Det går hurtigt og let HVER gang jeg har brug for PentaBase, når jeg skal på arbejsrelaterede ture, og har brug for test og svar tæt på afrejse
Jeg skrev en anmeldelse om min oplevelse d 6. februar 2023. Jeg fik efterfølgende et respons på anmeldelsen samt en mail fra deres vicedirektør Allan Hauge hvor der kunne snakkes om evt kompensation f... Näytä lisää
Super service i Kastrup afdelingen. Ingen kø som ved de offentlige testcentre. Kan varmt anbefales ved akut behov eller ved nødvendige flyrejser. Vil gerne fremhæve den unge kvinde, som foretog... Näytä lisää
Virkelig en god oplevelse! Havde tid til pcr test i Kastrup, og mødte op tidligere end booket. Samtidig super nervøs og utryg men den sødeste kvindelige medarbejder som var på arbejde, var så forståen... Näytä lisää
PentaBase er en innovativ biotekvirksomhed med hovedsæde i hjertet af Danmark. Vi er specialister i udviklingen af in vitro-diagnostiske assays til real-time PCR-analyse med særlig fokus på detektion af SARS-CoV-2 og relaterede mutationer.
Petersmindevej 1A, 5000, Odense, Tanska
Pentabase lever helt op til den standard de lover og levere f.eks COVID-19 test resultat til aftalt tid, med fint rejse certifikat..
Altid venligt personale og ingen ventetid kan varmt anbefales. 👍😊

Vastaus yritykseltä Pentabase
hurtig og kompetent betjening og et hurtigt svar
Pentabase i Herlev
Trange kår, folk står tæt i den smalle gang med 50 cm afstand. Personalet ingen steder at finde og da de dukker op, beder de ikke folk om at overholde restriktionerne om afstand.
Ingen automatiske døre, ingen anden udgang end indgang - forbi den tætte kø af ventende.
Kan absolut ikke anbefales. Der er risiko for at blive smittet under så ringe forhold.

Vastaus yritykseltä Pentabase
Dyr fornøjelse.. ingen ledige tider til test med resultat samme dag, masser af tider til test med svar inden for 4 timer.. da vi kom der ud var der ingen mennesker.. virker som om det var bevist kassetænkning!

Vastaus yritykseltä Pentabase
Jeg må give PentaBase i Herlev max stjerner!
Er blevet testet flere gange (negativ, heldigvis) og hver gang blevet mødt af et super positivt og professionelt team. De har ja-hatten på og forsøger at gøre 'oplevelsen' så god som mulig.
Tak for det! Een gang kom mit svar resultat lidt for sent, i spidsperioden inden jul, og der krediterede de automatisk så jeg ikke skulle betale for Express. Go' stil. Kan klart anbefales!! Bedste Hilsner Trine

Vastaus yritykseltä Pentabase
Hurtigt svar, selvom vi havde valgt den “billigste” løsning/test.
Vi var SÅ glade for, vi gik julen i møde med negative tests til alle fire familiemedlemmer.
Trygt, grundigt og professionelt. Vi vil klart anbefale Pentabase.

Vastaus yritykseltä Pentabase
Fantastisk service. Sikrede at jeg kunne holde Corona-fri jul med god samvittighed.
Nemt, hurtigt og god service.

Vastaus yritykseltä Pentabase
Jeg skulle bruge en pcr test i sidste øjeblik og pentabase leverede. Hurtig service og god modtagelse. Afdelingen jeg benyttede var den i Odense.

Vastaus yritykseltä Pentabase
tog 3 min og sode og smilende medarbejdere helt perfekt.