilte 2 puder, de er lige som forventet! Elsker at man kan tilpasse puderne som det passer en.
Der har ingen problemer været i forhold til levering eller noget, varen kom efter 2 dage. Jeg er super tilfreds med Perfectpillow!

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Vi er virkelig tilfredse med vores puder. Vanvittigt at tænke på stor forskel der er på at sove med den rigtige pude.
Kan helt klart anbefales hvis du ønsker at sove bedre.
De svarer ikke på ens henvendelser når man gerne vil gøre brug af deres returret.
Har skrevet mails, beskeder, messenger og på instagram.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Et meget besværligt system for at få en retur label, da jeg ikke kune lide puden.
Det er ikke til at få kontakt med dem og der går 7-14 dage før de svarer på mail.
Har sendt min pude retur d 9/3 og har endelig fået mine penge retur d 30/4.
Ikke et sted jeg vil handle igen.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Jeg er dybt frustreret !!!!!
Jeg købte 2 puder i december, og ønsker nu at benytte mig af returneringsmuligheden ( 101 dage )
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med perfectpillow via , chat , Facebook og mail og intet virker. Jeg står nu med 2 puder som jeg ikke kan bruge og ikke kan få returneret. De har ikke et telefonnummer så man kan ringe til dem , det er nok ikke helt tilfældigt.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Bestilte to puder i start januar, leveringstiden var lidt lang da de havde nogle problemer på deres lager, men var i hurtig og god dialog med Perfectpillow om det, så super kundeservice.

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Bestilte to puder i november - der var en del leveringstid, men da puderne kom, levede de op til forventningen. Lækkert indpakket og god kvalitet.
Lidt udfordringer med returnering - men dette blev også løst meget tilfredsstillende. Personlig feedback på mail - rigtig god kundeservice med medarbejder som gerne ville lytte til oplevelsen og afhjælpe. Bedste anbefalinger herfra 🤩
Jeg bestilte 2 perfekt pillows tilbage i december måned, for det første kom de alt for sent end hvad der var oplyst, og da jeg så skal returnere den ene af puderne, giver refusionspolitiken overhovedet ikke mening, den beder om ting man ikke kan gøre. Så nu står jeg med en pude jeg ikke kan sende tilbage. Øv. Jeg har kun et par dage tilbage til at kunne returnere.
Jeg har fået pengene tilbage fra den ene af puderne og det er jeg meget glad for. I var søde at snakke med og i beklagede meget. God dag:)

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Jeg har bestilt to puder d. 4. januar 2024.
I dag skriver vi d. 31. januar, og jeg har stadig intet modtaget?
Hverken puderne, eller i det mindste en opfølgende besked om forsinkelse.
Mon dette overhovedet er en legal webshop?

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
Bestilte en pude den 2. januar. Har intet modtaget den 11. januar.
Jeg har rykket, og fik 3 dage efter et svar. Tak for din interesse for vort produkt.
Opfølgning.
Forleden dag (11. marts) blev jeg ringet op af Morten fra Perfect Pillov. Han undskyldte mange gange for det uheldige forløb og tilbød at sende 2 puder uden beregning.
I dag har modtaget dem. Det kalder jeg for flot kundeservice.
Puden virker rigtig lækker og jeg glæder mig til at prøve den
Mvh.
Henning

Vastaus yritykseltä Perfectpillow
I skal da i den grad, have lavet om på jeres leveringstid. I skriver 1-3 dage. Bestilte en pude d. 12/12, Nu er det d. 18/12 og har intet modtaget endnu.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.