Det går hurtigt og let HVER gang jeg har brug for PentaBase, når jeg skal på arbejsrelaterede ture, og har brug for test og svar tæt på afrejse
Jeg skrev en anmeldelse om min oplevelse d 6. februar 2023. Jeg fik efterfølgende et respons på anmeldelsen samt en mail fra deres vicedirektør Allan Hauge hvor der kunne snakkes om evt kompensation f... Näytä lisää
Super service i Kastrup afdelingen. Ingen kø som ved de offentlige testcentre. Kan varmt anbefales ved akut behov eller ved nødvendige flyrejser. Vil gerne fremhæve den unge kvinde, som foretog... Näytä lisää
Virkelig en god oplevelse! Havde tid til pcr test i Kastrup, og mødte op tidligere end booket. Samtidig super nervøs og utryg men den sødeste kvindelige medarbejder som var på arbejde, var så forståen... Näytä lisää
PentaBase er en innovativ biotekvirksomhed med hovedsæde i hjertet af Danmark. Vi er specialister i udviklingen af in vitro-diagnostiske assays til real-time PCR-analyse med særlig fokus på detektion af SARS-CoV-2 og relaterede mutationer.
Petersmindevej 1A, 5000, Odense, Tanska
Fantastisk dygtige medarbejdere. Fin testning og selvom svaret først skal komme efter 4 timer, kommer det ofte før. Kan varmt anbefales!
I am so so happy I found this place! We were heading back home (US) for which we needed results within 24 hrs. We looked at all places including the airport and the price really made me concern and threw me off. Then US embassy had recommended this place and I am so glad we went with it. Firstly I had accidentally booked my appointment at the wrong location for which the agent was so helpful and kind to accommodate without me having to register for a new one even though it was less than 24 hrs.
Then when we got to our destination, our Google map starting acting up and we ended up a bit lost for which we called them again and once again they were amazing!
When we got to the facility, they were beyond accommodating and friendly. We tested at 11:00am and our tests results were delivered via email at precisely 5:06pm (all negative! Woohoo!).
Highly recommend this place and don’t even hesitate to book your appointment here. You won’t be disappointed :)
Pentabase - giver falsk negative svar!
Jeg blev testet d. 23 december hos Pentabase i Odense, for at kunne holde en sikker jul med min familie. Samme dag får jeg taget en PCR ved det offentlige. Min PCR fra Pentabase kom og jeg var blevet testet negativ for corona. Jeg tager derfor med ro i maven hjem til min familie og holder jul. D. 25 december får jeg svar fra min PCR fra det offentlige, og der står jeg er testet positiv for corona.
Jeg er meget uforstående og ringer derfor til Pentabase for at finde ud af hvem der har lavet fejlen.
Pentabase siger at min test er tydeligt positiv, og at det dermed er en fejl fra deres side af. En fejl der bare ikke må ske!
Deres “undskyldning” var at de havde haft travlt, hvilket jeg ikke kan bruge til noget nu.
Den eneste kompensation jeg blev tilbudt, var at jeg kunne få en gratis test, som jeg så ikke kan bruge i 12 uger alligevel, fordi jeg er testet positiv for corona.
Så her sidder jeg tilbage og kan potentielt have smittet hele min familie til jul, fordi Pentabase ikke har styr på deres testresultater.
Jeg kan derfor IKKE anbefale Pentabase i Odense til nogen!
Hurtigt, nemt og sikkert. Ingen kø og svaret kom som lovet, inden 4 timer.
Nemt at finde inde i Ålborg lufthavn.
Yderst tilfreds, det reddet vores juleaften 100%
Fantastisk service og svar før den lovede tid
Super fin service, ingen kø, venligt personale og hurtigt svar.
Jeg giver kun 3 stjerner, da jeg ikke fik svar inden for de 4 timer som jeg havde betalt for.
Det virkede, som det skulle. Vi kom til med det samme og fik svar inden kl. 18 som lovet (17.58). Som andre har skrevet får man ikke tidligere svar, selvom man bliver testet fra morgenstunden.
Virkelig god service og hurtig svartid på min test i Odense. 10/10 would do again.
Det kan gøres bedre....
Har booket test med svar senest kl. 18 (Herlev) Kl 18.30 ikke modtaget noget svar, og ikke nogen mail eller sms omkring forsinkelse af test.
Går ind på min "profil" og kan se, at der står ubehandlet i status - ubehandlet fremgår dog ikke af "fakta boksen - hvad betyder dine prøvesvar".
Tager kontakt telefonisk, og efter et stykke tid kommer jeg igennem til en venlig medarbejder (som formodentlig har haft ekstra travlt her til aften) som oplyser, at der er sket en fejl med test fra Herlev og alle test skulle laves forfra, derfor bliver prøvesvarene forsinket.
Der kan ske fejl, og det er helt i orden - det kunne have været smart med en opdatering herom på hjemmesiden eller en sms med status - så ved man ihverfald at der ikke er gået noget galt med prøven osv....
Nu er der kommet svar - så lige lidt bedre opfølgning en anden gang - så ville jeg være helt tilfreds.
Hurtigt, nemt og effektivt.
Har man en test der haster, så kan de sagtens anbefales.
God professionel behandling. Både når man ankom, under selve testen og i forhold til testresultat.

Vastaus yritykseltä Pentabase
God og hurtig service. Kom til før tid, var inde og ude på 7 minutter og fik svar 1 time før tid. Stor anbefaling :-)

Vastaus yritykseltä Pentabase
Meget fin, kompetent og hjælpsom behandling.👍
Vi havde booket tid til to voksne og vores 2-årige søn. Vi havde på forhånd ringet og tjekket hos Pentabase, at de ville kunne teste vores søn, da vi var opmærksomme på, at nogle udbydere ikke tester børn under 6 år. Pentabase oplyste at de ville kunne lave en coronatest med spyt på vores 2-årige søn.
Efter booking fik vi mailbekræftelse på de bestilte tider, og vi oprettede derefter - i en relativt omstændelig proces - profiler med navne, CPR-numre mv. - for os alle tre.
Da vi mødte op til vores aftalte tid hos Pentabase i Kastrup, sagde de, at de som noget nyt ikke kunne teste børn under 3 år. De talte både om, at dette skyldtes "manglende kapacitet" og at de ikke har tilladelse til at teste yngre børn på 2 år. De gav ikke meget for, at de havde givet os et andet svar før vi bookede tiderne, ej heller at de ingen steder i bookingprocessen eller i bookingbekræftelsen oplyser om aldersbegrænsningen.
Så de kunne ikke hjælpe os, hvilket var meget skuffende. Vi måtte derfor, da vi skulle bruge testen til en rejse dagen efter, tage en akut tid hos Airport Doctors i Københavns Lufthavn (hvor alt gik helt gnidningsfrit, uden omstændelige processer med logins og ingen problemer med test af vores 2-årige søn).
Så hvis du skal bruge en test af et barn, ville vi ikke anbefale PentaBase.
Testen af os voksne gik fint og som forventet (selvom det omstændelig system med en profil gør processen lidt besværlig).
_________________________
SVAR TIL SVAR FRA PENTABASE:
Vi har fuld forståelse for, at Pentabase ikke tester børn under en vis alder - det er samme politik som hos andre udbydere, og det er helt fair.
Det, vi ikke kan forstå, er, at man oplyser om noget andet når vi spørger på forhånd, ikke skriver noget om aldersbegrænsning ved booking og i mail med bekræftelse, og ikke skriver ud om ændrede regler. Det betyder, at vi står dagen inden afrejse med et problem, som vi akut måtte finde en anden - og dyr - løsning på. Det er rigtigt ærgerligt, og den del er vi skuffede over Pentabase pga. af.

Vastaus yritykseltä Pentabase
Always responsive, prompt and professional.