Det går hurtigt og let HVER gang jeg har brug for PentaBase, når jeg skal på arbejsrelaterede ture, og har brug for test og svar tæt på afrejse

Jeg skrev en anmeldelse om min oplevelse d 6. februar 2023. Jeg fik efterfølgende et respons på anmeldelsen samt en mail fra deres vicedirektør Allan Hauge hvor der kunne snakkes om evt kompensation f... Näytä lisää

Super service i Kastrup afdelingen. Ingen kø som ved de offentlige testcentre. Kan varmt anbefales ved akut behov eller ved nødvendige flyrejser. Vil gerne fremhæve den unge kvinde, som foretog... Näytä lisää

Virkelig en god oplevelse! Havde tid til pcr test i Kastrup, og mødte op tidligere end booket. Samtidig super nervøs og utryg men den sødeste kvindelige medarbejder som var på arbejde, var så forståen... Näytä lisää

1. Bioteknologiayritys
  2. Diagnostiikkakeskus

PentaBase er en innovativ biotekvirksomhed med hovedsæde i hjertet af Danmark. Vi er specialister i udviklingen af in vitro-diagnostiske assays til real-time PCR-analyse med særlig fokus på detektion af SARS-CoV-2 og relaterede mutationer.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Da vi ikke fik svar på cpr test fra det…

Da vi ikke fik svar på cpr test fra det offentlige bookede vi ved Pentabase - den dyre til 1500 kr - så kom svaret fra det offentlige i sidste sekond og jeg skrev til Pentabase om de kunne annullere - det svarede deres CEO Ulf tilbage på med det samme at de godt kunne - MEGET flot kundeservice!! :-)

19. joulukuuta 2021

Kære Bjørn,
Det kan ske at der sker uventede hændelser, så vi er glade for at kunne imødekomme jeres behov i den ellers travle situation.

God jul :)

Great customer service

I've had TUI trip to Thailand and made my normal free PCR test 50 hours before my flight. To my unfortunate I woke and still didn't have result, so I asked TUI what to do and they recommended Pentabase with 50% sale. I was surprised that there are PCR test with 2 hours reply so I booked them for my family. And one hour later I got result form SIRI, so I had to cancel Pentabase tests. They cancelled it with no fee, which is great. It's also surprising how many options of tests they have. I will definitely use Pentabase to receive result asap next time for my trips, instead of waiting for 2 hours for state test.

19. joulukuuta 2021

Fungerer bare

Fungerer bare, i modsætning til det offentlige. Har lige prøvet det offentlige. Bestilte tid, ventede i tre kvarter, i kølige omgivelser 5 grd uden for. Testen er ikke kommet efter 2 døgn. Spild af tid. Ved pentabase kommer jeg ind til aftalte tid. Svaret kom i følge aftale, de gange jeg har været der. Top service.

17. joulukuuta 2021

Very quick service at the time of…

Very quick service at the time of testing.
Also, when I had some questions to the result, the answer through chat was very quick and courteous. I got a throughout answer to my questions which were immediately understandable and relevant.

7. joulukuuta 2021

Alt fungere upåklageligt

Alt fungere upåklageligt. Altid søde og venlige medarbejde til at tage imod én.

1. joulukuuta 2021

Hej Peter,
Vi stræber og træner alle vores medarbejdere på at yde den bedste service. Tak for din fine anmeldelse.

Team PentaBase

Det var rimeligt nemt at booke en tid

Det var rimeligt nemt at booke en tid, da jeg skulle rejse næste dag tog jeg en tidlig tid i håb om at få et tidligere resultat end kl 18. Da jeg ankom til testcenteret skulle jeg på toilettet (helt vildt, havde siddet fast i trafikken) fok at vide det kunne jeg ikke da det ikke var lovligt?? Nå ud på parkeringspladsen og tage trykket af blæren. umuligt at vaske hænder så prøvede at spritte af da jeg kom ind igen, noget galt med maskine, men fik da et par dråber ud. damen/pigen var sød nok og testen gik smertefrit. Kl 16 havde jeg stadig ikke fået resultatet ringede, fik fat i den Flinke medarbejderspurgte hvordan det gik, han kunne se at alle prøver for dagen var negative, men han kunne ikke sende certifikat, jeg fik direkte nummer til Aarhus testcenter ringede, nogle gange men der blev aldrig svaret eller linien var optaget, kl 17 kom resultatet?? Den flinke medarbwjser udtalte også at nogle afdelinger ventede til kl "næsten 18" med at fremsende certifikat/resultat. Hvis testene er færdige så ville god service være at sende dem ud så hurtigt som muligt. grundet nul toilet besøg og in besvarelse af opringning, samt cerifikaterne kunne have været sendt ud tidligere har jeg kun givet middel, der er helt klart mulighed for at højne servicen.

30. marraskuuta 2021

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på enhver anmeldelse. Dejligt at din prøve kom til tiden, som vores service jo lover er senest klokken 18.

Team PentaBase

Personen som foretog testen var venlig

Personen som foretog testen var venlig, smilende og hvad var endnu vigtigere hun havde en tålmodighed og hjælpsomhed der var uden grænser.

23. marraskuuta 2021

Kære Finn,
Altid til tjeneste og endnu vigtigere, at man kommer ud fra PentaBase med en god oplevelse.

Aldrig kø

Aldrig kø, og venlig personale - nemt at booke tid :-)

22. marraskuuta 2021

Hejsa,
Det er lige præcis hvad vi stræber efter. Tak for de 5 stjerner :)

Team PentaBase

Godt og effektivt til forretningsbrug

Det var meget nemt - både at booke og at få gennemført testen. Selve testen var skånsomt udført og ikke ubehagelig. Prisen er ikke overdreven når det er til forretningsbrug og der er behov for garanteret svar indenfor en specifik periode.

16. marraskuuta 2021

Hej Thomas,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for at det gik nemt for sig.

Alt fungere perfekt

Alt fungere perfekt. Har brugt Nr. Sundby Afd. 3 gange nu, og hver gang er alt kørt efter en snor. Resultatet modtages oftest før det lovede tidspunkt.

28. lokakuuta 2021

TAK!

Pentabase har sørget for, at vi kommer på vores rejse i morgen!!

Vi skal rejse fra Kastrup lufthavn søndag over middag. Fredag får vi taget pcr tests i Skejby, så vi er sikre på at få svar til tiden samtidig med at vi er sikre på at testen stadig virker på hele rejsen til destinationen.

Da min 15 årige søn fredag aften prøver at logge ind på min sundhed står der ERROR ERROR, og nem id’et bliver spærret. Så går den store telefonkæde igang. Fredag aften ringer vi til: nem id support, Skejby, vagtlægen, Sundhedsstyrelsen, region Midtjylland og corona hotline. Alle giver samme bedsked: desværre vi kan ikke hjælpe. Rejsen er nok gået tabt.

Vi går ret meget i panik og efter flere timer finder vi heldigvis frem til pentabase. Der er tid lørdag i Odense og vi bestiller og betaler og HÅBER at vi kan få svaret uden nem id, samt at dokumentet er godkendt til rejse.

Vi når frem og forklarer situationen. Poderen er for det første (som den eneste af de MANGE vi har talt med det sidste døgn) utrolig forstående og lydhør. Hun forklarer hele proceduren og til vores enorme lettelse bekræfter hun vores håb. Vi får svar uden nem id + certifikatet er godkendt til udrejse.

Vi når lige hjem fra Odense og så er der et certifikat med en negativ test og en QR kode.

Ja, det koster lidt penge, men det var vores absolutte sidste og eneste mulighed for at kunne rejse i morgen. Test i lufthavnen ville ikke være muligt i vores situation.

Så til trods for et døgn i total panik og 4 timers kørsel så kan vi rejse i morgen!!!!!

Kæmpe anbefaling herfra, vi er evigt taknemmelige for det private, når det offentlige svigter i denne situation. Tak!

9. lokakuuta 2021

Hej Carrie,
Vi er glade for at kunne hjælpe dig godt på vej.
Vi håber at du er landet godt :)

Venlig hilsen,

Perfekt service

Perfekt service! Kan varmt anbefale Pentabase hvis man ønsker ro i sindet med hensyn til rettidig modtagelse af test resultater. Fremragende, tusind tak.
Per Ovesen

5. lokakuuta 2021